Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ψάχνω για τηλεόραση μέχρι 50" με χαμηλό input lag και με χρωματική απεικόνιση άνω του μετρίου. Είναι πολύ σημαντικό το input lag να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερο γιατί η κύρια gaming χρήση της θα είναι μέσω streaming, οπότε δεν θέλω να πρέπει να υπολογίζω και το lag της TV.

Η αγορά θα γίνει από τα Public (γιατί έχω πιστωτικό εκεί που πρέπει να εξαργυρώσω), ενώ θα προτιμούσα να είναι 1080p γιατί στις καλές 4Κ το budget ανεβαίνει πολύ και για την ώρα τη θεωρώ περιττή πολυτέλεια.

Μετά από ψιλοψάξιμο έχω δει αυτές τις δύο:

W705C

W805C

(Δεν κοιτάω απαραίτητα για Sony, αλλά οι άλλες που έχω δει μας τα χαλάνε στο lag)

Απ' όσο το έψαξα η 705 έχει υπερβολικά χαμηλό input lag (τόσο χαμηλό που με κάνει να αναρρωτιέμαι αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο) και πολύ καλή χρωματική απεικόνιση. Από την άλλη, η 805 δεν έχει τόσο καλά reviews και πραγματικά αναρρωτιέμαι γιατί κοστίζει 250 ευρώ πάνω. Αξίζουν τόσο παραπάνω τα 800Hz έναντι των 200; Μήπως μου διαφεύγει κάτι άλλο (εντάξει, τις 2 ίντσες παραπάνω δεν τις λαμβάνω υπόψιν);

Γενικά είναι καλή εποχή να κοιτάξω για TV ή να περιμένω μήπως βγουν κι άλλες προσφορές ενόψει Eurο/Ολυμπιακών (αν και ο Κωτσόβολος π.χ. ήδη έχει βγάλει προσφορά που χαρίζει το ΦΠΑ, το Public δίνει 5 χρόνια εγγύηση σε όλες κλπ);

Δημοσ.

http://www.rtings.com/tv/reviews/by-usage/video-gaming/best

Ρίξε μια ματιά να πάρεις μια ιδέα.Συνέχισε να διαβάζεις κ πιο κάτω τις ερωτήσεις-απορίες του κοινού μαζί με τις απαντήσεις.θα σε βοηθήσουν να έχεις κάποια άποψη.Εγώ εμπειρικά Δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ γιατί παιχνίδι on line παίζω μόνο το pro σε ps4.Επίσης η τηλεόραση που πήρα Δεν είναι πουθενά σε αυτή την λίστα άλλα Δεν έχω παρατηρήσει κάτι άσχημο.

Επίσης μια που το φέρνει η συζήτηση κάποιος που ασχοληται πολύ μάλλον θα ξέρει,στο ίδιο site είχα διαβάσει ότι αν θέσεις το input σε pc θα βάλει απο μόνη της η τηλεόραση default ρυθμίσεις για το χαμηλότερο input lag.κανονικά σε hdmi είσοδο.Αυτό σημαίνει ότι αν θέλει κάποιος να εκμεταλλευτεί το input lag της τηλεόρασης του πρέπει να κάνει συγκεκριμένες ρυθμίσεις?

Δημοσ.

Σε pc/game/graphics mode κατεβαζει το input lag στις τιμες που αναφερονται στον πινακα. Καθε mode εχει διαφορετικες ρυθμισεις οποτε το ρυθμιζεις οπως θες. Γενικα κατω απο 50ms ειναι μια χαρα για gaming.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό σημαίνει ότι αν θέλει κάποιος να εκμεταλλευτεί το input lag της τηλεόρασης του πρέπει να κάνει συγκεκριμένες ρυθμίσεις?

Οι τηλεοράσεις έχουν συνήθως Game Mode το οποίο ενεργοποιεί το χαμηλό input lag. Στην Samsung που έχω εγώ πρέπει να το ανοίξω κι ας έχω συνδέσει pc ή κονσόλα.

--------------------

Άλλη ερώτηση, μπας και γνωρίζει κανένας, οι Mi TV / Mi TV 2 υπάρχουν κάπου στην Ευρώπη;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Παιδιά ανάμεσα σε Sony W805C και σε Samsung KU6400 (ή 6500), τι θα επιλέγατε; Η Sony 50" και οι Samsung 49" (το ίδιο πράγμα δηλαδή).

• Moderators
Δημοσ.

Σε περίπτωση που κάποιος πέσει πάνω στο νήμα στο κοντινό μέλλον και έχει τις ίδιες απαιτήσεις με εμένα, να ενημέρωσω ότι τελικά τσίμπησα την W805C στις 50". Νομίζω ότι -με εξαίρεση το ηχητικό κομμάτι- είναι μία από τις καλύτερες FullHD τηλεοράσεις που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά (πιθανότατα η καλύτερη). Δεν θα μπω στη διαδικασία να γράψω αρνητικά και θετικά, απλά θα αναφέρω γιατί την αγόρασα, με βάση τα δικά μου κριτήρια:

1 - Το input lag δεν είναι το χαμηλότερο δυνατό, αλλά είναι αρκετά χαμηλό (γύρω στα 24-25 ms) που να είναι μην ενοχλεί, τουλάχιστον εμένα που παίζω κυρίως single player games.

2 - Το Android OS. Γενικά στα reviews γράφουν ότι χωλαίνει σε αυτό το κομμάτι, αλλά εμένα με υπερκαλύπτει το γεγονός ότι μπορεί και τρέχει το Moonlight και επομένως με βοηθάει να αφαιρέσω μία συσκευή από το σαλόνι μου.

3 - Το ενσωματωμένο bluetooth. Δεν ξέρω αν όλες οι smart TV's έχουν πλέον bluetooth, αλλά με βολεύει αφάνταστα το γεγονός ότι μπορώ να συνδέσω το PS4 gamepad out-of-the-box.

4 - Το ενσωματωμένο Google cast, το οποίο με βοηθάει να ξεφορτωθώ ακόμα μία συσκευή από το σαλόνι μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...