gmouzo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 antegros περισσοτερο που ειμναι τωρα η και manjaro αν θελουμε να ξεφυγουμε απο τα της διανομης και να μεινουμε σε καθαρο arch υπαρχουν επιλογες για να μετατρέψουμε την distro σε καθαρο arch αν θελουμε η χρειαστει (την ειχα πατησει παλιοτερα με διανομη που σταματησε ο developer να αναβαθμιζει και αναγκαστικα χρειαστηκε αλαγη μετα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer_69 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Arch anywhere: http://arch-anywhere.org/ καθαρό arch με εύκολη εγκατάσταση. Το έβαλα κι εγώ πριν 3 μέρες και τώρα απ' αυτό γράφω. Είχα manjaro πριν για κανένα χρόνο και είπα να το δοκιμάσω μιας και στο manjaro είχα πολύ αργό boot(2 λεπτά ή και περισσότερο). Είδα μεγάλη διαφορά στο boot και αποφάσισα να το κρατήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ypoptos1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Υπάρχει επίσης και το Architect για εύκολη εγκατάσταση καθαρού arch με μενού: https://sourceforge.net/projects/architect-linux/ Το Arch anywhere δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά θα το κατεβάσω να το δω και αυτό από περιέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Γιατί όχι το κανονικό Arch; Δεν είναι τόσο δύσκολη η εγκατάσταση όσο νομίζουν μερικοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmouzo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 ευχαριστω ολους για τις απαντησεις αλλα δεν εγινα μαλον κατανοητος. Δεν ενδιαφερομαι να εγκαταστησω νεα διανομη απλως αν γινεται οπως εχω ηδη την antegros να μην επηρεαζεται απο δικες της αλαγες αλλα μονο απο οτι αλαγες γινονται στα κεντρικα αποθετηρια του καθαρου arch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ypoptos1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ευχαριστω ολους για τις απαντησεις αλλα δεν εγινα μαλον κατανοητος. Δεν ενδιαφερομαι να εγκαταστησω νεα διανομη απλως αν γινεται οπως εχω ηδη την antegros να μην επηρεαζεται απο δικες της αλαγες αλλα μονο απο οτι αλαγες γινονται στα κεντρικα αποθετηρια του καθαρου arch Από όσο ξέρω το antegros χρησιμοποιεί τα αποθετήρια του καθαρού arch. Απλά προσθέτει και ένα δικό του για το πρόγραμμα που κάνει update με γραφικό περιβάλλον (και το οποίο είναι προαιρετικό). Από άποψη update είναι ίδιο με το Arch Γιατί όχι το κανονικό Arch; Δεν είναι τόσο δύσκολη η εγκατάσταση όσο νομίζουν μερικοί Καλό είναι να κάνεις μερικές φορές την κανονική εγκατάσταση του Arch για να δεις τι ακριβώς συμβαίνει (έστω και σε ένα virtual machine). Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί μπορεί να χρειαστεί να επιδιορθώσεις την εγκατάσταση κάποια στιγμή. Αν τα έχεις κάνει αυτά όμως δεν έχεις κανένα λόγο να καθυστερείς και να παιδεύεσαι με την κλασική εγκατάσταση τη στιγμή που υπάρχουν εργαλεία τα οποία απλά αυτοματοποιούν την εγκατάσταση και την κάνουν προσιτή σε όλους. Δε μιλάω φυσικά για το antegros, αλλά για το Architect με το οποίο έχεις ένα κανονικό Arch σε ελάχιστο χρόνο επιλέγοντας και το DE που θέλεις να εγκαταστήσεις. Έχω εγκαταστήσει το Arch σε 2 φορητούς μου καθώς και σε υπολογιστές στη δουλειά με το Architect σε ελάχιστο χρόνο. Και θα το κάνω και στο PC μου όταν θα αποφασίσω να το ξαναβάλω. Εντάξει, το arch linux προϋποθέτει να έχει κάποιες γνώσεις αλλά μην το παρακάνουμε. Όσο για το antegros το έχω δει σε VirtualBox και είναι πραγματικά εύκολο στην εγκατάσταση (με γραφικό μάλιστα Installer) και αρκετά καλό για όσους έχουν λίγες γνώσεις. Για κάποιους ίσως είναι ένα ενδιάμεσο στάδιο πριν την κανονική εγκατάσταση του Arch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 απλά βγάλε το lightdm και γύρνα το σε gdm αν έχεις antergos και μετά πάνε pacman.conf και κάνε comment out το κομμάτι που αναφέρεται στα repos του antergos. εγώ αποπειράθηκα 3 φορές να βάλω κανονικό arch αλλά καπου μου τα χάλαγε στο κομμάτι των drivers γραφικών και δεν είχα πλέον άλλο χρόνο οπότε έβαλα απλά antergos ίσα για τον installer και μετά απλά σούταρα τα repos του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Παιδιά μόλις έβαλα manjaro και έχω μια ερώτηση. Πως ορίζω τον συνδιασμό πλήκτρων για αλλαγή γλώσσας? Νέο στο manjaro και στο xfce Found it! Στο keyboard-settings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα