hara75gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Θα ήθελα κι εγώ να μου λύσει(όποιος το χει) μια απορία. Τα αλλά, επώνυμα, repeaters , έχουν εφαρμογή για κινητό ή λαμπάκια πάνω τους, ώστε να βλέπεις το σήμα από το router, αυτό? Επίσης , από εμβέλεια πως πάει? Εντάξει, η τιμή είναι χώμα(για Ελλάδα), αλλά σε σύγκριση με αλλά επώνυμα που δίνουν μια αύξηση στην εμβέλεια, αυτό τι κάνει?
arxaggelos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Τώρα στο eshop λέει παραλαβή στις 17, προχθές έλεγε 11. Καλά πάμε.
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Είχα κάνει παραγγελία 3 κομμάτια και μόλις εριξα άκυρο. Έλεος π θα περιμένω 10 μερες.αντε γεια
hara75gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Είχα κάνει παραγγελία 3 κομμάτια και μόλις εριξα άκυρο. Έλεος π θα περιμένω 10 μερες.αντε γεια την παραγγελία τους από Κίνα(βάλε 20-30 μέρες)? 1
Avatar_GR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Κάποιο με κουμπί on/off να το ανάβω και να το κλείνω εγώ όποτε θέλω υπάρχει;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Καλό είναι αμα έχει όρεξη κάποιος να το κανει restart κάθε μέρα. Ευτυχώς πήρα tplink και ησύχασα
kob6931 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Χθες παρέλαβα. Ρυθμίσεις κρατάει κανονικά. Το έβγαλα 5-6 φορές από το ρεύμα και επανασυνδέεται ταχύτατα... 3
zorans Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Χθες παρέλαβα. Ρυθμίσεις κρατάει κανονικά. Το έβγαλα 5-6 φορές από το ρεύμα και επανασυνδέεται ταχύτατα... επιβεβαιώνω τον φιλο. Παρελαβα σημερα ολα καλα. Κραταει ρυθμίσεις κανονικα παρόλο που το έβγαλα κανα δυο φορές απο την πρίζα.
talos_2002 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Παιδιά, εσείς που παραλάβατε, μπορείτε να ανεβάσετε print-screen των μενού για να δούμε όλες τις ρυθμίσεις και τις δυνατότητες που δίνει;Έχω περάσει από D-Link DAP-1320 και TP-Link TL-WA855RE και είδα σημαντικές διαφορές και ελλείψεις. Έχω εδώ και λίγο καιρό ένα παρόμοιο το οποίο δουλεύει μια χαρά 2.4GHz WiFi Range Extender Ενδιαφέρον. Υπολείπεται καθόλου σε ρυθμίσεις; Θα μπορούσες να ανεβάσεις σε δικό του θέμα φωτογραφίες των μενού του; Αν δεν είναι μεγάλος κόπος, φυσικά Ίσως μπορεί να μπει στα Δίκτυα: www.insomnia.gr/forum/30-δίκτυα-ασφάλεια/ Με την ευκαιρία, βλέπω ότι έχει αναβάθμιση firmware 1.2.32533 στην σελίδα του: http://www.netis-systems.com/Suppory/de_details/id/1/de/63.html
Tigran Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν ασύρματα; Υποστηρίζει κανονικά WPA2? 1
kob6931 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Το ρύθμισα από το κιν μου σε 1 λεπτό!, δεν χρειάστηκε να ανοίξω pc. Το ρύθμισα να παίρνει σήμα από access point (tp link tl-wa500g) με ασφάλεια wpa2 και να το ενισχύει. 2
Tigran Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Σε ευχαριστώ! Δηλαδή, δεν χρειάστηκε να το συνδέσεις με καλώδιο στο router..
kob6931 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Σε ευχαριστώ! Δηλαδή, δεν χρειάστηκε να το συνδέσεις με καλώδιο στο router.. Όχι δεν χρειάστηκε. Το έβαλα στην πρίζα και από το κιν μπήκα μέσω opera στο http://netisext.cc και μου εμφάνισε το κεντρικό μενού. Μάλιστα σκέφτομαι να πάρω και 2ο να υπάρχει... Edit: εννοείται ότι για να το ρυθμίσετε πρέπει να συνδεθείτε στο δίκτυο με ssid: netis.
john_dr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Ενδιαφέρον. Υπολείπεται καθόλου σε ρυθμίσεις; Θα μπορούσες να ανεβάσεις σε δικό του θέμα φωτογραφίες των μενού του; Αν δεν είναι μεγάλος κόπος, φυσικά Ίσως μπορεί να μπει στα Δίκτυα: www.insomnia.gr/forum/30-δίκτυα-ασφάλεια/ Οι ρυθμίσεις του είναι πολύ απλές. Απλά βρίσκεις το δίκτυο που θέλεις να αναμεταδίδεις, βάζεις το password, ορίζεις το όνομα του νέου δικτύου και τέλος. Για όποιον θέλει περισσότερες επιλογές ίσως να μην κάνει.
arxaggelos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Πολύ καλό για τα λεφτά του. Αν δεν πέφτει η σύνδεση ή κάτι άλλο (που θα το δούμε στην πορεία) κάνει μια χαρά αυτό που είναι να κάνει. Δοκίμασε κάνεις να κάνει firmware update;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα