Rubenstilchkin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Η κινεζική εταιρεία Mobvoi, η οποία προσανατολίζεται στις πλατφόρμες ΑΙ και την κατασκευή "έξυπνων" ρολογιών, παρουσίασε το νέο της δημιούργημα, Ticwatch 2 3G, η λιανική τιμή του οποίου θα ξεκινά από τα $200. Η συσκευή σχεδιάστηκε από τον Σκανδιναβό Miko Nenonen (Nest, Nokia) και έρχεται με αλουμινένιο ή ατσάλινο κάσωμα, οθόνη 1.4" AMOLED, δυνατότητα ταχύτατης ασύρματης φόρτισης, GPS, παλμογράφο και κρύσταλλο από ζαφείρι - στα ακριβότερα μοντέλα. Συνοδεύεται από λουράκι σιλικόνης, δερμάτινο ή μεταλλικό μπρασελέ και στο πλαϊνό μέρος της κάσας υπάρχει μία ειδική λωρίδα ελέγχου (Tickle Strip), με την οποία ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί τις εφαρμογές, μετακινώντας ανάλογα το δάκτυλο του. Στο λειτουργικό Ticwear 4.0 που χρησιμοποιεί, ενσωματώνεται μία εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης, η οποία ενεργοποιείται με τη χρήση φωνητικών εντολών, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται η μέγιστη δυνατή συμβατότητα με τις υπάρχουσες Android εφαρμογές για smartwatches. Στην Κίνα, η μηχανή αναζήτησης της Mobvoi είναι διαθέσιμες για όλες τις Android Wear συσκευές (αντί του Google Voice), ενώ η εταιρεία ετοιμάζεται σύντομα να ενεργοποιήσει και μία πλατφόρμα ανέπαφων πληρωμών μέσω NFC - εν ονόματι Ticpay - σε συνεργασία με τις κινεζικές OT και China UnionPay. Τώρα, αν σας ενδιαφέρει να επενδύσετε στην αγορά του Ticwatch 2, η Mobvoi σκοπεύει να διαθέσει προς πώληση μία "International" έκδοση του μοντέλου μέσα στο καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα κομμάτι του μετοχικού κεφαλαίου της κινεζικής εταιρείας ανήκει στην Google. Site: Wareable
Chemical Engineer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Πητε με δεινοσαυρο αλλα δεν βγαζω το Tissot μου για ενα smartwatch. 3
Hapatingo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 'Οταν βγήκε το 1 έκανε πάταγο στην κίνα, πολλοί το είχαμε βάλει στο μάτι αλλά δεν ήρθε ποτέ. Βέβαια η εταιρεία δεν έχει πει πιο μοντέλο θα είναι η international έκδοση.
NOTIOS1981 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Εχει τουλαχιστον μεταλικο μπρασελε να μην ειναι σαν παιδικο...
infamousjohn Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 'Πειτε με πλουσιο,αλλα δεν βγαζω το rolex μου'
AggelosTz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δεν νομίζω ότι το ρολόι χειρός έχει πλέον χρηστική ιδιότητα όπως συνηθιζόταν .τα ωραία ρολόγια είναι κ ακριβά κ δηλώνουν status .την ώρα την βλέπουμε κ στο κινητό πλέον .περισσότερο είναι ένα κόσμημα ,αξεσουάρ παρά για να βλέπεις την ώρα .οπότε ένα καλό ρολόι δεν υπάρχει περίπτωση να αντικατασταθεί από κάποιο πλαστικό made in china smartwatch.
dinko Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πητε με δεινοσαυρο αλλα δεν βγαζω το Tissot μου για ενα smartwatch. 'Πειτε με πλουσιο,αλλα δεν βγαζω το rolex μου' Πείτε με χαζό εγώ δεν βάζω ρολόι. 2
Hapatingo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ενημερώνω για όποιον ενδιαφέρετε, ότι το ρολόι είναι από εχθές στο kickstarter και ήδη έχουν πετύχει τον στόχο τους. Προσωπικά περιμένω τον Σεπτέμβριο όπου θα γίνει και η αποστολή του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα