zoranb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω στα εισερχόμενά του Mail μου, πάρα πολλά email και θέλω με κάποιο τρόπο όταν είμαι στο 100ο email -για παράδειγμα- να μπορώ να πηγαίνω αυτομάτως -χωρίς πολύ scrolling- στην κορυφή των εισερχόμενων. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνεται αυτόματα αυτό και να μην χρειάζεται να scrollάρω; Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2016 από zoranb
KiriosD Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 το scroll σου πατιέται; αν ναι τότε το πατάς και πας πανω με το ποντίκι αλλιώς απο τη μπάρα στα δεξιά;
kostask91 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Στο πληκτρολογιο εχει ενα πληκτρο που λεγεται home και ενα που λεγεται end. To πρωτο σε παει πανω πανω, και το δευτερο κατω κατω.
zoranb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ώπα μισό, αφορά το iOS και όχι το MacOS. Συγνώμη δεν το διευκρίνησα, το διόρθωσα!
mistr4l Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ναι φυσικά, αρκεί ένα άγγιγμα στο πάνω μέρος του κινητού (εκεί που φαίνεται η ώρα) και σε ανεβάζει αυτόματα στην αρχή... Αυτό εννοείς?
zoranb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δεν το βλέπω στο iPad να γίνεται κάτι αντίστοιχο όμως!
basilis5 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 γινεται, ξαναπροσπαθησε να κανεις ταπ στην ωρα. Πιανει οπουδηποτε εχεις σκρολαρει, μηνυματα, εφαρμογες, κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα