Προς το περιεχόμενο

Αγορά κράνους

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! κάποιο καλό κράνος max 80-100€ μαύρο με μαύρο τζάμι.

Επίσης κάποια λύση για ενδοεπικοινωνία? μέσω κινητού πχ (μέσω bluetooth)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα! κάποιο καλό κράνος max 80-100€ μαύρο με μαύρο τζάμι.

Επίσης κάποια λύση για ενδοεπικοινωνία? μέσω κινητού πχ (μέσω bluetooth)

Για τί όχημα είναι το κράνος ; 

Καλό και 80-100 ευρώ ; Δύσκολα . 

Για τί όχημα είναι το κράνος ; 

Καλό και 80-100 ευρώ ; Δύσκολα . 

Καλο για τα λεφτα αυτα εννοει. Δεν εχουν ολοι 500 ευρω για κρανος. Οδηγαω εδω και 12 χρονια και ποτε μου δεν ειχα κρανος ακριβοτερο των 100 ευρω. Το μοναδικο ακριβο που ειχα (280 ευρω) μου το ειχαν κανει δωρο 5-6 φιλοι μου που βαλαν λεφτα για να μου το παρουν. Οι τιμες στα κρανη ειναι τραγικες και δεν μπορει ενας που οδηγαει μοτοποδηλατο 50κυβικα να  δωσει 300-500 ευρω για κρανος, πιθανοτατα το οχημα του δεν κανει καν 500 ευρω.

Εγω εχω 7 κρανη στο σπιτι .Το τελευταιο το πηρα απο τα lidl, στα 50 ευρω. Το εψαξα αρκετα και σε κατι reviews που ειδα ελεγαν οτι ειναι καλυτερο απο κρανη τυπου NOVA και οτι τα 50 ευρω δεν ειναι καθολου ασχημα για ενα τετοιο κρανος, οποτε και το επελεξα, μια χαρα κρανος ειναι.

Αν θες με φιμε τζαμι δες και online μπας και βρεις τιποτα. Εχω ena kbc φιμε που το ειχα παρει 90 ευρω online, αρκετατ καλο κρανος και εδω στην ελλαδα κανει πανω απο 200.

Σωστός ο TRILOBYTER. Σχεδόν όλα τα κράνη έχουν τις ίδιες πιστοποιήσεις όσον αφορά την ασφάλεια. Από εκεί και πέρα πληρώνεις την άνεση που σου προσφέρει, το μειωμένο βάρος, τα τελωνεία κλπ. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά γιατί μεγαλύτερη άνεση σημαίνει και καλύτερη οδήγηση, αλλά σε ένα τόσο μικρό δίτροχο, κάτι τέτοιο είναι υπερβολή. 

Κατά την άποψή μου, το καλύτερο κράνος είναι αυτό που το φοράς. Έχω πάρει αυτό : 

http://www.stelpet.gr/gr/el/products/kranos-astone-gtb-mayro-mat?color_id=14

και με έχει ικανοποιήσει απόλυτα.

Δεν παρέχουν όλα τα κράνη των 100 ευρώ και κάτω ή και πάνω   ασφάλεια . 

http://sharp.direct.gov.uk/testhelmetlist?sharp-make=116&sharp-model=&sharp-type=All&sharp-rating=1&sharp-price-from=0&sharp-price-to=9999&discontinued=1

Οπότε ψάξτε καλά πριν αγοράσετε !

Πέρα από το να έχει την πιστοποιήση ασφαλείας δεν σε ενδιαφέρει κάτι παραπάνω..μιλάμε για scooter 50cc οπότε οι ταχύτητες είναι μικρές για να έχεις θέμα με το βάρος , αεροδυναμική κτλπ . Τώρα που το λες θυμήθηκα μια τύπισσα που φόραγε κράνος ποδηλάτου και είχε ένα scooter50cc.. :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...