adtakhs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Έχουν βγάλει σε προσφορά τον παραπάνω εκτυπωτή στα 90,9€. http://www.e-shop.gr/ektypotis-lexmark-ms415dn-ethernet-p-PER.405585 Πιστεύετε πω αξίζει σαν αγορά σε αυτή την τιμή?
The_Judas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Αξίζει για μένα, έχω στη δουλειά παρόμοιο μοντέλο. Είναι για επαγγελματική χρήση και για μεγάλο όγκο εκτυπώσεων.
jgeorgiou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 βασικά χαρακτηριστικά του α) Μηνιαίος κύκλος: 100,000 σελίδες. β) διπλή όψη όσον αφορά το κόστος εκτύπωσης δεν είναι και πολύ χαμηλό οπότε καλό είναι για όποιον χρειάζεται τα 2 παραπάνω χαρακτηριστικά με μικρό κόστος απόκτησης συσκευής
katsa13gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το τονερ κανει 63 ευρω και βγαζει εως 1500 σελιδες; 4,2 λεπτα η σελιδα. Ουτε καν
adtakhs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Εγώ βλέπω τιμές toner από 34€ http://www.skroutz.gr/c/926/compatible-toner-symvata.html?from=catspan&keyphrase=LEXMARK+MS415DN με 10000 σελίδες βλεπω από 58€ Επισης βλέπω πως παίζουν διαφορες κασετίνες από την lexmark !! https://www.lexmark.com/el_GR/products/laser-mono/35S0280.shtml 1
jgeorgiou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 αυτά είναι συμβατά και πιθανόν δεν έχουν και το τύμπανο με την ίδια λογική υπάρχουν ινκ που πάλι τυπώνουν με το μισό κόστος και λιγότερο πάντα συγκρίνουμε τα οριτζιναλ και το κόστος εκτύπωσης και σε αυτόν τον laser είναι ΑΛΜΥΡΟ!! σε όλα τα φθηνά laser το κόστος είναι ΑΛΜΥΡΟ , αν θέλετε χαμηλό κόστος εκτύπωσης πρέπει να πάτε σε "ημιεπαγγελματικό" ΙΝΚ αν έχετε λίγα λεφτά 150ευρώ (π.χ. HP 8610 ή epson με τανκς) ή αν θέλετε laser MONO τα ακριβά-σοβαρά μηχανήματα έχουν πραγματικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης
The_Judas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Γιατί υπάρχει περίπτωση να αγοράζει αυθεντικά τόνερ; Μια χαρά είναι και καμία σχέση με εκτυπωτή με απλά μελάνια, όπου το μισό δοχείο ξοδεύεται σε καθαρισμό. Οπως επίσης καμία σχέση και η ποιότητα κατασκευής.
jgeorgiou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 The_Judas και πάλι ο epson με τα τανκς ακόμη και με τα οριτζιναλ μελάνια τυπώνει στο 1/3 του κόστους από τα κινεζοτονερ αμφίβολης ποιότητας. Επίσης μην ξεχνάτε και το κόστος του τύμπανου που είναι και αυτό αναλώσιμο.
The_Judas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το drum το αλλάζει κάθε πότε; Σε κάθε 60.000 σελίδες στην χειρότερη περίπτωση; Οι epson με το μελάνι δεν θα αντέξουν καν τέτοια χρήση.
