kwstas_pap Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 έχω μια θειά(!) που έχει έναν hp 1010.. είναι απλούστατος inkjet εκτυπωτής.. κάθε φορά που αλλάζει μελάνι - βάζει πάντα αυθεντικά - ο εκτυπωτής ζητάει ευθυγράμμιση. και επειδή η γυναίκα είναι μεγάλη σε ηλικία και δεν βλέπει και τόσο καλά τρέχω να το κάνω εγώ! Δεν μπορώ να βρω πώς (και αν) απενεργοποιείται αυτή η λειτουργία.. Να μην κάνει ευθυγράμμιση αν δεν του το ζητήσει ο χρήστης.. εξάλλου κάθε φορά τα ίδια ακριβώς κάνω - δεν αλλάζει τίποτα.. Και αν στείλει εκτύπωση χωρίς ευθυγράμμιση (επιλέγει να μην γίνει): α) ο εκτυπωτής εκτυπώνει μια χαρά β) την επόμενη φορά που θα στείλει εκτύπωση θα την ξαναρωτήσει αν θέλει να γίνει η ευθυγράμμιση.. ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ - δεν μένει και δίπλα μου!.. έχει ασχοληθεί κανείς με αυτό; ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!
Roger Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν εχει cancel button ας το πατησει και θα ακυρωσει την διαδικασια.Αν δεν εχει,ας περιμενει να τελειωσει η διαδικασια,ειναι πραγμα που δεν χρειαζεται να κανει κατι οσο μεγαλη σε ηλικια και αν ειναι.Περιμενει,γινεται ready και τυπωνει,ουτε ανθρωπος με special ικανοτητες χρειαζεται. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2016 από Roger
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα