Carebear Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Γεια σας! Εχω ενα προβλημα τελευταια. Νομιζα οτιειναι μονο σε ενα συγκεκριμενο παιχνιδι που επαιζα (Overwatch), αλλα τελικα ειναι και σε αλλα. Ακομα και σε υπερβολικα απλα παιχνιδια, καθολου απαιτητικα (πχ Hearthstone) σημερα μου το εκανε.Συγκεκριμενα, οταν γινεται χαμος μεσα στο παιχνιδι, πολλες εκρηξεις κοντα μου, ή οταν μιλανε πολλοι ηρωες που φωναζουν τα ulti τους, ο ηχος ακουγεραι αλλοιωμενος, σαν να εχει παρασιτα, σαν ρομποτικος, καμια φορα εχει και μια πτωση στα fps για λιγο, ενα spike. Το πισι ειναι φρεσκο Install, τα drivers ειναι σωστα περασμενα, και γενικα δεν εχει και τιποτα πανω του ακομα, μονο δυο παιχνιδια. Οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες, 60-70c η gpu (amd), 35-45c τα υπολοιπα. Το πισι ειναι το εξης: Win10 64bit, MSI H170 Gaming M3, i7 6700, AMD R9 390, 8GB DDR5, σε εναν ssd ADATA 6gb/s, οθονη Dell U2311H (θα παρω καινουρια οπου να 'ναι) Οποτε και δεν στεκει να εχει προβλημα. Τι μπορει να φταιει;;;; Ευχαριστω για το χρονο σας.
vste Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Είχες τις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου μην έχεις ενεργοποιήσει κανένα preset τύπου done, hall, κλπ. Ή κανένα virtual surround dsp. Ή κανένα equaliser περίεργο; Τέλος πήγαινε στις ρυθμίσεις της default εξόδου και δες πόσα ηχεία έχεις ενεργοποιημένα εκεί.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Γεια σας! Εχω ενα προβλημα τελευταια. Νομιζα οτιειναι μονο σε ενα συγκεκριμενο παιχνιδι που επαιζα (Overwatch), αλλα τελικα ειναι και σε αλλα. Ακομα και σε υπερβολικα απλα παιχνιδια, καθολου απαιτητικα (πχ Hearthstone) σημερα μου το εκανε. Συγκεκριμενα, οταν γινεται χαμος μεσα στο παιχνιδι, πολλες εκρηξεις κοντα μου, ή οταν μιλανε πολλοι ηρωες που φωναζουν τα ulti τους, ο ηχος ακουγεραι αλλοιωμενος, σαν να εχει παρασιτα, σαν ρομποτικος, καμια φορα εχει και μια πτωση στα fps για λιγο, ενα spike. Το πισι ειναι φρεσκο Install, τα drivers ειναι σωστα περασμενα, και γενικα δεν εχει και τιποτα πανω του ακομα, μονο δυο παιχνιδια. Οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες, 60-70c η gpu (amd), 35-45c τα υπολοιπα. Το πισι ειναι το εξης: Win10 64bit, MSI H170 Gaming M3, i7 6700, AMD R9 390, 8GB DDR5, σε εναν ssd ADATA 6gb/s, οθονη Dell U2311H (θα παρω καινουρια οπου να 'ναι) Οποτε και δεν στεκει να εχει προβλημα. Τι μπορει να φταιει;;;; Ευχαριστω για το χρονο σας. Κοίταξε μήπως τα Windows έκαναν Update στους οδηγούς της κάρτας ήχου, μόνο σε παιχνίδια σου εμφανίζει το πρόβλημα?
Carebear Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Είχες τις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου μην έχεις ενεργοποιήσει κανένα preset τύπου done, hall, κλπ. Ή κανένα virtual surround dsp. Ή κανένα equaliser περίεργο; Τέλος πήγαινε στις ρυθμίσεις της default εξόδου και δες πόσα ηχεία έχεις ενεργοποιημένα εκεί. καρτα ηχου δεν εχω. ο,τι εχει πανω η μητρικη. η οποια ειχε και μαζι ενα προγραμματακι, το nahimic (αντικαταστατης του soundblaster) παρακατω εχω screenshots, ισως καταλαβεις τιποτα εσυ, γιατι εγω δεν ειμαι και τοσο guru. εχω και μια screenshot απο της realtek, αν και δεν χρησιμοποιειται απο τιποτα, που την εκανα test στο sound. στο nahimic μεσα βρηκα enabled ενα "virtual surround" και το απενεργοποιησα, και ενα "bass boost" που το εβαλα στο μηδεν. ισως αυτο να εφταιγε, γιατι τα ηχεια και τα ακουστικα μου ειναι χειριστα. θα το τεσταρω αμεσως τωρα και θα ενημερωσω.