taxtax Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Εχω τον παρόμοιο MS510DN που τον είχα πάρει απο το e-shop 139€ και τον θεωρώ πραγματικό επαγγελματικό εργαλείο. Έχω ήδη τυπώσει μεγάλο όγκο σελίδων ακούραστα και με τρελή ταχύτητα εκτύπωσης. Η διαφορές του MS 415DN απ'οτι βλέπω: -Κάνει 90,9€ -Παρόμοια ταχύτητα εκτύπωσης: 38 σελ/λεπτό έναντι 42 σελ/λεπτό του MS510DN -Έρχεται με αρχικό τόνερ 3.000σελ έναντι 6.000 σελ του MS510DN -Δέχεται μέχρι τόνερ των 10.000σελ ενώ ό MS510DN δέχεται και τόνερ των 20.000σελ Αν κάποιος σκοπεύει να τον δουλεύει με αυθεντικά τονερ καλύτερα να μην τον πάρει. Για τους υπόλοιπους: -Το τόνερ είναι στην πραγματικότητα μία ξεχωριστή απλή θήκη που γεμίζει πανεύκολα και χωρίς να επηρεάζει σε κάτι την αξιοπιστία του εκτυπωτή. -Σε κάθε γέμισμα χρειάζεται αλλαγή και το τσιπάκι που αυτό ανεβάζει κάπως το κόστος. -Για ξαναγέμισμα με τόνερ-τσιπάκι για 10.000σελ. η τελευταία τιμή που βρήκα ήταν 48€(χωρίς να πληρώσω ΦΠΑ) Άρα για 9.000σελ πραγματικές το κόστος είναι περίπου μισό λεπτό ανα σελίδα. -Όταν και εάν ο εκτυπωτής φτάσει τις 60.000σελ (ή ας πούμε τις 55.000 στην πραγματικότητα) θα χρειαστεί αλλαγή τύμπανου. Τότε ή αγοράζεις το αυθεντικό τύμπανο με 39€, ή πετάς τον εκτυπωτή και παίρνεις καινούργιο. Συνολικό κόστος για τόνερ και τύμπανο: περίπου 0,6 λεπτά ανα σελίδα 1
jgeorgiou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 ο epson με τα τανκς και ο ΗΡ 8610 πέρα από το ΠΟΛΥ χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης (για όποιον βάζει τα μαμισια αναλώσιμα) έχουν προβλεπόμενη χρήση 30.000 σελίδες τον μήνα. Δεν μπορείς να συγκρίνεις μαμίσια από την μια με κινέζικα νονειμ από την άλλη. δεν θα ασχοληθώ περισσότερο γιατί κάποιοι θα κάνουν ο μαύρο άσπρο αλλά όποιος ξεπερνά τις 30.000/μήνα και θέλει να την βγάλει με μηχανημα των 100 ή 150ευρώ .... του εύχομαι καλή τύχη. Επίσης όταν συμβουλεύετε κάποιον καλό είναι να έχετε την στοιχειώδη επάρκεια ή έστω τον στοιχειώδη ορθολογισμό.
taxtax Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) ο epson με τα τανκς και ο ΗΡ 8610 πέρα από το ΠΟΛΥ χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης (για όποιον βάζει τα μαμισια αναλώσιμα) έχουν προβλεπόμενη χρήση 30.000 σελίδες τον μήνα. Δεν μπορείς να συγκρίνεις μαμίσια από την μια με κινέζικα νονειμ από την άλλη. δεν θα ασχοληθώ περισσότερο γιατί κάποιοι θα κάνουν ο μαύρο άσπρο αλλά όποιος ξεπερνά τις 30.000/μήνα και θέλει να την βγάλει με μηχανημα των 100 ή 150ευρώ .... του εύχομαι καλή τύχη. Επίσης όταν συμβουλεύετε κάποιον καλό είναι να έχετε την στοιχειώδη επάρκεια ή έστω τον στοιχειώδη ορθολογισμό. -Δεν υπάρχει άσπρο ή μαύρο, υπάρχουν αποχρώσεις του γκρί, που ο καθένας μας τις βλέπει διαφορετικά. -Δεν ισχυρίστηκα ότι έχω κάποια ειδικότητα σε εκτυπωτές ούτε κάποια πιστοποιημένη επάρκεια. Απλός χρήστης είμαι, και σαν απλός χρήστης νόμιζα ότι είχα το δικαίωμα (ίσως και την υποχρέωση) να μεταφέρω κάποια πράγματα απο την εμπειρία μου, στους συμφορουμίτες. Λυπάμαι που τα όσα έγραψα ήταν τελικά παράλογα (οι αριθμοί ή οι πράξεις?) -Τουλάχιστον εγώ έχω την στοιχειώδη επάρκεια να ξέρω ότι μπορεί να έχω και λάθος. Και να επιζητώ να ακούσω την γνώμη-εμπειρία των άλλων. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2016 από taxtax
jgeorgiou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 taxtax δεν πήγαινε για εσένα το μνμ , εσυ παρέθεσες κάποια δεδομένα όπως τα βλέπεις εσύ μάλιστα για να μην το παρεξηγήσεις , πριν γράψω το μνμ μου σου είχα βάλει συνειδητά το "μου αρέσει" στο μνμ σου 1
marksk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 άνοιξα καινούριο θέμα για την προσφορά και το έσβησαν οι admins οπότε ξεθάβω το θέμα γιατί παίζει πάλι η προσφορά, κάτι ψιλά πιο κάτω http://www.e-shop.gr/ektypotis-lexmark-ms415dn-ethernet-p-PER.405585 παρακαλώ κάποιον admin να αλλάξει τιμή για να μην είναι διαφορετική από την προσφορά που τρέχει
Agathoklis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Εγώ έχω αγοράσει αυτόν http://www.skroutz.gr/s/265274/HP-LaserJet-Pro-P1102.html στα 50€ από ότι θυμάμαι... με συμβατά τονερακια που έχουν και ντραμ και κόστος 9€/2000 σελιδες και κάνω σούπερ δουλιτσα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις