Haldol Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Θα διαφωνήσω. Σαφέστατα δεν θα πάρεις apple για να περάσεις windows αμέσως και να χρησιμοποιείς μόνο αυτά. Συμφωνώ. Αν όμως απλά χρειάζεσαι windows αλλά θες να μπεις και στον κόσμο του mac os, τότε απλά κάνεις ένα dual boot, όπως έχουμε κάνει πολλοί από εμάς. Αυτό θα έκανα αν ήθελα "να μπω στον κόσμο του Mac όπως λες". Αλλά ο κύριος υπολογιστής μου είναι iMac, οπότε δεν έχω λόγο να κάνω κάτι τέτοιο. Γενικότερα, ξεπερνώντας τους βλακώδεις 'κομματισμούς' μεταξύ apple vs pc, έχουμε την ευχέρεια πλέον με τόσο ανταγωνισμό να κάνουμε ό,τι επιθυμούμε ως χρήστες. Συνεπώς, τίποτα δεν είναι βλακεία. Το θέμα είναι τί ικανοποιεί εσένα. Ευτυχώς, είμαι από τους χρήστες που κολλάω μόνο σε ότι με εξυπηρετεί καλύτερα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με οποιοδήποτε λειτουργικό ή πλατφόρμα. Απλά κάποια μου αρέσουν, ενώ κάποια άλλα όχι. Και σε όλα (προφανώς) βρίσκω αρνητικά και θετικά. 1
zourman1981 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 εγω στη θεση σου θα επαιρνα ενα μεταχειρισμενο retina 2013 2014 με καλα χαρακτηριστικα και καλη τιμη. Μαθαινω το λειτουργικο και γενικα τον κοσμο του mac os , σε κανα χρονο το πουλας σχεδον οσο το πηρες και αγοραζεις το τρεχων μοντελο ,αν πειστεις οτι χρειαζεται η αλλαγη και τα νεα χαρακτηριστικα.
Palp Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Τα 128gb σκληρός δίσκος δεν είναι λίγα για σήμερα; Ειδικά όταν μέρος δεσμεύεται από το λειτουργικό σύστημα. 1
zourman1981 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 το osx δεσμευει γυρω στα 20 γιγα για ενα λειτουργικο ειναι μια χαρα (μιλαμε για λαπτοπ δε θα καταιβαζεις εκει τα τορρεντς σου πχ) ολα τα αλλα χωρανε μια χαρα Αν θελησεις να βαλεις και windows για μια δυο εφαρμογες παλι χωρανε αλλα θα εισαι οριακα πολυ εκει επιλεγεις 256 δισκο
Dev1l Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 @zourman1981 Ήθελα να το πάρω καινούργιο λόγο εγγύησης και γενικά επειδή είμαι ολίγον τι ψείρας με τα πράγματα μου τα θέλω σε κατάσταση Καινούργιου! Πες το και ιδιοτροπία !!!! @palp για εμένα τα 128 είναι αρκετά μιας και όλα τα αρχεία μου τα έχω στον εξωτερικό σκληρό, το μηχάνημα το έχω μόνο για γράψιμο, διάβασμα και ελάχιστο προγραμματισμό, έχω απο την άλλη και τον σταθερό ο οποίος είναι για βαρύ προγραμματισμό με εικονικές μηχανές και μηχανικό πληκτρολόγιο το laptop το πήρα για τον δρόμο.... @zourman1981 δεν θέλω να κάνω διπλό λειτουργικό με τα windows, σίγουρα πάντως αν ήταν για bootcamp θα επέλεγα το μοντέλο με τον 256 σκληρό!
fitriolis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Απ'ότι καταλαβαίνω το macbook δεν το πήρες για βασικό εργαλείο δουλειάς. Δεν είχα ποτέ μου macbook, αλλά το air στην περίπτωσή σου δε συνέφερε σαν επιλογή; Κυρίως λόγω χαμηλότερης τιμής;
axidousgr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 να παρεις ενα pro για το δρομο ??? το pro ειναι το κορυφαιο μηχανημα αυτη την στιγμη . Παντως και εγω που ειμαι σε διλημα τι θα παρω θα περιμενω να δω τα νεα μοντελα και σαφως ο ssd δεν μου κανει τοσο μικρος Εδω εχω iMac του 2009 με 500αρι και δεν μου φτανει λογο εφαρμογων Απλα θα περιμενω Αλλα επιμενω ο pro ειναι για κυριο μηχανημα εκτος και αν δουλευεις σε προγραμματα καθαρα για τα ...windows .. δεν μπορω να τα αναφερω κιολας χα χα
zourman1981 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Η απλά περιμένεις να πεθάνει και το αλλάζεις με καινούριο
Dev1l Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Απ'ότι καταλαβαίνω το macbook δεν το πήρες για βασικό εργαλείο δουλειάς. Δεν είχα ποτέ μου macbook, αλλά το air στην περίπτωσή σου δε συνέφερε σαν επιλογή; Κυρίως λόγω χαμηλότερης τιμής; Το air δεν έχει τόσο καλές γωνιές θέασης ούτε και την συνδεσιμότητα του pro για αυτό κατέληξα στο pro. να παρεις ενα pro για το δρομο ??? το pro ειναι το κορυφαιο μηχανημα αυτη την στιγμη . Παντως και εγω που ειμαι σε διλημα τι θα παρω θα περιμενω να δω τα νεα μοντελα και σαφως ο ssd δεν μου κανει τοσο μικρος Εδω εχω iMac του 2009 με 500αρι και δεν μου φτανει λογο εφαρμογων Απλα θα περιμενω Αλλα επιμενω ο pro ειναι για κυριο μηχανημα εκτος και αν δουλευεις σε προγραμματα καθαρα για τα ...windows .. δεν μπορω να τα αναφερω κιολας χα χα Κοίταξε, το μηχάνημα μπορεί να είναι όντως για κύριο και δεν διαφωνώ μαζί σου, εγώ πάντως 5-10 εφαρμογές έχω και είναι άπλα το μηχάνημα! Έτσι και αλλιώς ότι θέλω το έχω σε NAS και κάνω την δουλειά μου ευκολότερη σε συνεργασία και με έναν εξωτερικό σκληρό τα πράγματα είναι μέλι γάλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα