vaggelhs4 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ετσι για πλακα εψαξα για Pump Express 2.0 Και εβγαλε συμπληρώματα διατροφής για bodybuilders! Αχαχαχα Στην πραγματικότητα υπάρχει quick charge 2.0 απο την Samsung οπότε υποθέτω το 3.0 αναφέρεται σε 3η γενια γρήγορης φόρτισης
Nicktech Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Κατι που να φορτίζει σε 20 λεπτά και να διαρκεί καμοια βδομαδουλα παίζει ;
Greek13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Στην πραγματικότητα υπάρχει quick charge 2.0 απο την Samsung οπότε υποθέτω το 3.0 αναφέρεται σε 3η γενια γρήγορης φόρτισης Quick Charge 3.0 απο qualcomm... όχι samsung
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Αυτο θα δουλευει και σε παλια κινητα οπως το samsung galaxy s4 ή ειναι μονο για νεα κινητα? Και εχει βγει σαν προιον ή απλα ειναι στην ερευνα για να το φτιαξουν? Εχει δοκιμασει κανεις αυτα τα quick charge σε παλια κινητα οπως το galaxy s4 που εχω εγω?
dali13gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Κατοχος του Oukitel k10000. Εχει αμεση σχεση και η μπαταρια. Εμενα που ειναι 10000mAh, το θεωρω απιστευτο να φορτισει σε 20' Φορτιζει 65-70% σε 3,5 ωρες και στο 100% της κραταει 8 μερες περιπου με πολυ βαρια χρηση. Βεβαια ερχεται με το τιμημα του βαρους και της γκουμουτσας. Οτι τεχνολογια και να βγει... παντα θα εχει να κανει σχεση με κατι αλλο. Παντα θα ειναι σε συναρτιση. Μην πατατε πανω σε απολυτες τιμες. Μάλλον... νομίζεις ότι κάνεις πολύ βαριά χρήση. Αυτονομία 8 ημερών σε συσκευή με 10.000mAh σημαίνει ότι αν η ίδια συσκευή είχε 1.250mAh μπαταρία θα σου έβγαζε μια μέρα με βαριά χρήση όπως λες, πράγμα που είναι άτοπο και ακατόρθωτο. Οπότε μάλλον δεν κάνεις βαριά χρήση Αυτο θα δουλευει και σε παλια κινητα οπως το samsung galaxy s4 ή ειναι μονο για νεα κινητα? Και εχει βγει σαν προιον ή απλα ειναι στην ερευνα για να το φτιαξουν? Εχει δοκιμασει κανεις αυτα τα quick charge σε παλια κινητα οπως το galaxy s4 που εχω εγω? Δεν είναι φορτιστής το Quick Charge για να το δοκιμάσεις σε παλιά συσκευή, είναι κύκλωμα πάνω στη μητρική της συσκευής, οπότε δεν δοκιμάζεται σε συσκευή, πρέπει να υπάρχει εξαρχής. Όσο για το άρθρο που αναφέρει ότι παρακάμπτει το κύκλωμα φόρτισης και φορτίζει απευθείας τη μπαταρία, δεν είναι έτσι. Το Pump Express και το Quick Charge ΕΙΝΑΙ το κύκλωμα φόρτισης και απλά επιτρέπουν να περάσει περισσότερο ρεύμα μέχρι το 70-80% και το υπόλοιπο 20-30% φορτίζει πολύ πιο αργά ακριβώς για να μην υπάρχει μεγάλη φθορά της μπαταρίας. Ο χρόνος φόρτισης 0%-100% δεν μειώνεται πάρα πολύ, αλλά βολεύει αρκετά να έχεις 70% σε μισή ώρα.
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Εγω πως μπορω να μαθω αν το κινητο μου samsung galaxy s4 i9505 υποστηριζει ή οχι quick charge?
grovolis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Εγω πως μπορω να μαθω αν το κινητο μου samsung galaxy s4 i9505 υποστηριζει ή οχι quick charge? Δεν έχει φίλε όχι
billgeo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μιλανε για συσκευες που υπαρχουν ηδη ή που θα βγουν στο μελλον και θα ενσωματωνουν την τεχνολογια αυτη??? Γιατι αν μιλαει για συσκευες που υπαρχουν τοτε ειναι χαζο marketing hype! Επισης αν υποθεσουμε μια μπαταρια 4000mah εχει υπολογισει κανεις το ρευμα που θα περναει απο τον κονεκτορα? Ειμα μεσα στα ορια του USB-C standard??? Δεν ξερω...
lupus_Hegemonia Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ας βάλουν μια μπαταρία που να έχει διάρκεια 3-4 ημερών με καλή χρήση και ας θέλει και 6 ώρες φόρτιση... ΑΚΡΙΒΩΣ! Συμφωνώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα