Προς το περιεχόμενο

[WiFi Extender]NETIS E1+ 300MBPS N 13e EShop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παραπάνω wireless extender στα 13 ευρώ στο eshop. Αναμένεται παραλαβή την άλλη εβδομάδα. Στο σκρουτζ από 22 ευρώ με άγνωστα μετραφορικα (δεν μπήκα σε κάθε μαγαζί να δω).

Βλέπω καλά reviews οπότε για τα λεφτά του και με βάση την έκπτωση (42% περίπου από τον επόμενο συν τα όποια μεταφορικά) φαίνεται καλή περίπτωση.

• Like 6
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραίος! Εκανα μια παραγγελία... Το βασικό είναι οτι υποστηριζει σύνδεση ethernet αρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές που δεν έχουν ασύρματο αλλά ethernet...

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω δουλεψει το συγκεκριμενο.

Πολυ ευκολο στην εγκατασταση κ ρυθμιση του.

Αυτο που μου εκανε ομως οταν ηταν σε λειτουργία - ηταν οτι μου εβγαζε εκτος συνδεσης μια συσκευη στο δικτυο.

Καποιες φορες το tablet , καποιες φορες το wifi media player , καποιες φορες την smart tv μου.

Δεν ξερω γιατι το εκανε αυτο...

Δημοσ.

Ξέρουμε αν μπορούν να συνδεθούν 2 τέτοια με το router ή αποκλειστικά 1;

Η λογική λέει ναι...

Αλλά γενικά μωρέ wifi σε wifi έχουν αρκετές απώλειες σε ταχύτητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά για ενημέρωση, υπάρχουν wireless extenders που παίζουν πάνω σε USB οπότε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με ακόμα περισσότερους τρόπους έναντι ενός που μπαίνει στην πρίζα(ως φορητό π.χ. πάνω σε powerbank). Και οι τιμές τους απέξω είναι στα 5-7€. Αν μάλιστα θα προτιμούσατε κάτι επώνυμο, διαθέτει και η Xiaomi

Original XiaoMi Mi WiFi Amplifier(μάλλον απαιτεί xiomi router όπως αναφέρει πιο κάτω ο arxaggelos)

Έχω εδώ και λίγο καιρό ένα παρόμοιο το οποίο δουλεύει μια χαρά

2.4GHz WiFi Range Extender

Επεξ/σία από john_dr
  • Like 4
Δημοσ.

Απλά για ενημέρωση, υπάρχουν wireless extenders που παίζουν πάνω σε USB οπότε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με ακόμα περισσότερους τρόπους έναντι ενός που μπαίνει στην πρίζα(ως φορητό π.χ. πάνω σε powerbank). Και οι τιμές τους απέξω είναι στα 5-7€. Αν μάλιστα θα προτιμούσατε κάτι επώνυμο, διαθέτει και η Xiaomi

Original XiaoMi Mi WiFi Amplifier

Μου φαίνεται πολύ περιοριστική λύση. Τινα το κάνεις να το βάλεις πχ πάνω στο ίδιο το router? Καλά με powerbank πόση ώρα θα το έχεις?

Δημοσ.

Ένα τροφοδοτικό που βγάζει μία USB κοστίζει 1-2 ευρώ, αν λοιπόν η μόνη λύση είναι κάποια πρίζα, αυτό ρυθμίζεται άνετα. Τέτοια τροφοδοτικά έχουμε πάνω κάτω όλοι στην διάθεσή μας, εξαιτίας των κινητών που τα αξιοποιούν ως φορτιστές. Με powerbank δεν ξέρω πόσο θα κρατάει, φαντάζομαι με ένα καλό powerbank θα κρατάει αρκετές ώρες. Γενικά έχεις όλες τις επιλογές που σου δίνει ένα extender που μπαίνει σε πρίζα, συν όλες τις USB θύρες στο σπίτι σου και την επιλογή του φορητού σημείου με χρήση powerbank. Αν για παράδειγμα ένας σταθερός υπολογιστής βρίσκεται στο σημείο που θα έβαζες το powerbank, χρησιμοποιείς μία από τις USB του.

• Like 2
Δημοσ.

Αν για παράδειγμα ένας σταθερός υπολογιστής βρίσκεται στο σημείο που θα έβαζες το powerbank, χρησιμοποιείς μία από τις USB του.

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά αυτό το τελευταίο δε βγάζει νόημα. Αν ήταν να πιάνει wifi ο ΗΥ, τι να το κάνεις το extender. Τέσπα, πάσο να μη βγούμε από το θέμα μας.

Δημοσ.

Για εξωτερικούς χώρους, κοινόχρηστους χώρους, βιβλιοθήκες κ πολλά άλλα η λύση του extender με USB είναι μονόδρομος... Πολλές φορές δεν υπάρχουν πρίζες ή πιο απλά δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτές.

Όσο για την αυτονομία με ένα power bank 10.000 είναι πάνω από 15 ώρες οπότε δεν τίθεται καν πρόβλημα αυτονομίας :)

Όποιος δεν καταλαβαίνει τον λόγο/σκοπό χρήσης τους απλά δεν το χρειάζεται με usb και πάει σε αυτό του θέματος που έχει σχετικά τίμια τιμή για Ελλάδα.  Εξαρτάται από τις ανάγκες που έχει ο καθένας πάντα :)

• Like 3
Δημοσ.

μια βοήθεια.....ρούτερ στο ισόγειο....υπολογιστής στον πρώτο όροφο...απόσταση μικρή....4-5 μέτρα (μια εσωτερική σκάλα ουσιαστικά κ η πόρτα του δωματίου που βρίσκεται το pc). Tι θα ήταν πιο χρήσιμο να πάρω για να ελαχιστοποιήσω τα reconnects...το παραπάνω extender ή κάτι τέτοιο --> Link.png Site: Tp-Linkadapter ?

Σχωράτε με που ξεφεύγω λιγάκι

Δημοσ.

Original XiaoMi Mi WiFi Amplifier

Στα σχόλια λέει ότι το Xiaomi είναι μόνο για Xiaomi routers. Ξέρεις αν ισχύει αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά αυτό το τελευταίο δε βγάζει νόημα. Αν ήταν να πιάνει wifi ο ΗΥ, τι να το κάνεις το extender. Τέσπα, πάσο να μη βγούμε από το θέμα μας.

Βγάζει. Για να καταλάβεις πως παίζω εγώ

post-49534-0-28636600-1465242212_thumb.jpg

Οπότε στο σημείο που βάζω τον extender έχω περίσσευμα σε USB θύρες έναντι πριζών, οπότε βολεύει.

Στα σχόλια λέει ότι το Xiaomi είναι μόνο για Xiaomi routers. Ξέρεις αν ισχύει αυτό;

Δεν το είχα προσέξει αυτό. Thanks για την επισήμανση. Δεν ξέρω να σου πω. Το άλλο πάντως που αγόρασα έπαιξε μια χαρά και με ένα παλιό b/g Thomson 780 και με ένα νεώτερο b/g/n DLink.

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω δουλεψει το συγκεκριμενο.

Πολυ ευκολο στην εγκατασταση κ ρυθμιση του.

Αυτο που μου εκανε ομως οταν ηταν σε λειτουργία - ηταν οτι μου εβγαζε εκτος συνδεσης μια συσκευη στο δικτυο.

Καποιες φορες το tablet , καποιες φορες το wifi media player , καποιες φορες την smart tv μου.

Δεν ξερω γιατι το εκανε αυτο...

Επειδή στα σχόλια στο eshop διάβασα το περίεργο απο κάποιον ότι δεν κρατάει τις ρυθμίσεις σύνδεσης αν βγει απ την πρίζα (!!), θυμάσαι να είχες τέτοιο θέμα? (προσοχή άλλο το Ε1 και άλλο το Ε1+ που είναι στην προσφορά.. για το Ε1 το σκέτο δεν διάβασα κάτι παρόμοιο)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...