Melissa_virus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 λοιπον εχω ενα free dos lenovo σταθερο pc και παω να βαλω win 7 . κανει κανονικα boot απο dvd αλλα οταν φτανει στο σημειο επιλογης γλωσσας κλπ ποντηκι ανυπαρκτο και πληκτρολογιο κολλημενο. παω να βαλω windows 8.1 και στο F12 για boot menu μου βγαζει επιλογη legacy mode kai UEFI ειναι το αλλο, δεν θυμαμαι κιολας. (στο bios ειναι ετσι και αλλιως σε legacy mode) πραγμα που δεν κανει στο δισκακι των win 7(δεν ξερω αν παιζει ρολο). τεσπα windows 8.1 μπορω και περναω κανονικα, σε λιγο τελειωνει κιολας. windows 7 'η win 7 sp1 δεν μπορω. καμια ιδεα? γιατι θελω να βαλω win 7 ultimate sp1. thanks
Grim Ripper Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Κοίτα ρυθμίσεις στο Bios, μάλλον υπάρχει προφίλ για τα 7αρια. Νομίζω θα το βρεις στο τελευταίο tab, κάτω από το restore defaults, πρώτα θα αλλάξεις την επιλογή και μετά θα κάνεις restore to defaults. Στο g50-30 που έχω έτσι είναι. Μου έχει 3 προφίλ: 8.1 64bit, 7 (μπαίνουν και linux εδώ), other os (αυτό έχω για τα 10). 1
Melissa_virus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 χμμμμ τωρα που το λες το ειχα δει σε ενα toshiba laptop. σε αυτο εδω η αληθεια ειναι οτι πηγα στο τελευταιο tab αλλα δεν θυμαμαι να ειδα κατι. θα κοιταξω ποιο αναλυτικα σε λιγο. θενξ
ss13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Τι μοντέλο είναι ; https://support.lenovo.com/gr/en/find-product-name#Desk πρέπει να αλλάξει τις ρυθμίσεις του bios http://www.eightforums.com/tutorials/13326-downgrade-windows-8-windows-7-a.html http://www.adslgr.com/forum/threads/837706-Windows-8-UEFI-Turbo-X 1
Melissa_virus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 το βρηκα τι μοντελο ειναι. οι ρυθμισεις ρε γαμωτο ειναι σωστες. για την ακριβεια ηταν ηδη βαλμενες. οχι οπως στα λαπτοπ που πρεπει εγω να το επιλεξω. τι να πω ισως κατι να μου διεφυγε. αλλα δεν δουλευε το keyboard ουτε ποντικι στο μενου των win 7 για φορματ. ολα ειναι οπως θα επρεπε. ισως να μου διαφευγει και κατι. οτι βαζω στα λαπτοπ και δεν εχω προβλημα ηταν ετσι. τελικα εβαλα win 8.1 και ξεμπερδεψα. ευχαριστω πολυ 1
ss13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Όχι δεν κάνεις λάθος απλά έχει uefi bios το οποίο δεν σε αφήνει να εγκαταστήσεις win7 , πες το μοντέλο σου να δώ εαν υπάρχχει λύση , στις περισσότερες περιπτώσεις χρειάζεται αλλάγη bios για να μπουν τα win7
george_gpu Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 πιστεύω αν επιλέξεις legacy \ csm boot και απενεργοποιησεις το secure boot θα το ξεπερασεις 1
Melissa_virus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 george ειναι επιλεγμενα αυτα. απο μονα τους. μπηκα ξανα μετα απο αυτα που μου ειπανε τα παιδια στην αρχη και τσεκαρα. ss13 κατι ειδα και ελεγε για αυτο που λες. και απο hirens για live xp ελεγε κατι. εκανα και boot απο live linux αλλα ουτε live cd φορτωνε. και καπου πηρε το ματι μου για bios update καθως το εψαχνα στο google. το pc της το πηγα χτες το βραδυ. μιας θειας μου ειναι, ειχε μια σαπιλα επι πολλα χρονια και ειπε να το αλλαξει με αυτο. εχω κρατημενο το μοντελο στο πισι μου αλλα τωρα δεν το θυμαμαι. των 400€ ειναι. πολυ απλο pc με i3 (παλι καλα). καρτα γραφικων εχει onboard αλλα οπως και να εχει, γι αυτα που κανει καλο ειναι. εχει και στη δουλεια windows 8 οποτε ειναι εξοικειωμενη καπως λεμε τωρα. παλι καλα κιολας γιατι ακομα θα εψαχνα. παντως στη lenovo στο σημειο με τους drivers ειχε και drivers για win7 . ευχαριστω και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα