antartikos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Γεια σας Έχω κατάστημα pizza delivery και θέλω να κάνω μια εφαρμογή σε android και ios από την οποία θα μπορούν να κάνουν παραγγελίες οι πελάτες. Επίσης έχω την επιλογή να νοικιάσω μια τέτοια εφαρμογή απο κάποιες εταιρίες που ασχολούνται με τη mobile παραγγελιολιψία και χρεώνουν κατά μέσο όρο 120 με 180 ευρό το μήνα. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής 1.Σε βάθος χρόνου και δεδομένου ότι αν φτιάξω μια δικιά μου εφαρμογή πέρα από το κόστος κατασκευής θα έχω κάποια έξοδα συντήρησης το μηνά τι με συμφέρει? 2. Αυτές οι εταιρίες προσφέρουν υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση στο χώρο της εστίασης,που σημαίνει ότι οι εφαρμογές τους είναι φτιαγμένες αποκλειστικά γι αυτό το σκοπό και λειτουργούν άψογα με δικλίδες ασφαλείας για να μην υπάρχουν χαμένες παραγγελίες, καθυστερήσεις κτλ κτλ. Εγώ σαν ιδιότης θα μπορέσω να αγοράσω μια τόσο αξιόπιστη εφαρμογή ?Και πόσο θα μου στοιχίσει? Επίσης μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες αξιόπιστες εταιρίες είτε που νοικιάζουν είτε που κατασκευάζουν εφαρμογές για να πάρω πληροφορίες? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα