d@mi@NOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Καλησπερα σε όλους! Εχω το συστημα της υπογραφης και τον τελευταιο μηνα παρατηρουσα καποιες στιγμες το pc να παγωνει, δηλαδη να μενει η οθονη ανοικτη και να μην δουλευει τιποτα απο εκει και περα και να επανερχετε κανονικα μετα απο εξαναγκαστικο κλεισιμο του υπολογιστη με πατημενο το κουμπι τροφοδοσιας. Τις τελευταιες 5 ημερες μου το κανει σχεδον καθε μερα. Εκανα format μηπως ηταν καποιος ιος. Εκανα τεστ με prime 95 την cpu κανενα θεμα εκανα τεστ με 3dmark την gpu κανενα θεμα θερμοκρασιες κανονικες εκανα mem test κανενα error εκανα clear cmos μετα το ξαναεκανε, τα τεστ cpu και gpu την ωρα που τα εκανα δηλαδη δεν κολησε σε καποιο απο αυτα. κολλαει σε ανυποπτο χρονο πχ σερφαρισμα η χωρις να κανω καν κατι. Παιδες καθε βοηθεια ευπροσδεκτη να δουμε αν θα σωσουμε τιποτα γιατι τα νευρα μου εχουν τεντωθει και δεν θελω πολυ να το ξηλωσω και να το πεταξω. Ευχαριστω!
benign Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Εκανες ελεγχο για την υγεια του δισκου που εχεις το λειτουργικο? Αν και και εφοσον εκανες απο οτι βλεπω σχεδον ολα τα σχετικα θα σου συνιστουσα να δοκιμαζες και καποιο αλλο τροφοδοτικο γιατι ειναι υποπτο. Ισως καποιος φιλος η γνωστος μπορει να σου δανεισει ενα τροφοδοτικο καλο να ελεγξεις? Επισης αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα,καλο θα ηταν να επαιρνες ενα καλο τροφοδοτικο και να πουλαγες αυτο που εχεις γιατι δεν ειναι πολυ καλης ποιοτητας. Ποσο καιρο το εχεις? 1
Ghost007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 παλιοκατασταση ε.. τι να σου πω ...παρακολουθα και τη χρηση της μνημης και του paged pool ...μπας και πεζει κανα memory leak τπτ... οι δισκοι σου να φανταστω ειναι οκ.... default bios λες εκανες...λογικα αν ηταν μνημες θα βαραγε κανα επανεκινηση..αλλα καλου κακου δοκιμασετες και μια μια..μπας και...
LambisElef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 +1 για τον έλεγχο της υγείας του σκληρού, τσέκαρε με το HD sentinel και στείλε μας screenshot.
d@mi@NOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Παιδες σορρυ ξεχασα να το πω ναι ο δισκος ειναι οκ καινουργιος 4 μηνων 100%health 0 bad sector Οσο για το τροφοδοτικο το εχω και αυτο περιπου 8-9 μηνες δεν ξερω λετε να φταιει αυτο? Πιστευω κατι παιζει με τις μνημες.... Καποια στιγμη τα bios μου αναγνωριζαν τα 8135gb απο τα 16 που εχω και στα windows μεσα ελεγε εγκατεστημενη ραμ 16(διαθεσιμη 7.9) εβγαλα τα dimm τα ξαναεβαλα και εφτιαξε Ghost007 δεν ξερω αν λεμε το ιδιο...
Kadaz Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 απ τη στιγμη που τσεκαρες οτι τσεκαρεται, δυο ειναι τα τινα : τροφοδοτικο η mobo. βρες μια δανικη mobo και τεσταρε το. εχω ζησει πολλακις τη φαση με χαλασμενη mobo και ειναι οτι χειροτερο. ουτε να το επιβεβαιωσεις μπορεις με καποιο τεστ ουτε τπτ. Αν εισαι σιγουροσ για ολα τα αλλα, αυτα μενουν.
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Παιδες σορρυ ξεχασα να το πω ναι ο δισκος ειναι οκ καινουργιος 4 μηνων 100%health 0 bad sector Οσο για το τροφοδοτικο το εχω και αυτο περιπου 8-9 μηνες δεν ξερω λετε να φταιει αυτο? Πιστευω κατι παιζει με τις μνημες.... Καποια στιγμη τα bios μου αναγνωριζαν τα 8135gb απο τα 16 που εχω και στα windows μεσα ελεγε εγκατεστημενη ραμ 16(διαθεσιμη 7.9) εβγαλα τα dimm τα ξαναεβαλα και εφτιαξε Ghost007 δεν ξερω αν λεμε το ιδιο... Όχι αυτό δεν θεωρείται πρόβλημα με μνήμες. Εκτός από το HD Sentinel τρέξε και το διαγνωστικό πρόγραμμα της WD και όταν βρεις χρόνο τρέξε και το HDD Regenerator. Υπάρχει free έκδοση στο Hirens Boot CD 10.6. Θα πάρει κάποιες ερωτήσεις. Το επόμενο ύποπτο όπως αναφέρθηκε είναι το τροφοδοτικό σου και ας το έχεις λίγους μήνες.
Apocalyptica Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 δοκιμασε παλιοτερα drivers της gpu που να ειναι stable.
tstavrou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 1. Βγαλε και ξαναβαλε τις μνημες 2. Δοκιμασε με αλλο τροφοδοτικο (οπως ειπαν)
d@mi@NOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Εγινε θα δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο και αλλη mobo και βλεπουμε. Το δυσκολο ειναι οτι δεν υπαρχει καπου να πω οτι κανω αυτο και κολλαει για παραδειγμα. Δεν ξερω ποτε θα του την βαρεσει και θα κολλησει. Αλλα τωρα εχει αρχισει να το κανει και 2 φορες την μερα οποτε... Λοιπον σας ευχαριστω θα κανω τα παραπανω και μιλαμε.
Ghost007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Παιδες σορρυ ξεχασα να το πω ναι ο δισκος ειναι οκ καινουργιος 4 μηνων 100%health 0 bad sector Οσο για το τροφοδοτικο το εχω και αυτο περιπου 8-9 μηνες δεν ξερω λετε να φταιει αυτο? Πιστευω κατι παιζει με τις μνημες.... Καποια στιγμη τα bios μου αναγνωριζαν τα 8135gb απο τα 16 που εχω και στα windows μεσα ελεγε εγκατεστημενη ραμ 16(διαθεσιμη 7.9) εβγαλα τα dimm τα ξαναεβαλα και εφτιαξε Ghost007 δεν ξερω αν λεμε το ιδιο... οχι δεν εννοουσα αυτο....καταρχας οπως ειπα καλου κακου δοκιμασε μια μια της μνημες να δεις αν το ξανακανει ...τουλαχιστον ετσι θα αποκλεισουμε ενα προβλημα απο εκει.. απλα ελεγα να δεις μηπως ανεβενει η χρηση της μνημης σταδιακα η το paged pool ..θα το δεις στο τασκ μανατζερ.. γιατι μου εχει τυχει κατι παρομοιο memory leak που μετα απο καμποση ωρα εφτανε στο μαξ και κολλαγε το pc... πιθανον δεν ειναι αυτο αλλα τσεκαρετο δε χανεις τπτ ..γιατι δυσκολα θα βρεθει ακρη γενικα θα πρεπει να αρχισεις να τεσταρεις ενα ενα ολα τα πραγματα σε φαση...
