Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνδέω τον εξωτερικο σκληρο στο κινητο και ενω ολα τα βιντεο παιζουν τελεια , τα mkv δεν εχουν ηχο ενω η εικονα παιζει κανονικα. Επίσης δεν μου δινεται η επιλογη να διαλεξω αλλο player και εμφανιζεται μονο ο default του file manager (ES). Σημειωτεον οτι σε βιντεο αλλου format , αυτα ανοιγουν αυτοματα με τον MX Player. Καμια λυση;

συνειδητοποιησα πως ποσταρα λανθασμενα εδω περα , ας το μεταφερει καποιος στο Mobile Software

Δημοσ.

Συνδέω τον εξωτερικο σκληρο στο κινητο και ενω ολα τα βιντεο παιζουν τελεια , τα mkv δεν εχουν ηχο ενω η εικονα παιζει κανονικα. Επίσης δεν μου δινεται η επιλογη να διαλεξω αλλο player και εμφανιζεται μονο ο default του file manager (ES). Σημειωτεον οτι σε βιντεο αλλου format , αυτα ανοιγουν αυτοματα με τον MX Player. Καμια λυση;

συνειδητοποιησα πως ποσταρα λανθασμενα εδω περα , ας το μεταφερει καποιος στο Mobile Software

Εγώ τα mkv τα κάνω αναπαραγωγή με τον BS player.  Επίσης πήγαινε στις εφαρμογές και κάνε εκκαθάριση προεπιλογών

Δημοσ.

το δοκιμασα και αυτο αλλα δεν βλεπω καμια τυχη , κατεβασα και τον bs player τιποτα , δεν μου δινει επιλογη αυτο ειναι το θεμα και κανενα application δεν καταλαβαινει τα video που υπαρχουν στον εξωτερικο. δοκιμασα και με ενα usb stick, το ιδιο πραγμα , καποια στιγμη ομως το κινητο μου ειπε πως ειναι κατεστραμμενο το usb , το διαμορφωσε και τωρα πια το διαβαζε με το stock file manager του και δουλεψε κανονικα, αφου διαλεξα να το παιξω με BS !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...