Carebear Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μπα δεν ηταν αυτο τελικα. Αλλα το εκανε πολυ λιγοτερο να πω την αληθεια. Επρεπε να παιξω καμια ωρα για να το κανει μια φορα.
Zandim Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 που εχεις συνδεδεμενα τα ακουστικα? απευθειας πανω στη μητρικη ή στο μπροστινο πανελ του κουτιου? αν τα εχεις στο μπροστινο πανελ βαλε τα πισω στη μητρικη να μας πεις αν αλλαζει κατι. αλλιως δοκιμασε να συνδεσεις τα ακουστικα σε αλλη εξοδο της μητρικης. Αν εχεις οθονη με hdmi βαλε τον ηχο να παιξει απο την οθονη για να δεις αν θα το κανει παλι.
Carebear Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 που εχεις συνδεδεμενα τα ακουστικα? απευθειας πανω στη μητρικη ή στο μπροστινο πανελ του κουτιου? αν τα εχεις στο μπροστινο πανελ βαλε τα πισω στη μητρικη να μας πεις αν αλλαζει κατι. αλλιως δοκιμασε να συνδεσεις τα ακουστικα σε αλλη εξοδο της μητρικης. Αν εχεις οθονη με hdmi βαλε τον ηχο να παιξει απο την οθονη για να δεις αν θα το κανει παλι. Τα ακουστικα τα ειχα μπροστα, αλλα επειδη ειχα προβλημα τα εβαλα πισω. Πανω στη μητρικη κατευθειαν. Εχω οθονη με HDMI αλλα δεν ειναι η οθονη που παιζω, ειναι τηλεωραση (βαζω ταινιουλες). Μπορω να το βαλω δοκιμαστικα εκει να δω αν θα το κανει, αλλα γενικα δεν θα το εχω να ακουγεται απο την τηλεωραση, γιατι δεν βολευει, ειναι και πολυ μακρια. Θα δοκιμασω για αρχη να το βαλω σε αλλη εξοδο που λες, και αν δεν γινει και με αυτο, θα δοκιμασω στην τηλεωραση.
Carebear Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 λοιπον δοκιμασα να το βαλω σε αλλη τρυπα πισω, αλλα απλα δεν ακουγεται κατι. γιατι ετσι κι αλλιως οι αλλες τρυπες ειναι για αλλα πραγματα, mic, woofer, κλπ. τωρα απλα ανοιξα το Realtek και το Nahimic, και κλεινω οτι σπεσιαλ παπαριτσες effects και modes παρεχει για ντεμεκ gaming. μετα που θα παιξω παλι θα δω και θα ενημερωσω.
Zandim Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 οταν τα συνδεεις πισω δε σου εμφανιζεται παραθυρο στην οθονη για το τί συνεδεσες? εμενα ετσι κανει καθε φορα που συνδεω ακουστικα ή μικροφωνο. καποια λαθος ρυθμιση ειναι ή τα εβαλες σε λαθος τρυπα πισω.
Carebear Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 οταν τα συνδεεις πισω δε σου εμφανιζεται παραθυρο στην οθονη για το τί συνεδεσες? εμενα ετσι κανει καθε φορα που συνδεω ακουστικα ή μικροφωνο. καποια λαθος ρυθμιση ειναι ή τα εβαλες σε λαθος τρυπα πισω. ναι βγαζει. και λεει ακριβως αυτο που ειναι η τρυπα. λεει ας πουμε, οτι συνδεσα woofer αμα το βαλω στην τρυπα CS, front speaker λεει στην RS, κοκ... μονο στη "σωστη" τρυπα εχει ηχο (left right speakers). οποτε δεν νομιζω αν ειναι θεμα απο τις τρυπες. αφου στη σωστη τρυπα λειτουργει κανονικα. υπαρχει περιπτωση μηπως να γταιει η κακη ποιοτητα των ηχειων και των ακουστικων; γιατι τα μεν ηχεια τα πηρα 20 ευρω και τα ακουστικα 5. χαχα.
Zandim Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 προφανως και μπορει να ειναι τα ακουστικα. εγω εχω κατι xiaomi pistons 2 και τα εχω συνδεσει στη μητρικη της υπογραφης μου. Παιζουν αριστα. Βαλε κανα καλο ζευγερι ακουστικα που ξερεις οτι παιζουν σωστα και αν και τοτε εχεις κακο ηχο το ξανασυζηταμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα