Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και με συγχωρείτε αν ήδη υπάρχει αυτο το θέμα

Είμαι κάτοχος για πάνω από 2 χρόνια ενός κινητού Alcatel 997D.Ξαφνικά φορτίζει μόνο αν κουνήσω κάπως το βύσμα του καλωδίου του φορτιστή.Αν βάλω το καλώδιο στο κινητο και το αφήσω δε φορτίζει.Ξερω πως δεν εχει πρόβλημα το καλώδιο γιατί δοκίμασα σε ταμπλετ και δούλευε μια χαρα..Υποθέτω πως έχει ζημιά η υποδοχή φόρτισης του κινητου

Επειδή μένω Ζωγράφου και δε μπορώ να μείνω μέρες χωρίς κινητό λόγω δουλειάς,μήπως γνωρίζετε κανένα αξιόπιστο κατάστημα στην περιοχή Ζωγράφου(έστω Παγκράτι-Αμπελόκηπους)για να πάω να το δουν και να το φτιάξουν?Σας ευχαριστω!

Δημοσ.

ασε τα τοπικα καταστηματα περαν του οτι θα σε μαδησουν θα στο κρατησουν μερες..κατεβα ομονοια πανω στην πανεπιστημιου εχει ενα μεγαλο καταστημα με κινητα με κιτρινη ταμπελα(ονοματα δεν γραφουμε για ευνοητους λογους)...μεσα σε μια ωρα θα εισαι ετοιμος και μαξ ενα 20-25 θα λειψει απο το πορτοφολι σου ;)

Δημοσ.

Επειδή έχω πάει αρκετές συσκευές (pc, phones, tablets) και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την εργασία και από θέμα τιμής, θα σου πρότεινα το hiq service το οποίο βρίσκεται Ζωγράφου. 

Δημοσ.

Βασικά, απλώς πάρε προσφορές...μπες και ρωτα ποσο θέλουν.

Μιλάμε και για μοντελο του 2012.Δεν βερω τι χρηση κανεις και αν σε καλυπτει η κολαει...Σκέψου και τη λύση να τραβήξεις επαφές κτλ, να το πουλησεις και να πας σε καινουργιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...