nikster Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Συνδέω τον εξωτερικο σκληρο στο κινητο και ενω ολα τα βιντεο παιζουν τελεια , τα mkv δεν εχουν ηχο ενω η εικονα παιζει κανονικα. Επίσης δεν μου δινεται η επιλογη να διαλεξω αλλο player και εμφανιζεται μονο ο default του file manager (ES). Σημειωτεον οτι σε βιντεο αλλου format , αυτα ανοιγουν αυτοματα με τον MX Player. Καμια λυση; συνειδητοποιησα πως ποσταρα λανθασμενα εδω περα , ας το μεταφερει καποιος στο Mobile Software
polteris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Συνδέω τον εξωτερικο σκληρο στο κινητο και ενω ολα τα βιντεο παιζουν τελεια , τα mkv δεν εχουν ηχο ενω η εικονα παιζει κανονικα. Επίσης δεν μου δινεται η επιλογη να διαλεξω αλλο player και εμφανιζεται μονο ο default του file manager (ES). Σημειωτεον οτι σε βιντεο αλλου format , αυτα ανοιγουν αυτοματα με τον MX Player. Καμια λυση; συνειδητοποιησα πως ποσταρα λανθασμενα εδω περα , ας το μεταφερει καποιος στο Mobile Software Εγώ τα mkv τα κάνω αναπαραγωγή με τον BS player. Επίσης πήγαινε στις εφαρμογές και κάνε εκκαθάριση προεπιλογών
nikster Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 το δοκιμασα και αυτο αλλα δεν βλεπω καμια τυχη , κατεβασα και τον bs player τιποτα , δεν μου δινει επιλογη αυτο ειναι το θεμα και κανενα application δεν καταλαβαινει τα video που υπαρχουν στον εξωτερικο. δοκιμασα και με ενα usb stick, το ιδιο πραγμα , καποια στιγμη ομως το κινητο μου ειπε πως ειναι κατεστραμμενο το usb , το διαμορφωσε και τωρα πια το διαβαζε με το stock file manager του και δουλεψε κανονικα, αφου διαλεξα να το παιξω με BS !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα