nivek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Γεια σας εδω και 1 μηνα εχω καπια θεματα με τον υπολογιστη μου..Οταν πχ παω να δω μια ταινια η ενα video στο youtube η στο popcontime βλεπω οτι η ταινια που βλεπω κανει διασπασεις και κολλαει πολλες φορες οπως επισης και η μουσικη κανει διασπασεις και κρασαρει πολλες φορες και κολλαει. Kαμια φορα η μπαρα κυλισης που ειναι στα windows με το ποντικι μεχρι να παει κατω κολλαει και πηγαινει αργα αργα.Δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε... εχω χρισημοποιησει το bitdefeder για ιους αλλα δεν βρισκει κατι. Απλα δεν καταλαβαινω που μπορει να οφειλετε το προβλημα. Πχ παω σε κατι σελιδες και παλι κολαει αλλα οταν κλεισω τον υπολογιστη μου και τον ανοιξω μετα δεν εχω προβλημα. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που να οφειλετε το προβλημα. Μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω;Παντως οι θερμοκρασιες του υπολογιστη κειμενονται σε κανονικες θερμοκρασιες αλλα ουτε πιστευω οτι υπαρχει καποιο προβλημα αλλο... σε θεμα θερμοκρασιας πχ καρτας γραφικων η μητρικης η κατι αλλο. Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα κανει ολα αυτα. Οποτε τι μου συμβουλευετε να κανω σε αυτην την περιπτωση; Που μπορει να οφειλεται το προβλημα αυτο; Λετε να ειναι ιος η κατι αλλο πχ;
nivek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 το συστημα μου εινε.. εχω τον 4770Κ στα 4.5. HZιδροψυΞη εχω την COOLERMASTER RL-N24M-24PK-R1 WC NEPTON 240MMμητρικη εχω asus z87 deluxe..16 giga ram DDR 3//windows 10οι drivers εινε οι τελευταιοι σαν update;l.τροφοδοτικο ενερμαχ στα 1200 voltgtx 780κουτι εχω το coolermaster cosmos 2και επισης εχω το bitdefender internet security και το malware bytes οπως επισης και το adware..και windows 10 pro..
Physiciant Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Όταν αρχίζει και κολλάει πήγαινε στο Task Manager, στην καρτέλα Performance και δες τι γίνεται με cpu, ram και hdd. Πόσο % usage βλέπεις;
nivek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 το usage στον cpu εινε 11 % τις 100 HDD εινε 0 % ram 3.6 % απο τα 16 giga..
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 έχεις περάσει κανονικά 10άρια η με αναβάθμιση απο 7; οι drivers έχουν περαστεί η άφησες να κάνει την δουλειά του το windows update.
nivek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 κανονικα τα περασα τα 10 ..με το γνησιο cd που εχω αγορασει.. και οι drivers εχουν περαστει κανονικα.. περα απο αυτο το συστημα μου εινε.. εχω τον 4770Κ στα 4.5. HZιδροψυΞη εχω την COOLERMASTER RL-N24M-24PK-R1 WC NEPTON 240MMμητρικη εχω asus z87 deluxe..16 giga ram DDR 3//οι drivers εινε οι τελευταιοι σαν update;l.τροφοδοτικο ενερμαχ στα 1200 voltgtx 780..κουτι εχω το coolermaster cosmos 2και επισης εχω το bitdefender internet security και το malware bytes οπως επισης και το adware..και windows 10 pro.. Περα απο αυτο.. με το malwarebytes κα το bitdefender και το adware που χρησιμοποισα δεν μου βρισκουν απολυτος τιποτα.. τα offline video, music games, προγράμματα δεν εχουνε κολληματα..πχ εβαζα να δω μια ταινια στο popcorntime και μου εκανε διασπασεις η ταινια οπως και η μουσικη εκεινη την στιγμη..πχ εβαζα να δω ενα video στο ytube και κολαγε παρα πολυ η εβλεπα το video px διακεκομμενα..η μετακινουσα την μπαρα με τον κερσορα και εκανε αργα να παει κατω πχ
UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Γεια σας εδω και 1 μηνα εχω καπια θεματα με τον υπολογιστη μου.. Οταν πχ παω να δω μια ταινια η ενα video στο youtube η στο popcontime βλεπω οτι η ταινια που βλεπω κανει διασπασεις και κολλαει πολλες φορες οπως επισης και η μουσικη κανει διασπασεις και κρασαρει πολλες φορες και κολλαει. Kαμια φορα η μπαρα κυλισης που ειναι στα windows με το ποντικι μεχρι να παει κατω κολλαει και πηγαινει αργα αργα. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε... εχω χρισημοποιησει το bitdefeder για ιους αλλα δεν βρισκει κατι. Απλα δεν καταλαβαινω που μπορει να οφειλετε το προβλημα. Πχ παω σε κατι σελιδες και παλι κολαει αλλα οταν κλεισω τον υπολογιστη μου και τον ανοιξω μετα δεν εχω προβλημα. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που να οφειλετε το προβλημα. Μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω; Παντως οι θερμοκρασιες του υπολογιστη κειμενονται σε κανονικες θερμοκρασιες αλλα ουτε πιστευω οτι υπαρχει καποιο προβλημα αλλο... σε θεμα θερμοκρασιας πχ καρτας γραφικων η μητρικης η κατι αλλο. Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα κανει ολα αυτα. Οποτε τι μου συμβουλευετε να κανω σε αυτην την περιπτωση; Που μπορει να οφειλεται το προβλημα αυτο; Λετε να ειναι ιος η κατι αλλο πχ; Με τι browser μπαίνεις και σου κάνει το πρόβλημα αυτό ; Με άλλον δοκίμασες;
nivek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 μπαινο με τον chrome αλλα γενικως το εκανε με ολους.. με το malwarebytes κα το bitdefender και το adware που χρησιμοποισα δεν μου βρισκουν απολυτος τιποτα.. τα offline video, music games, προγράμματα δεν εχουνε κολληματα..πχ εβαζα να δω μια ταινια στο popcorntime και μου εκανε διασπασεις η ταινια οπως και η μουσικη εκεινη την στιγμη.. σαν ενα τριξυμο .. πχ εβαζα να δω ενα video στο ytube και κολαγε παρα πολυ η εβλεπα το video px διακεκομμενα..η μετακινουσα την μπαρα με τον κερσορα και εκανε αργα να παει κατω πχ
LambisElef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Για αρχή, δεν είναι απαραίτητο να τρέχεις ταυτόχρονα 1.000.000 σουίτες ασφαλείας. Δώσε μας πληροφορίες για το OC που έχεις κάνει (όπως volt, θερμοκρασίες σε load, με ποιον τρόπο το έκανες) για να ξέρουμε τι γίνεται. Btw τροφοδοτικό είναι 1200W όχι V απλά για την ιστορία . Και η μνήμη μάλλον 36% και όχι 3.6%. Τέλος και σημαντικότερο από όλα τα προηγούμενα, αποσύνδεσε από το router κάθε συσκευή και άσε μόνο το pc, κατέβασε κάνα πρόγραμμα του στυλ NetLimiter και ενημέρωσέ μας για το bandwidth που βλέπεις να τρώνε οι διάφορες διεργασίες (κατά προτίμηση screenshot) την ώρα που κολλάς.
Physiciant Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Εγώ θα έτρεχα και ένα Ccleaner έτσι για το γαμώτο
nivek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 το overclocking το εκανα μεσο του βιος.. τα volt εινε..1.340. οι θερμοκρασιες εινε στους 45 περιπου.. 41c /105 F cpu 37c /98 f εινε η μητρικη και επισης με adaptive mod. και στο netlimiter αυτα εχω στην φωτο..
LambisElef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Αποσύνδεσες κάθε άλλη συσκευή από το router? To NetLimiter απ' ότι φαίνεται δεν είναι τη στιγμή που κολλάς. Οι θερμοκρασίες που λες είναι idle? Καλύτερα σε load, ή όταν κολλάς τέλος πάντων ☺
nivek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 οποτε που λες να οφειλετε το προβλημα'''΄΄΄΄''''΄΄΄΄;;;;;
Physiciant Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Βάλε και το hdsentinel να δεις υγεία του δίσκου.
nivek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 το εβαλα και ολοι οι δισκοι εινε μια χαρα σε θερμοκρασιες εινε σε εξαιρετικη κατασταση.. και οι 4 δισκοι που εχω. οποτε τι προκαλει ολο αυτο το προβλημα;; και τι μπορω να κανω.,.;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα