Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κοιτώ για κιν αυτές της μέρες , τι μου προτείνετε εως 300 ευρώ ? Μια πρόταση απο Ελλάδα κ μια απο Κίνα.

Ζαχαρώνω πολύ το Huawei p9 lite αλλα δυστυχώς έρχεται με 2 gb Ελλάδα , εξωτερικό παίζει κ με 3 gb ram.

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα το Link.png Site: OnePlusX σε αυτα τα λεφτα. Στα 3 GB η RAM του, Full HD οθονη κανονικων διαστασεων και γενικα πολυ τιμια προταση. 

Δημοσ.

Ελλάδα:

Μεγάλη οθόνη:

- Moto X play (dual) -> Τίμια συσκευή, σπιρτόζα, καλή οθόνη, καλή κάμερα, λίγο ογκώδης, κάποιες χαζές ελλείψεις όπως γυροσκόπιο

- Xiaomi Redmi note 3 pro -> Φοβερή κατασκευή, δυνατό SoC, προσφέρει πολλά και χρήσιμα πράγματα σε καλή τιμή, μέτριο σε ποιότητα σε κάμερες, ηχείο, ακουστικό κτλ

- HTC one E9 -> Πολύ ποιοτικό, σπιρτόζικο και αυτό, πολύ καλός ήχος εντός και εκτός, σχετικά αδύναμη GPU, σχετικά χαμηλή φωτεινότητα οθόνης, θα μπορούσε να έχει καλύτερη μπαταρία, δεν έχει πυξίδα

Μικρότερη οθόνη:

- One plus X -> Ποιοτική και λουξ κατασκευή, μαζεμένο, κάποιες χαζές ελλείψεις, προηγούμενης γενιάς (αν και ισχυρό) SoC

- Moto X second gen -> Ποιοτικότατη συσκευή, από τα καλύτερα του 2014, κακή μπαταρία, μετριότατη κάμερα, έλλειψη micro-SD

- Nexus 5X -> Καθαρό android, πολύ γρήγορο, πολύ καλή κάμερα, έλλειψη micro-SD, μέτρια μπαταρία

- Huawei P9 lite -> Δεν έχω προσωπική άποψη αλλά δεν υπάρχουν κακά λόγια για τη συσκευή οπότε μέσα και αυτή

Κίνα

Από εδώ είμαστε σε περίοδο αλλαγών και αντικατάστασης στόλου και δεν συμφέρει κάτι αυτή τη στιγμή.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτα ειναι επιλογές για ολα τα γούστα χαχα, ξεκινάω μελέτη για τα παραπάνω.

Πολύ καλα διαβάζω για χ5 nexus.

Για μένα μονο 32GB. Το προβλημα ειναι πως το πληρώνεις χρυσάφι. +80 ευρώ για 16gb !

Δημοσ.

Κοίταξε και το HTC a9 από Ελλάδα. Το είχα για λίγο πριν πάρω το 10 , είναι καταπληκτικό παρά τα 2 gb μνήμης.

Αποστολή από το HTC 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...