theoilia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα η αιτία ήταν οι μνήμες...Οι παλιές περνούσαν όλα τα τεστ αλλά μόλις τις άλλαξα όλα τα προβλήματα με τυχαία παγώματα σταματήσαν.Δεν κοιτάς και τις μνήμες;
d@mi@NOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ρε παιδες ανοιξα το hd sentinel και επελεξα τον δευτερο σκληρο δισκο που εχω οχι αυτον με το λειτουργικο και παρατηρησα κατι στην πρασινη περιγραφη. Λετε να ειναι αυτο? Σας στελνω photo και περιμενω τις απαντησεις σας. Ευχαριστω. Σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα η αιτία ήταν οι μνήμες...Οι παλιές περνούσαν όλα τα τεστ αλλά μόλις τις άλλαξα όλα τα προβλήματα με τυχαία παγώματα σταματήσαν.Δεν κοιτάς και τις μνήμες; Ναι το θα το εκανα και αυτο. Το πιστευω πολυ. Ευχαριστω! Δεν νομιζω να μπορει να διαβασει κανενα το συνημμενο. Γραφει: (Προβλήματα προέκυψαν ανάμεσα στην επικοινωνία του δίσκου και του host. Σε περίπτωση ξαφνικής κατάρρευσης του συστήματος, επανεκκίνηση, μπλε οθόνη-από-θάνατο, απροσπέλαστα αρχεία/φάκελοικλπ, συνιστάται να επαληθεύσετε τα δεδομένα και τα καλώδια τροφοδοσίας, συνδέσεις - και, αν είναι δυνατόν, δοκιμάστε διαφορετικά καλώδια για να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα. Περισσότερες πληροφορίες: http://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_communication_error.php Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια.)
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το πιθανότερο είναι να μην αποκρίνεται ο συγκεκριμένος δίσκος οχι να πάγωνε όλο το σύστημα εκτός κ αν τρέχεις πράγματα απο αυτόν. όπως γράφει και το πρόγραμμα,ίσως έχει θέμα το καλώδιο σύνδεσης με τη μητρική,αν έχεις αλλο κάνε το μια αλλαγή καλού κακού όπως και το καλώδιο τροφοδοσίας του δίσκου. Αν τα αλλάξεις,το μήνυμα δεν θα εξαφανιστεί μιας και έχει καταγραφεί στο smart του δίσκου,αλλά θα μπορείς να κοιτάζεις αν ανεβαίνουν τα λάθη απο την καρτέλα του προγράμματος. Να σου πω και το δικό μου το κουλό,σε αντίστοιχη περίπτωση(είχα ανοίξει και θέμα)έφταιγε το daemon tools,κράσαρε ο driver του και πάγωνε ολο το σύστημα. Το ανακάλυψα οταν ενεργοποιήσα το driver verifier η κάπως έτσι δεν θυμάμαι πλήρως.
d@mi@NOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το πιθανότερο είναι να μην αποκρίνεται ο συγκεκριμένος δίσκος οχι να πάγωνε όλο το σύστημα εκτός κ αν τρέχεις πράγματα απο αυτόν. όπως γράφει και το πρόγραμμα,ίσως έχει θέμα το καλώδιο σύνδεσης με τη μητρική,αν έχεις αλλο κάνε το μια αλλαγή καλού κακού όπως και το καλώδιο τροφοδοσίας του δίσκου. Αν τα αλλάξεις,το μήνυμα δεν θα εξαφανιστεί μιας και έχει καταγραφεί στο smart του δίσκου,αλλά θα μπορείς να κοιτάζεις αν ανεβαίνουν τα λάθη απο την καρτέλα του προγράμματος. Να σου πω και το δικό μου το κουλό,σε αντίστοιχη περίπτωση(είχα ανοίξει και θέμα)έφταιγε το daemon tools,κράσαρε ο driver του και πάγωνε ολο το σύστημα. Το ανακάλυψα οταν ενεργοποιήσα το driver verifier η κάπως έτσι δεν θυμάμαι πλήρως. Εχεις δικιο δεν θα κρασαρε ολο το συστημα. Οχι δεν τρεχω κατι απο αυτον. Τωρα για τον driver αν θα ειναι μηπως ειναι της nvidia. Δεν ξερω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα