giorgosmcmc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο vr headset ή oculus ή οποιο αλλο τελως παντων τουλαχιστον 1080p γιατι ενδιαφερομαι για αγορα, φυσικα δε τιθετε θεμα για αγορα απο Ελλαδα λογω τιμων, εχω δει αυτο και αυτο θελω να μου πειτε επειδη ειμαι εντελως ασχετος με αυτα αυτοι που εχουν ασχοληθει λιγο παραπανω πιο θα μου προτεινατε ως ενα καλο headset εστω να βγαζει 1080p γιατι ουτος η αλλος εκει παιζω συνηθως και να μη ξεφευγει τρελα η τιμη, ειχα ακουσει οτι το oculus dev kit 2 ειχε γυρω στα 350 ευρω πριν ενα χρονο απο εξωτερικο αλλα δεν ειμαι σιγουρος, δωστε μου λιγο τα φωτα σας και στειλτε μου αν μπορειτε καποια link απο αξιοπιστα site που να μπορω να κανω αφοβα αγορα.
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Τα πιο γνωστα VR headsets ειναι τα Occulus Rift και HTC Vive Δες video και για τα δυο απο youtube για να δεις διαφορες(νομιζω οτι το Vive ειναι δυνατοτερο). Υποψην αλλα απο Αμαζον αμερικανικο δεν μπορεις να αγορασεις οπως τα παραπανω Link.
giorgosmcmc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μηπως γνωριζεις καποιο αξιοπιστο site που να μπορω να τα παραγγειλω? Ελλαδα ποσο μπορω να τα βρω?
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ειναι καθαρα θεμα διαθεσιμοτητας οσον αφορα Ελλαδα(και ζητησης βεβαια). Το πιο αξιοπιστο απο εξωτερικο(κυριως λογω rma-προβληματων-επιστροφων)ειναι το Amazon αλλα τα Ευρωπαικα. Η τιμη δυστηχως επειδη μιλαμε και για νεο πραγμα ειναι αρκετα τσουχτερη και δεν μπορω να σου πω αν αξιζει ή οχι. Αυτο μονο που μπορω να σου πω ειναι να το ψαξεις λιγο καλυτερα για το πως λειτουργει λειτουργουν αυτα τα Headsets γιατι εχω την εντυπωση οτι με βαση τα παραπανω που γραφεις μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο.
giorgosmcmc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το εχω ψαξει αρκετα για να γνωριζω καποια βασικα πραγματα οπως για παραδειγμα οτι δεν ειναι συμβατο με ολα τα games κτλπ κατι που δε μου ειναι και ιδιαιτερα προβλημα γιατι το θελω μονο για λιγα και καλα horror και κυριως για ταινιες και γενικα μου αρεσει σαν ιδεα βαση των reviews και βιντεο που εχω δει
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το εχω ψαξει αρκετα για να γνωριζω καποια βασικα πραγματα οπως για παραδειγμα οτι δεν ειναι συμβατο με ολα τα games κτλπ κατι που δε μου ειναι και ιδιαιτερα προβλημα γιατι το θελω μονο για λιγα και καλα horror και κυριως για ταινιες και γενικα μου αρεσει σαν ιδεα βαση των reviews και βιντεο που εχω δει Γιαυτο ακριβως το ειπα. Αν πχ δεν εχεις καποιο αξιολογο Monitor ηδη ειναι κριμα(στην παρουσα φαση παντα που το VR ειναι και στα πρωτα του βηματα)να δωσεις ενα τετοιο ποσο για λιγα παιχνιδια.
giorgosmcmc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ωπα δεν ηξερα οτι εχει σχεση και το Monitor εκτος απ τη gpu, μια 40'' full hd στα 60hz διαθετω απο monitor για gaming & ταινιες, το αλλο μου monitor ειναι για απλη χρηση.
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ωπα δεν ηξερα οτι εχει σχεση και το Monitor εκτος απ τη gpu, μια 40'' full hd στα 60hz διαθετω απο monitor για gaming & ταινιες, το αλλο μου monitor ειναι για απλη χρηση. Προφανως και εννοουσα ενα καλυτερο gaming monitor αλλα αμα βολευεσαι με τηλεοραση οκ.
giorgosmcmc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Κατσε γιατι με μπερδεψες, η full hd tv που παιζω με υπερκαλυπτει δε θελω κατι αλλο, αλλα το vr ειναι αλλη φαση απο ολα γι αυτο θελω να ασχοληθω αλλα εγω ρωτησα πριν αν μεσα στις απαιτησεις του vr χρειαζετε να εχεις και καλο monitor ή δε παιζει κανενα ρολο αυτο?
unforgiven Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ως κάτοχος του Rift DK2, αλλά δεν παίζω παιχνίδια, θα σου έλεγα να ψάξεις να το δεις πριν αποφασίσεις γιατί ίσως η πραγματικότητα σε απογοητεύσει. Δεν λέω, έχει πλάκα, αλλά ίσως δεν σε βολέψει για συνεχές παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα