sam75 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Παιδια το εστειλα DOA, το ειδανε και στο καταστημα, και οντως παρατηρησαν ακομα και στις φωτο βγαζει μια σχετικη ζεστη. Ειδανε και ενα υλικο φωτογραφιων και καταληξανε οτι παμε για καινουργια. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ;
RigasGR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ; OK ναι καινουργια συσκευη, απλα δεν ειχαν διαθεσιμη, και περιμενω σημερα 16-6 Κανονικα δηλαδη πιστωτικο χρηματων 549 ευρω. 1
sam75 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 OK ναι καινουργια συσκευη, απλα δεν ειχαν διαθεσιμη, και περιμενω σημερα 16-6 Κανονικα δηλαδη πιστωτικο χρηματων 549 ευρω. παρε κατι αλλο καλυτερα.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 OK ναι καινουργια συσκευη, απλα δεν ειχαν διαθεσιμη, και περιμενω σημερα 16-6 Κανονικα δηλαδη πιστωτικο χρηματων 549 ευρω. Αφού σου έδωσαν πιστωτικό τσίμπα το S7 εκτός και αν δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή συσκευής με το πιστωτικό αυτό. 1
sam75 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Αφού σου έδωσαν πιστωτικό τσίμπα το S7 εκτός και αν δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή συσκευής με το πιστωτικό αυτό. συμφωνω..καλυτερα να παρει s7 ...
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ωπα είπα μαλακία γιατί δεν έβγαλα τις συσκευές από το πρόγραμμα Red 1. Διορθώνω λοιπόν...ΜΗΝ πάρεις S7, κάτσε εκεί που είσαι γιατί ξεφεύγεις πολύ σε τιμή.
sam75 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ωπα είπα μαλακία γιατί δεν έβγαλα τις συσκευές από το πρόγραμμα Red 1. Διορθώνω λοιπόν...ΜΗΝ πάρεις S7, κάτσε εκεί που είσαι γιατί ξεφεύγεις πολύ σε τιμή. Αν ανεβει προγραμμα δεν τον συμφερει ;
panos- Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δεν μπορεί να ανέβει πρόγραμμα και Επίσης το 2 είναι γύρω στα 30 ευρώ ανεβασμένο στην τιμή του Site.
Mariostsortis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Πήρα το p9 για 4 μέρες άντεξα και μετά γυρησα πίσω στο NOTE 5 λόγο μεγάλης οθόνης.. Το κινητό είναι απίστευτο λεπτό όμορφο για μένα με πολύ καλή κατασκευή Για τα λεφτά του σίγουρα δεν θα το πρότεινα υπάρχουν και καλύτερα Με εντυπωσίασε πολύ το ui της έχουν κάνει εξερετικη δουλειά μπράβο τους.. Κάμερα μια από της καλύτερες τρομερή ειδικά σε σκοτάδι τράβηξα 2-3 φωτογραφίες και έκανε την νύχτα μέρα Μπαταρία μια χαρά μου έβγαζε την μέρα Πολύ καλύτερα διαχείριση της ράμ παιδιά πολύ γρήγορο Αν και πιστεύω πως σε αυτά τα λεφτά θα έπρεπε να είναι το PLUS για να κοντράρει της μεγάλες ναυαρχίδες
RigasGR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Παιδια εχω 2 Vodafone Red1 και 1 Vodafone Red 2, Και η επιδοτηση ηταν 300 ευρω + 150 υπερεπιδοτηση για Huawei P9 αγορα. Αλλα εχω αυτην την επιδοτηση γιατι στα προγραμματα ειμαι παρα μα παρα πολυ χαμηλα, ποιο κατω δεν παει, απλα ειχα 5 Red1 στο ονομα μου και 2 εφυγαν, και αναβαθμισα το 1 σε Red2. Αλλα το S7 ειναι αλλη πολιτικη της Samsung και δεν μπορουσα να κρατησω low κοστος αναβαθμισης. Πήρα το p9 για 4 μέρες άντεξα και μετά γυρησα πίσω στο NOTE 5 λόγο μεγάλης οθόνης..Το κινητό είναι απίστευτο λεπτό όμορφο για μένα με πολύ καλή κατασκευήΓια τα λεφτά του σίγουρα δεν θα το πρότεινα υπάρχουν και καλύτεραΜε εντυπωσίασε πολύ το ui της έχουν κάνει εξερετικη δουλειά μπράβο τους..Κάμερα μια από της καλύτερες τρομερή ειδικά σε σκοτάδι τράβηξα 2-3 φωτογραφίες και έκανε την νύχτα μέραΜπαταρία μια χαρά μου έβγαζε την μέραΠολύ καλύτερα διαχείριση της ράμ παιδιά πολύ γρήγοροΑν και πιστεύω πως σε αυτά τα λεφτά θα έπρεπε να είναι το PLUS για να κοντράρει της μεγάλες ναυαρχίδες Αυτο το ειδα και εγω οτι κακος και δεν εχει 4αρα RAM Και το P9 και Super Amoled οθονη π.χ για καλητερες selfies αν καποιος θελει σε χαμηλο φωτισμο και καλητερη οθονη προβολης. + οτι δεν εχει το P9 σταθεροποιητη στο video recording.αλλα μονο στο Plus/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα