Rubenstilchkin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Στα πλαίσια της Computex 2016, η MediaTek εγκαινίασε τη νέα τεχνολογία φόρτισης Pump Express 3.0, η οποία σε χρονικό διάστημα 20 λεπτών μπορεί να αναπληρώσει ταχύτατα τη μπαταρίας σας, αγγίζοντας ακόμα και το 70% της χωρητικότητας της. Η κατασκευάστρια εταιρεία αναφέρει ότι η νέα αυτή τεχνολογία δεν προσφέρει μόνο υψηλότερες ταχύτητες φόρτισης αλλά και καλύτερες αποδόσεις, καθώς κατά τη διάρκεια της ενεργειακής αναπλήρωσης δεν αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες βλάπτουν την ακεραιότητα των στοιχείων. Το Pump Express 3.0 παρακάμπτει το ενσωματωμένο κύκλωμα φόρτισης της εκάστοτε συσκευής και διοχετεύει το ρεύμα από τον φορτιστή απευθείας στην μπαταρία, το οποίο μπορεί να ακούγεται λίγο επικίνδυνο (ενδεχομένως και να είναι), για αυτό το λόγο η κινεζική εταιρεία έχει τοποθετήσει περισσότερες από 20 δικλείδες ασφαλείας - προφυλάσσοντας ταυτόχρονα συσκευή και φορτιστή. Η τεχνολογία MediaTek Pump Express 3.0 θα ενσωματωθεί αρχικά στα MediaTek Helio P20 SoCs και θα διατεθεί στην αγορά προς τα τέλη του 2016. https://www.youtube.com/watch?v=mfWrF2NdkKQ Site: GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Kostasspil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Έχουν να ψηθούν πολλές συσκευές μέχρι να σταθεροποιηθεί αυτή η λειτουργία
baskon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ετσι για πλακα εψαξα για Pump Express 2.0 Και εβγαλε συμπληρώματα διατροφής για bodybuilders! Αχαχαχα 2
paparovic Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Φοβερή καινοτομία, τα σπάει, μιλάμε ουάου... όπα... δεν είναι Apple. Άκυρο, Α-ΠΑ-ΤΟ!!! 19
music_lover Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Η πλυση εγκεφάλου στην οποια μας εχουν υποβάλλει επιασε τοπο, μονο οι super ντουπερ ουαου εταιρίες μπορουν να καινοτομησουν και οτι πιανουν τα χερια τους γινεται χρυσος, οι αλλοι ειναι ανικανοι, not! 11
tz_aristotelis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 MediaTek? what a joke.... Γιατί? Διαφωνω πλήρως. Ή mdtk έχει στο παρελθόν βγάλει πολύ καλούς επεξεργαστες ταχύτατους. Το 2015 κυριάρχησε. Στο τέλος του 2014 έβγαλε τον φοβερό 6595 που ήταν καταπληκτικός. Το 2016 έβγαλε το χ25 και το χ20 που είναι για την τιμη τους όλα τα λεφτά. Ευχαριστω 9
nickolas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Θα έπρεπε να εξηγεί περισσότερα. Δηλαδή εγώ όταν φορτίζω το κινητό μου πιο πολύ θερμαίνεται το κύκλωμα φόρτισης παρά η μπαταρία? Περίεργο μου φαίνεται αυτό... Αυτό που συνήθως γίνεται είναι μικρές εταιρείες με παραγματικά καλή ιδέα να την πουλάνε (ή να εξαγοράζονται) από κάποια μεγάλη εταιρεία. Υπάρχει λόγος για αυτό: θέλει λεφτά ή/και μερίδιο αγοράς για να διασπείρεις γρήγορα μια νέα τεχνολογία και αυτό μόνο οι μεγάλες εταιρείες μπορούν να το κάνουν.
anax111 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 JohnyFire, on 05 Jun 2016 - 11:17 AM, said:MediaTek? what a joke! Μέχρι που κυκλοφόρησε ο Helio X10 είχες απόλυτο δίκιο. O X10 όμως άλλαξε το τοπίο για την Mediateck. Το συγκεκριμένο τσιπ μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι στα τσιπ της Qualcomm και είναι και ποιο φτηνό. Το έχω δοκιμάσει στο Redmi Note 3 και σε πληροφορώ ότι είναι απόλυτα αξιόπιστο και με πολύ καλές επιδόσεις χωρίς να κολλάει πουθενά. Σφαίρα στο σερφάρισμα, άψογη λειτουργία σε όλα τα ασύρματα πρωτόκολλα, απρόσκοπτη αναπαραγωγή FHD και το κυριότερο (που για μένα είναι το απόλυτο τεστ καθώς οι αδύνατοι επεξεργαστές κρασάρουν) τρέχει το Asphalt 8 σε FHD χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Θα ήθελα λοιπόν να δω τον διάδοχο του Χ10 και όχι τον P20 να φοράει το Pump Express 3.0. Θα ήταν πολύ καλό αβαντάζ για VFM smartphones. 1
TOMMY2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ας βάλουν μια μπαταρία που να έχει διάρκεια 3-4 ημερών με καλή χρήση και ας θέλει και 6 ώρες φόρτιση... 4
Acrobatis7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Κατοχος του Oukitel k10000. Εχει αμεση σχεση και η μπαταρια. Εμενα που ειναι 10000mAh, το θεωρω απιστευτο να φορτισει σε 20' Φορτιζει 65-70% σε 3,5 ωρες και στο 100% της κραταει 8 μερες περιπου με πολυ βαρια χρηση. Βεβαια ερχεται με το τιμημα του βαρους και της γκουμουτσας. Οτι τεχνολογια και να βγει... παντα θα εχει να κανει σχεση με κατι αλλο. Παντα θα ειναι σε συναρτιση. Μην πατατε πανω σε απολυτες τιμες.
Kostasspil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ας βάλουν μια μπαταρία που να έχει διάρκεια 3-4 ημερών με καλή χρήση και ας θέλει και 6 ώρες φόρτιση... Δεν θα ναι και πολύ πρακτικό αυτό 1
Fil_X Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το Pump Express 3.0 παρακάμπτει το ενσωματωμένο κύκλωμα φόρτισης της εκάστοτε συσκευής και διοχετεύει το ρεύμα από τον φορτιστή απευθείας στην μπαταρία, το οποίο μπορεί να ακούγεται λίγο επικίνδυνο (ενδεχομένως και να είναι) Εχω δυο Samsung και ενα Xperia που απλά δεν φορτίζουν από μια χαλασμένη ασφάλεια πάνω στο pcb,οπότε με αυτήν την τεχνολογία απλά πετάς την μπαταριά στην ανακύκλωση και παίρνεις μια καινούρια. Οσο για τον αν θα ειναι ασφαλη,υπάρχουνε ένα σωρό microchip αυτήν την στιγμή που είναι υπεύθυνα για την σωστή φόρτιση των NiMH/NiCd μπαταριών(πχ LTC4060),δε νομίζω να είναι τόσο αφελείς ώστε να μην βάλουν καποιο στον φορτιστή ή στο εσωτερικό της συσκευής! Btw o MediaTek MT6592 που εχει το JiaYu μου εξακολουθεί να μην νιώθει απο τις σημερινές απαιτητικές εφαρμογές,στο μονο που εχει θεμα ειναι το GPS!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα