ilouko Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Έχω iPhone 6s Plus .Πίσω το κουτί γράφει γαλλικά και μάλλον γερμανικά . Κάτω κάτω γράφει Ireland .Αγορασμένο απο σκρουτζομαγαζο .Πως μπορώ να ξέρω προς ποια χώρα ήταν προορισμένο γιατί ειναι παραεισαγωγης.
zourman1981 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 τι διαφορα πιστευεις εχει αν προοριζοταν για την αγορα της ελλαδας η της γαλλιας ? (περαν του προφανους η γλωσσα στο κουτι)
Haldol Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 τι διαφορα πιστευεις εχει αν προοριζοταν για την αγορα της ελλαδας η της γαλλιας ? (περαν του προφανους η γλωσσα στο κουτι) Στην εγγύηση. Αν και κανονικά είναι διεθνης, άνετα θα μπορούσαν να του κάνουν νούμερα και να ψαρώσει.
zourman1981 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 o φορτιστης που εχει μεσα για ποια χωρα ειναι ? ποσα πινακια εχει ?
atheatos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 https://support.apple.com/en-us/HT201296 Άντε να βγαίνουν 3 μοντέλα για όλο τον κόσμο. Οι διάφορες τους μπορεί να είναι στις μπάντες που θα πιάνει η κεραία. Δεν έχει κάθε χώρα το δικό της μοντέλο.
grovolis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Από όποια και να είναι η χώρα προέλευσης, στην Ευρώπη, τις περισσότερες φορές πουλάνε το international μοντέλο που παίζει σε όλο τον κόσμο. Με την εγγύηση, εντός Ευρώπης, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα. Εφόσον είναι αγορασμένο από Ελλάδα, έχεις 2 χρόνια εγγύηση με την απόδειξη σε Document, Infoquest & iStorm.
ziaba Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Έχω iPhone 6s Plus . Πίσω το κουτί γράφει γαλλικά και μάλλον γερμανικά . Κάτω κάτω γράφει Ireland . Αγορασμένο απο σκρουτζομαγαζο . Πως μπορώ να ξέρω προς ποια χώρα ήταν προορισμένο γιατί ειναι παραεισαγωγης. πατάς στο dialer *#06# για να δεις τον αριθμό imei τον πληκτρολογείς στο παρακάτω λινκ και βρίσκεις αυτό που ζητάς http://iphoneimei.info/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα