heavyrain Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δεν χρειαζεται hdmi arc ο ενισχυτης για να δεχτει ηχο, το arc θα πει audio return channel πχ στον ενισχυτη μπορει να γυρναει πισω στην τηλεοραση ηχο αν εχειε συνδεσεξ το bluray player πανω του και οχι απευθειας στην tv πχ. Δεν ειναι πολλα για 55αρα. Ειναι μια φυιολοσικη τιμη κατα τη γνωμη μου αν θες καλο πανελ. Οι καλυτερες επιλογες ειναι ειτε η j6200 η w800c
Razor333 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δεν χρειαζεται hdmi arc ο ενισχυτης για να δεχτει ηχο, το arc θα πει audio return channel πχ στον ενισχυτη μπορει να γυρναει πισω στην τηλεοραση ηχο αν εχειε συνδεσεξ το bluray player πανω του και οχι απευθειας στην tv πχ. Δεν ειναι πολλα για 55αρα. Ειναι μια φυιολοσικη τιμη κατα τη γνωμη μου αν θες καλο πανελ. Οι καλυτερες επιλογες ειναι ειτε η j6200 η w800c To arc το χρειαζομαι σε περιπτωση που θελω να στελνω ηχο απο το ενσωματωμενο player και τις εφαρμογες στον ενισχυτη, μια εναλλακτικη ειναι και η οπτικη ινα φανταζομαι. Βασικα απο οτι βλεπω μπορει να δουλεψει και 1080p ενισχυτης με 4K tv, απλα λογικα στο source της τηλεορασης επιλεγεις 1080p, κατι το οποιο δεν με πειραζει, γιατι ετσι και αλλιως ουτε η nova στελνει 4K σημα, ουτε καν το pc που εχω μεσω HDMI δεν πρεπει να σηκωνει 4Κ, αν και δεν ειμαι σιγουρος, το πολυ πολυ να παω το καλωδιο απευθειας στην τηλεοραση και να δωσω ηχο στον ενισχυτη μεσω οπτικης ινας και τελος, οποτε βλεπω και την Samsung UE55JU6400 που ειναι 4Κ στα λεφτα της 55h6400 που ειναι 1080p, διαφορες στο πανελ δεν ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα