Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη βλεπω παλι οτι μερικοι πετανε  ''τις ντοματες τους'' χωρις να σκεφτονται τι αναφερει ο ts παμε παλι μπας και το καταλαβουν καλυτερα.

Η Vodafone(με βαση τις τιμες της)δινει 450ευρω επιδοτηση για αγορα του p9 στον Ts. Το κινητο εχει 550ευρω στο Site αρα πρεπει να βαλει αλλα 100ευρω απο την τσεπη του.

http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Huawei-P9

Στην περιπτωση Galaxy S7 και G5 δινει 300ευρω και ο ts πρεπει να βαλει απο την τσεπη του

400ευρω παραπανω για το G5 http://www.vodafone.gr/portal/eShop/LG-G5

και 430ευρω παραπανω για το S7 http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-Galaxy-S7

Αρα δεν μιλαμε για το αν ειναι καλυτερα τα G5 και S7(που σιγουρα ειναι)αλλα για το αν αξιζει να δωσει τα παραπανω ποσα.

Εν ολιγης αν αξιζει να δωσει 300-330ευρω παραπανω για να παρει τα G5 και S7 αντιστοιχα σε σχεση με το P9...

Οπου και η απάντηση σε αυτό που έγραψες είναι ΟΧΙ δεν αξίζει μιας και δεν θα καταφέρουν να το καταλάβουν όλοι.

• Like 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρε το p9 φιλε μιας κ σου δινουν καλη επιδοτηση γιαυτο το κινητο

Γενικα ομως να ξερεις οτι υπαρχουν κ καλυτερα φετινα κινητα,το ερωτημα ειναι θες να δωσεις το κατι παραπανω για αδιαβροχοποιηση/περισσοτερη ραμ/καλυτερη καμερα/καλυτερη καρτα γραφικων/καλυτερη μπαταρια ;;; Εγω πιστευω δεν αξιζει στην περιπτωση σου!!

Θα σε καλυψει το p9 και θα σου μεινουν κ λεφτα στην τσεπη

To μονο αρνητικο που ειπε και ο φιλος κ ειδα κ εγω σε review ειναι η μετρια καταγραφη βιντεο 

Δημοσ.

Παιδια το πηρα και το εχω 2 μερες.

Απο θεμα επεξεργαστη ειναι πολυ καλο και δεν νομιζω να βρω κατι να μην μου φτανει.

Η μνημη ειναι 3Gb αλλα με το 6αρι Android του αφηνει οφελιμα μεσο ορο απο 1.2-1.6 πανω κατω, αν απενεργοποιηση κανεις πολλες του background τοτε παιζει και μεχρι 1.8

Η μπαταρια του σημερα ειναι η 2η φορτιση που του εκανα, καλη ειναι αλλα αν παιζεις την ξεπατωνει ευκολα.

Η καμερα της Leica δεν με εντυπωσιασε (μπορει να φταει οτι εχω καλη της Nikon DLSR) στο Auto, βγαζει με την 2η επιλογη ζωντανα χρωματα λιγο ποιο εγχρωμα να το πω απλα απο την 1η επιλογη κανονικο και την 3η επιλογη απαλο χρωμα, αλλα στις ρυθμισεις PRO καποιος που δεν ξερει απο φωτογραφια ειναι δυσκολο.

Στην εστιαση ειναι καλο, και μπορει να βγαλει μονο καθαρο αν θελει καποιος εκει που εστιαζει και θολο το υπολοιπο περιβαλον.

Στο θεμα ζεσταινομαι ειναι ζεστο αρκετα.

Απο θεμα GPS αν καποιος το δουλευει ετσει, με το Google maps βρισκει ακαριαια στιγμα και ακολουθει πανευκολα.

Αυτα τα λιγα, σε γενικες γραμες για 97 ευρω που εδωσα δεν μπορουσα να βρω κατι το ιδιο, με την Samsung βεβαια να ειναι στο 7αρι ΤΟΠ σε ολα του, αλλα υπερεπιδοτηση δεν.....

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ηταν μικροτερη η διαφορα σιγουρα θα αξιζει καποιο αλλο android αλλα στην περιπτωση σου συγκεκριμενα το P9 ηταν απο τις καλυτερες αγορες κυριως χρηματικα.Καλοδουλευτο παντως και το νου σου οσον αφορα τα παραπανω που γραψεις ψαξτο μηπως εχει κανενα θεματακι πχ για το θεμα ζεστης δεν το εχω ψαξει αν ειναι normal..

Δημοσ.

Επειδή ψήνομαι να αγοράσω το p9 ,μπορεί να μου πει κάποιος με σιγουριά τι είδους προστασία έχει για την οθόνη ;Έχω διαβάσει τα πάντα ,από gorilla glass 4 ,2.5d gorilla glass ,μέχρι ότι δεν φέρει προστασία...τι ισχύει;

Δημοσ.

Το θέμα της ζέστης μου κάνει εντύπωση μιας και το έχω 3 βδομάδες τώρα και δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα. Πρόσεξε το αυτό μήπως σου έχει τύχει ελαττωματική συσκευή.

Δημοσ.

Λοιπον το θεμα ζεστης ειναι αναμικτο.

Αναβει σε διαφορες λειτουργιες καμερας, που το θεωρο περιεργο γιατι δεν ειναι 3d παιχνιδι π.χ.

Αν και δεν παιζω παιχνιδια ποτε στο κινητο.

Παμε στην περιγραφη.

Θελω να βγαλω π,χ απο κοντα φωτο, π.χ 30-50 εκατοστα, σε κατασταση χαμηλου φωτισμου π.χ ενα φως στο ταβανι π.χ λαπμα οροφης και στην λειτουργια ζωντανα χρωματα αλλα και στο απαλο κανει ενα 3d ειδωλο.

Δηλαδη εχω ενα μπουκαλακι 500μλ νερου με μπλε καπακι, βγαζει την φωτο και βλεπει καποιος το καπακι σε μαυρο φωντο και διπλα ειναι ενα 2ο ειδωλο με μπλε φοντο.

Δεν ξερω γιατι το κανει αυτο αλλα το κανει, μπορει να ειναι προβλημα η συσκευης η καποιο του προγραμματος.

Αν παιξω με τις ρυθμισεις στο PRO και ζηταω ISO και ανοιγμα κλειστρου , το κινητο τραβαει αναμα.

Σε κατασταση 4G δεν αναβει σχετικα παρα μονο αν εχει download.

Το πηγα σημερα στην Vodafone και το ειδαν εκει 5 λεπτα , αλλα το γνωστο μιλας direct με service Huawei Περιστερι.

Δεν ξερω αν θα βρω λυση.

Παμε στην εμπρος οθονη μια και ειναι βραδυ και το εχω 48 ωρες πλεον, η κυλιση του δαχτυλου πανω στην οθονη ειχει ενα lag, τι θελω να πω ειναι σαν να εχει μια επιστρωση κατι η σαν ειναι το γυαλι πολυ γυαλισμενο, που και που τρωει κανα delay σε αποτομη , πολυ αποτομη εναλαγη στην επιφανεια του σε θεμα λειτουργιας αλλα 3 στις 10 σε κλασμα του δευτερολεπτου,

Δεν εχω δει κατι αλλο παρα μονο οτι αναβει σαν συσκευη ευκολα.

Θα βαλω μερικες φωτο να δειτε αυτο με το ειδωλο που λεω (να πω οτι ο ενας φακος ειναι ασπρομαυρος και ο αλλος εγχρωμος) και κανει αυτη την 2πλη απεικονιση μαυρο-χρωμα σε καπακι π,χ απο μπουκαλακι νερου απο κοντα στα 30-50 εκατοστα.

Τελος η πισω μερια του κινητου εκει που ειναι οι καμερες ειναι γυαλι, και ειναι απαραδεκτο να εχει αμυχες παρα πολυ αχνες απο χρηση πανω στο γραφειο μου σημερα, σαν τα Iphone 4 που το εκαναν παλια στο κοματι το γυαλινο.

Αχνες δεν λεω αλλα.....

Εβαλα μερικες 

Τα φυλλα ειναι νορμαλ και ζωντανα χρωματα.

Το αλατι οπως και το παγουρι του μικρου  ειναι με νορμαλ και ζωντανα παλι

Μερικες φωτο ειναι στην PRO τις κανει 4 mb ενω τις αλλες 2-2.5

Και εχω και μερικες του μικρου που ειναι κανονικα με την πισω καμερα και μονο, και τον βλεπω 3d.

Βλεπω τον μπομπιρα με 3 αποχρωσεις.

Δεν βρηκα και κατι σε καποιο φορουμ

Τελος αν καποιος κατοχος εχει το ιδιο αν μπορει ας γραψει εδω κατι σχετικο.

post-283355-0-31527800-1465505084_thumb.jpg

post-283355-0-09763100-1465505117_thumb.jpg

post-283355-0-40369600-1465505173_thumb.jpg

post-283355-0-15138400-1465505221_thumb.jpg

post-283355-0-54468600-1465505260_thumb.jpg

post-283355-0-31355100-1465505305_thumb.jpg

post-283355-0-51722500-1465505388_thumb.jpg

post-283355-0-38910300-1465505419_thumb.jpg

post-283355-0-09776500-1465505467_thumb.jpg

post-283355-0-49713900-1465505516_thumb.jpg

post-283355-0-50604600-1465505558_thumb.jpg

post-283355-0-98257300-1465505592_thumb.jpg

post-283355-0-00721600-1465505618_thumb.jpg

Δημοσ.

Πηγαινε το πισω δεν εχει DOA να σου δωσουν καινουρια συσκευη; Πρωτη φορα βλεπω τετοια φωτο με το αλατι μπορει να μην ειναι s7 αλλα αυτο δεν επιτρεπεται και ειδικα σε κινητο ναβαρχιδα εταιριας 470 ευρω! Και δεν εχει σημασια που το πηρες με επιδοτηση.

• Like 1
Δημοσ.

Μα πραγματικα τωρα,

Ποσες φορες εχετε χρειαστει καλο video?

Θελω να πω, σκοπευετε να τραβηξετε καμια βαφτιση?Να καλυψετε καμια εκδηλωση?Να γυρισετε καποιο ντοκυμαντερ?Ερασιτεχνικη ταινια μικρου μηκους ισως...?

Το πολυ πολυ καποια στιγμη να τραβηξετε καποιο αναμνηστικο videaκι των λιγων δευτερολεπτων, κατι που φευγαλεα σας κερδισε την προσοχη αντε και κανενα παιδακι να λεει κανενα ποιημα η κατι τετοιο.

Οποτε γιατι -σε πρακτικο/καθημερινο επιπεδο- να πληρωσει 200 ευρω παραπανω για να εχει καλυτερο video.

Υ.γ Εννοειτε πως εαν ειχατε σοβαρη ενασχοληση με το video οχι το s7, αλλα ουτε το s17 δεν θα αρκουσε γιατι θα ψαχνοσασταν με manual ρυθμισεις/εναλλαγες φακων/grip/μικροφωνα/φωτισμους/σκηνοθεσια/ερμηνια και παει λεγοντας...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια το εστειλα DOA, το ειδανε και στο καταστημα, και οντως παρατηρησαν ακομα και στις φωτο βγαζει μια σχετικη ζεστη.

Ειδανε και ενα υλικο φωτογραφιων και καταληξανε οτι παμε για καινουργια.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.

Αλλο μπορει να παρει μονο αν πουλησει το παραπανω κινητο και αγορασει απο αλλο μαγαζι.

Απο την στιγμη που εχουν να του δωσουν αλλο καινουργιο κινητο ιδιο με το δικο του χρηματα δεν μπορει να παρει πισω.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλο μπορει να παρει μονο αν πουλησει το παραπανω κινητο και αγορασει απο αλλο μαγαζι.

Απο την στιγμη που εχουν να του δωσουν αλλο καινουργιο κινητο ιδιο με το δικο του χρηματα δεν μπορει να παρει πισω.

Τι λες;;;; άλλο εννοώ καινούριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...