black66.gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το DREMEL MULTI-MAX MM20 1/9 στα crazy sundays του e-shop στα 69 ευρώ. http://www.e-shop.gr/polyergaleio-ilektriko-dremel-multi-max-mm20-1-9-p-TLS.070176 Στο skroutz από 125,50 ευρώ. Και στην Γερμανία ξεκινάει από 78 ευρώ (χωρίς μεταφορικά)
plpapadopoulos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Αν είναι αυτό που φαντάζομαι ότι είναι και έψαχνα παλιότερα, έπαιζε στην καλύτερη περίπτωση σε προσφορά όχι κάτω από 109 ευρώ στην Ελλάδα. Πιστεύω είναι πολύ καλή τιμή για αυθεντικό Dremel με εξαρτήματα και τα πάντα όλα που λένε. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Κάπου εκεί το ανεβοκατεβάσει το e-shop . Αν θυμάμαι καλά παίζει συχνά στα 79 στα Crazy 69 ειναι πολύ καλή τιμή .
Thanos1972 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 πριν 2 εβδομαδες το ειχε ξαναβγαλει σε αυτη την τιμη και πριν μια εβδομαδα ειχε εαν θυμαμαι καλα το MM40 στα 89 euros. σκεφτομουν να το παρω αλλα..... ειναι discontinued απο την dremmel,ειναι πανακριβα τα παρελκομενα και παιρνουν μονο της dremmel και τελος, μπορεις να βρεις πολυεργαλειο απο αλλη γνωστη μαρκα οπου τα παρελκομενα τους ειναι αρκετα φθηνοτερα. 2
plpapadopoulos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 ... ειναι πανακριβα τα παρελκομενα και παιρνουν μονο της dremmel και τελος, μπορεις να βρεις πολυεργαλειο απο αλλη γνωστη μαρκα οπου τα παρελκομενα τους ειναι αρκετα φθηνοτερα. Εκεί είχα καταλήξει κι εγώ και δε πήρα το τότε Dremel που βρήκα (που παίζει τελικά να είναι το συγκεκριμένο που είναι στην τωρινή προσφορά). Για κάποιον όμως που θέλει dremel αυθεντικό μόνο (για τον οποιοδήποτε λόγο), είναι καλή τιμή.
panos98765 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Συχνά πυκνά βγάζει αντίστοιχο το lidl στα μισά λεφτά, αρκετά καλής ποιότητας... Για original dremel βέβαια η τιμή είναι οκ.για ερασιτεχνική χρήση όμως θα περίμενα το lidl...
basilis5 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 ειναι μεν καλη η τιμη, αλλα δεν ειναι ιδιαιτερα καλο το εργαλειο. Αν καποιος μπορει να ανεβει σε dewalt πχ δεν θα το μετανιωσει. Το λεω γιατι κι εγω γι αυτο πηγαινα, και ευτυχως ψαχνοντας και ρωτώντας πηρα το αλλο. Βεβαια τοτε η τιμη δεν ηταν σε προσφορα...
akisgd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Έχουν βγάλει και άλλοι κατασκευαστές παρελκόμενα για το multimax. Εγώ πριν χρόνια είχα αγοράσει ολόκληρη συλλογή από ebay με λιγότερα από μισή τιμή σε σχέση με τα γνήσια.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 .. απο αλλη γνωστη μαρκα οπου τα παρελκομενα τους ειναι αρκετα φθηνοτερα. Η οποια είναι η...; 1
paylidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Συχνά πυκνά βγάζει αντίστοιχο το lidl στα μισά λεφτά, αρκετά καλής ποιότητας... Για original dremel βέβαια η τιμή είναι οκ.για ερασιτεχνική χρήση όμως θα περίμενα το lidl... δυστυχως ειναι πολυ κατωτερη η ποιοτητα του lidl, εχω και αυτό (που βγηκε προσφορα πριν κανενα δίμηνο) και ενα παλιότερο μοντέλο της dremel και δε συγκρινονται... Το δε του lidl αν πας να το σφίξεις λιγο καλα ανοιγει το πλαστικο του στα δυο με κινδυνο ανα πασα στιγμη να σπάσει...
tstavrou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Γνωριζει κανεις αν μπορεις με καποιο τροπο να χρησιμοποιησεις αλλα παρελκομενα εκτος dremel? Πχ εγω εχω ηδη το σετ με διαφορα εξαρτηματα απο lidl. Θα μπορω να το χρησιμοποιησω στο dremel?
deathlok Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ε όχι και να συγκρίνουμε dremel με lidl. Η ποιότητα στα dremel έχει πέσει αρκετά σε σχέση με το τι ήταν πριν 15 χρόνια αλλά και πάλι υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά. 1
Thanos1972 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 ναι υπαρχει διαφορα φυσικα και σαν ποιοτητα δεν συγκρινονται αλλα ειναι πανακριβα.
black66.gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το μόνο ΕΠΩΝΥΜΟ πολυεργαλείο αυτού του είδους (παλμικό-γωνιακό) που παίζει γύρω στα 69 ευρώ στην αγορά είναι μόνο το Skill 1470AA .Δεν μιλάμε για κινεζιές τύπου Einhell,Graphite,Ingco κλπ.Το αμέσως επόμενο επώνυμο είναι το Bosch PMF 190 E,και το Black & Decker MT300KA στα 89 ευρώ τα οποία όμως ανήκουν στις εντελώς ερασιτεχνικές σειρές. Πολυεργαλεία skroutz. Ίσως στην αρχική τιμή των 125 ευρώ να υπάρχουν και καλύτερα,Όμως στα 69 είναι άπαικτη η τιμή.Οπότε πιστεύω ότι το συγκεκριμένο εργαλείο σε αυτή την τιμή είναι πολύ καλή προσφορά.Όσον αφορά τα παρελκόμενα υπάρχουν συμβατά σε πολύ καλύτερες τιμές.Με λίγο ψάξιμο βρίσκεις πολλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις