Thanos1972 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Προσωπικα οσο και εαν εψαξα συμβατα δεν βρηκα ουτε απο ebay.εαν εχει καποιος παραπανω γνωση και μπορει να ποσταρει link ας το κανει.
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Για πείτε κάνα site με τιμές για έξτρα εξαρτήματα να αγοράσουμε. (Τα γνήσια εννοείται)
akisgd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Προσωπικα οσο και εαν εψαξα συμβατα δεν βρηκα ουτε απο ebay.εαν εχει καποιος παραπανω γνωση και μπορει να ποσταρει link ας το κανει. Σας είπα εγώ αγόρασα πριν από χρόνια, φαντάζομαι ότι τώρα θα υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές... Βάλτε ένα "multimax compatible tool" στην αναζήτηση στο ebay και θα βγούν πάρα πολλές επιλογές. Μου έκανε εντύπωση ο φίλος παραπάνω που ανέφερε ότι δέχεται μόνο γνήσια, γεγονός που δεν ισχύει... Υ.Γ. τώρα θυμήθηκα ότι εγώ είχα παραγείλει από Αμερική, αλλά με πολύ μικρό κόστος ολόκληρη συλλογή, περίπου 30 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) και δεν είχα θέματα με τελωνεία κλπ 1
black66.gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Τα περισσότερα (αν όχι όλα) από αυτά είναι συμβατά. Dremel oscillating tool blades. Αρκεί να ξέρεις να ψάχνεις. Μην σου φαίνονται διαφορετικές οι τρυπούλες,ταιριάζουν απόλυτα.Δοκιμασμένο! Είναι έτσι για να ταιριάζουν και σε άλλες μάρκες (makita,bosch κλπ) και στο ebay , 6 Size Oscillating Multi Tool Saw Blade For Fein Multimaster BOSCH Dremel Makita 3
miltre Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/3527582/Graphite-59G020.html προσφατα ενας θειος μου πηρε αυτο ψαχνοντας πολυ καιρο γιατι ηθελε να κανει μια συγκεκριμενη δουλεια, εχει τρελλαθει και το συγκρινει μονο με τα διπλα λεφτα κατηγοριας πολυεργαλεια οπου και τελικα τον βολεψε για πολλες εργασιες μεχει ενθουσιασει τοσο που το σκεφτομουν να το τσιμπησω αμεσα αλλα μετα λεω οτι χρειαστω θα μου το δανεισει,,
black66.gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/3527582/Graphite-59G020.html προσφατα ενας θειος μου πηρε αυτο ψαχνοντας πολυ καιρο γιατι ηθελε να κανει μια συγκεκριμενη δουλεια, εχει τρελλαθει και το συγκρινει μονο με τα διπλα λεφτα κατηγοριας πολυεργαλεια οπου και τελικα τον βολεψε για πολλες εργασιες μεχει ενθουσιασει τοσο που το σκεφτομουν να το τσιμπησω αμεσα αλλα μετα λεω οτι χρειαστω θα μου το δανεισει,, Προκειμένου να πάρεις ένα no name κινέζικο δίνεις άλλα 15 γιούρια και έχεις dremel.
miltre Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Προκειμένου να πάρεις ένα no name κινέζικο δίνεις άλλα 15 γιούρια και έχεις dremel. δε το χω πιασει στα χερια μου αλλα επειδη τον εμπιστευομαι η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ υψηλη δεν ειναι επιπεδου κινεζικου μου το συγκρινε μενα μποσ στα 120 ευρω.
Thanos1972 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 προσωπικα παντως το αγορασα τελικα το dremmel υστερα απο την παραγγελια που εκανα και για ενα σετ εξαρτηματων απο ebay που ποσταραν οι φιλοι πιο πανω (thanks) . δεν το δοκιμασα ακομα αλλα σαν πρωτη εντυπωση κανει αρκετο θορυβο.θα μου πεις και τι εγινε,εργαλειο ειναι.οκ συμφωνω αλλα πρεπει να το πω.κατα τα αλλα δειχνει πολυ ποιοτικο (dremmel ειναι,τι θα ηταν).
black66.gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 προσωπικα παντως το αγορασα τελικα το dremmel υστερα απο την παραγγελια που εκανα και για ενα σετ εξαρτηματων απο ebay που ποσταραν οι φιλοι πιο πανω (thanks) . δεν το δοκιμασα ακομα αλλα σαν πρωτη εντυπωση κανει αρκετο θορυβο.θα μου πεις και τι εγινε,εργαλειο ειναι.οκ συμφωνω αλλα πρεπει να το πω.κατα τα αλλα δειχνει πολυ ποιοτικο (dremmel ειναι,τι θα ηταν). Καλοδούλευτο! Λογικός ο θόρυβος.Φτάνει στις 21.000 στροφές το λεπτό.Και εμένα όταν το πρωτοέπιασα στα χέρια μου μου φάνηκε θορυβώδες αλλά αυτό το συνηθίζεις.Σαφώς και η ποιότητα σε σχέση με άλλα πολυεργαλεία,ακόμα και αναγνωρισμένων μαρκών είναι αλλού. 1
attanasio Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Αυτή τη βδομάδα (24-30/6/2016) στο crazysundays του eshop τρέχει προσφορά με το mm40 στα 89 ευρώ (skroutz από 149). Επειδή το πήρα θα'θελα να επισημάνω για τους φίλους που ίσως τους ενδιαφέρει πως ναι μεν έχει ισχυρότερο μοτέρ από το μικρό του αδελφάκι mm20 (αυτό του θέματος) ΑΛΛΑ επειδή διαθέτει σύστημα "quick-lock" για γρήγορη αλλαγή των εξαρτημάτων με μια πρώτη ματιά διαπίστωσα πως βρίσκει κανείς πολύ λιγότερα συμβατά (φθηνά) εξαρτήματα από ebay, ali κλπ σε σχέση με το mm20 για το οποίο βρίσκει κανείς τα πάντα και πάμφθηνα. Αν κάποιος φίλος έχει το mm40 και το'χει ψάξει ας δώσει τα φώτα του (και κανα δοκιμασμένο link) για φθηνά αναλώσιμα.
George! Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Και πάλι στα 69 ευρώ: http://www.e-shop.gr/polyergaleio-ilektriko-dremel-multi-max-mm20-1-9-p-TLS.070176 Όσοι το έχουν είναι ευχαριστημένοι; γιατί κοίταζα να πάρω το bosch pmf 220 ce αλλά τώρα που βγήκε πάλι στα 69 ευρώ το dremel είμαι σε δίλημμα.
stasnis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Πολύ καλό φίλε για τα λεφτά του, ανταλλακτικά δε βρίσκεις όμως εύκολα
stelios18120 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ανταλλακτικά μετά για πιο φθηνά και για να βρεις εύκολα θα παίξεις με εξωτερικό
Thanos1972 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Οντως μετα απο καποιες μερες χρησης απο τοτε που το πηρα μπορω να πω οτι και ο θορυβος συνηθιζεται και ανταλλακτικα απο ebay οπως ειπαν τα παιδια βρισκεις φθηνα.και αυτα που λενε στα review οτι ξεβιδωνεται η βιδα που κραταει τα εξαρτηματα,εαν την σφιξεις καλα δεν φευγει. εαν σου χρειαζεται το εργαλειο παρτο και δεν θα το μετανοιωσεις.
stelios18120 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Γενικά ένα dremel είναι πολύ χρήσιμο Κάνει για πολλές εργασίες και γενικά έχει μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων
Προτεινόμενες αναρτήσεις