arxaggelos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το παραπάνω wireless extender στα 13 ευρώ στο eshop. Αναμένεται παραλαβή την άλλη εβδομάδα. Στο σκρουτζ από 22 ευρώ με άγνωστα μετραφορικα (δεν μπήκα σε κάθε μαγαζί να δω). Βλέπω καλά reviews οπότε για τα λεφτά του και με βάση την έκπτωση (42% περίπου από τον επόμενο συν τα όποια μεταφορικά) φαίνεται καλή περίπτωση. 6
panos98765 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ωραίος! Εκανα μια παραγγελία... Το βασικό είναι οτι υποστηριζει σύνδεση ethernet αρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές που δεν έχουν ασύρματο αλλά ethernet... 1
AGGANIS13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Το εχω δουλεψει το συγκεκριμενο. Πολυ ευκολο στην εγκατασταση κ ρυθμιση του. Αυτο που μου εκανε ομως οταν ηταν σε λειτουργία - ηταν οτι μου εβγαζε εκτος συνδεσης μια συσκευη στο δικτυο. Καποιες φορες το tablet , καποιες φορες το wifi media player , καποιες φορες την smart tv μου. Δεν ξερω γιατι το εκανε αυτο...
nodas_21greek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ξέρουμε αν μπορούν να συνδεθούν 2 τέτοια με το router ή αποκλειστικά 1;
JimGer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ξέρουμε αν μπορούν να συνδεθούν 2 τέτοια με το router ή αποκλειστικά 1; Η λογική λέει ναι... Αλλά γενικά μωρέ wifi σε wifi έχουν αρκετές απώλειες σε ταχύτητα
john_dr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Απλά για ενημέρωση, υπάρχουν wireless extenders που παίζουν πάνω σε USB οπότε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με ακόμα περισσότερους τρόπους έναντι ενός που μπαίνει στην πρίζα(ως φορητό π.χ. πάνω σε powerbank). Και οι τιμές τους απέξω είναι στα 5-7€. Αν μάλιστα θα προτιμούσατε κάτι επώνυμο, διαθέτει και η Xiaomi Original XiaoMi Mi WiFi Amplifier(μάλλον απαιτεί xiomi router όπως αναφέρει πιο κάτω ο arxaggelos) Έχω εδώ και λίγο καιρό ένα παρόμοιο το οποίο δουλεύει μια χαρά 2.4GHz WiFi Range Extender Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2016 από john_dr 4
Konstantin77 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Απλά για ενημέρωση, υπάρχουν wireless extenders που παίζουν πάνω σε USB οπότε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με ακόμα περισσότερους τρόπους έναντι ενός που μπαίνει στην πρίζα(ως φορητό π.χ. πάνω σε powerbank). Και οι τιμές τους απέξω είναι στα 5-7€. Αν μάλιστα θα προτιμούσατε κάτι επώνυμο, διαθέτει και η Xiaomi Original XiaoMi Mi WiFi Amplifier Έχω εδώ και λίγο καιρό ένα παρόμοιο το οποίο δουλεύει μια χαρά 2.4GHz WiFi Range Extender Μου φαίνεται πολύ περιοριστική λύση. Τινα το κάνεις να το βάλεις πχ πάνω στο ίδιο το router? Καλά με powerbank πόση ώρα θα το έχεις?
john_dr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ένα τροφοδοτικό που βγάζει μία USB κοστίζει 1-2 ευρώ, αν λοιπόν η μόνη λύση είναι κάποια πρίζα, αυτό ρυθμίζεται άνετα. Τέτοια τροφοδοτικά έχουμε πάνω κάτω όλοι στην διάθεσή μας, εξαιτίας των κινητών που τα αξιοποιούν ως φορτιστές. Με powerbank δεν ξέρω πόσο θα κρατάει, φαντάζομαι με ένα καλό powerbank θα κρατάει αρκετές ώρες. Γενικά έχεις όλες τις επιλογές που σου δίνει ένα extender που μπαίνει σε πρίζα, συν όλες τις USB θύρες στο σπίτι σου και την επιλογή του φορητού σημείου με χρήση powerbank. Αν για παράδειγμα ένας σταθερός υπολογιστής βρίσκεται στο σημείο που θα έβαζες το powerbank, χρησιμοποιείς μία από τις USB του. 2
Konstantin77 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αν για παράδειγμα ένας σταθερός υπολογιστής βρίσκεται στο σημείο που θα έβαζες το powerbank, χρησιμοποιείς μία από τις USB του. Καταλαβαίνω τι λες, αλλά αυτό το τελευταίο δε βγάζει νόημα. Αν ήταν να πιάνει wifi ο ΗΥ, τι να το κάνεις το extender. Τέσπα, πάσο να μη βγούμε από το θέμα μας.
Billator Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Για εξωτερικούς χώρους, κοινόχρηστους χώρους, βιβλιοθήκες κ πολλά άλλα η λύση του extender με USB είναι μονόδρομος... Πολλές φορές δεν υπάρχουν πρίζες ή πιο απλά δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτές. Όσο για την αυτονομία με ένα power bank 10.000 είναι πάνω από 15 ώρες οπότε δεν τίθεται καν πρόβλημα αυτονομίας Όποιος δεν καταλαβαίνει τον λόγο/σκοπό χρήσης τους απλά δεν το χρειάζεται με usb και πάει σε αυτό του θέματος που έχει σχετικά τίμια τιμή για Ελλάδα. Εξαρτάται από τις ανάγκες που έχει ο καθένας πάντα 3
Paganisk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 τελικα πρεπει να παρεις δυο απο αυτα για να δουλεψουν...?
Nightfall_2003 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 μια βοήθεια.....ρούτερ στο ισόγειο....υπολογιστής στον πρώτο όροφο...απόσταση μικρή....4-5 μέτρα (μια εσωτερική σκάλα ουσιαστικά κ η πόρτα του δωματίου που βρίσκεται το pc). Tι θα ήταν πιο χρήσιμο να πάρω για να ελαχιστοποιήσω τα reconnects...το παραπάνω extender ή κάτι τέτοιο --> Site: Tp-Linkadapter ? Σχωράτε με που ξεφεύγω λιγάκι
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Απλά για ενημέρωση, υπάρχουν wireless extenders που παίζουν πάνω σε USB οπότε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με ακόμα περισσότερους τρόπους έναντι ενός που μπαίνει στην πρίζα(ως φορητό π.χ. πάνω σε powerbank). Και οι τιμές τους απέξω είναι στα 5-7€. Αν μάλιστα θα προτιμούσατε κάτι επώνυμο, διαθέτει και η Xiaomi Original XiaoMi Mi WiFi Amplifier Έχω εδώ και λίγο καιρό ένα παρόμοιο το οποίο δουλεύει μια χαρά 2.4GHz WiFi Range Extender Στα σχόλια λέει ότι το Xiaomi είναι μόνο για Xiaomi routers. Ξέρεις αν ισχύει αυτό; 1
john_dr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καταλαβαίνω τι λες, αλλά αυτό το τελευταίο δε βγάζει νόημα. Αν ήταν να πιάνει wifi ο ΗΥ, τι να το κάνεις το extender. Τέσπα, πάσο να μη βγούμε από το θέμα μας. Βγάζει. Για να καταλάβεις πως παίζω εγώ Οπότε στο σημείο που βάζω τον extender έχω περίσσευμα σε USB θύρες έναντι πριζών, οπότε βολεύει. Στα σχόλια λέει ότι το Xiaomi είναι μόνο για Xiaomi routers. Ξέρεις αν ισχύει αυτό; Δεν το είχα προσέξει αυτό. Thanks για την επισήμανση. Δεν ξέρω να σου πω. Το άλλο πάντως που αγόρασα έπαιξε μια χαρά και με ένα παλιό b/g Thomson 780 και με ένα νεώτερο b/g/n DLink. 1
Craven Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το εχω δουλεψει το συγκεκριμενο. Πολυ ευκολο στην εγκατασταση κ ρυθμιση του. Αυτο που μου εκανε ομως οταν ηταν σε λειτουργία - ηταν οτι μου εβγαζε εκτος συνδεσης μια συσκευη στο δικτυο. Καποιες φορες το tablet , καποιες φορες το wifi media player , καποιες φορες την smart tv μου. Δεν ξερω γιατι το εκανε αυτο... Επειδή στα σχόλια στο eshop διάβασα το περίεργο απο κάποιον ότι δεν κρατάει τις ρυθμίσεις σύνδεσης αν βγει απ την πρίζα (!!), θυμάσαι να είχες τέτοιο θέμα? (προσοχή άλλο το Ε1 και άλλο το Ε1+ που είναι στην προσφορά.. για το Ε1 το σκέτο δεν διάβασα κάτι παρόμοιο) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα