sokonik_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Παρελαβα κι εγω σημερα! το σεταρισα ευκολα και σε εμενα ειχε το τελευταιο firmware. ελπιζω να ειναι σταθερο. Οπως και να χει ευχαριστω τον topic starter
in2dark Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Τα σπαει! Παρελαβα, το σεταρα σε dt παει σφαιρα!!!!
maylo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα! Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Έχω το συγκεκριμένο extender και το πρόβλημα είναι το εξής:Ενώ το συνδέω κανονικά, όταν βρίσκομαι στο range του, έχω σήμα. Οταν πηγαίνω προς το router απ το οποίο παίρνει το σήμα, η συσκευή μου χάνει το σήμα εντελώς. Είναι δλδ, σαν να αχρηστεύει το wifi του router εντελώς.Και για να γίνω πιο σαφής, όταν έχω συνδεδεμένο το netis, έχω σήμα μόνο στον πορτοκαλί κύκλο. Δεν θα έπρεπε κανονικά να έχω και στον μπλε και στον πορτοκαλί???
Tigran Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αν υπάρχει κάποιος που δεν το θέλει (λέμε τώρα) και είναι θεσσαλονικη, ας στείλει ένα pm. Έχω κανει κρατηση για αυριο ένα TP-LINK, αν είναι να το ακυρωσω.
Candlemass Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Υπ' όψιν, ότι είναι ελάχιστα παραμετροποιήσιμο. Το βάζεις πρίζα, δηλώνεις το wifi και το password του που θέλεις να κάνει extend και τέλος. Από τη μία είναι καλό γιατί μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε, από την άλλη δεν μπορεί να κλείσει το WPS (ευάλωτο σε επιθέσεις reaver, bully κλπ) και δεν υποστηρίζει mac filtering, οπότε αν έχετε στο δίκτυό σας τέτοιες ρυθμίσεις, θα παρακαμφθούν από τη συσκευή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα