gousias Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν έχω καταλάβει ορισμένα στον τρόπο λειτουργίας των ΤΘ, όποιος/α μπορεί να δώσει illumination, είμαι ευγνώμων! 1. Έχει προκύψει κάποια αλλαγή ώστε να υπάρχει δυνατότητα για εξωτερική θυρίδα ή πρόσβαση επί 24ώρου (ή όσο περισσότερο γίνεται); 2. Η ΤΘ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ότι κατάλαβα και σε αγορές από εξωτερικό και εσωτερικό, σωστά; Όταν γίνονται αγορές που παραδίδονται τα δέματα από courier (DHL, UPS, ACS, SPEEDEX, ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ κλπ κλπ κλπ), τότε θα πάνε στην δηλωμένη ΤΘ και θα τα παραδώσουν εκεί, πως γίνεται ακριβώς; 3. Τη θυρίδα την ανοίγει με κλειδί υπάλληλος του ταχυδρομείου κάθε φορά που πηγαίνεις να δεις αν έχει κάτι ή σου δίνουν κλειδί; 4. Η συνδρομή είναι ετήσια ή και μικρότερη; Προκαταβάλεται εφάπαξ; Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από gousias
gousias Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Στις 1/4/2020 στις 12:09 ΠΜ, gousias είπε Δεν έχω καταλάβει ορισμένα στον τρόπο λειτουργίας των ΤΘ, όποιος/α μπορεί να δώσει illumination, είμαι ευγνώμων! 1. Έχει προκύψει κάποια αλλαγή ώστε να υπάρχει δυνατότητα για εξωτερική θυρίδα ή πρόσβαση επί 24ώρου (ή όσο περισσότερο γίνεται); 2. Η ΤΘ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ότι κατάλαβα και σε αγορές από εξωτερικό και εσωτερικό, σωστά; Όταν γίνονται αγορές που παραδίδονται τα δέματα από courier (DHL, UPS, ACS, SPEEDEX, ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ κλπ κλπ κλπ), τότε θα πάνε στην δηλωμένη ΤΘ και θα τα παραδώσουν εκεί, πως γίνεται ακριβώς; 3. Τη θυρίδα την ανοίγει με κλειδί υπάλληλος του ταχυδρομείου κάθε φορά που πηγαίνεις να δεις αν έχει κάτι ή σου δίνουν κλειδί; 4. Η συνδρομή είναι ετήσια ή και μικρότερη; Προκαταβάλεται εφάπαξ; Κάποια βοήθεια επί των παραπάνω; Εναλλακτικά υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία και σε courier;
NasKs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 13/4/2020 στις 9:03 ΜΜ, gousias είπε Κάποια βοήθεια επί των παραπάνω; Εναλλακτικά υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία και σε courier; Καλησπέρα, μήπως προχωρήσατε σε χρήση ταχυδρομικής θυρίδας και έχετε τις απαντήσεις στα παραπάνω; Αναζητώ συγκεκριμένα τη πληροφορία της ερώτησής σας #2 ή εάν την ίδια υπηρεσία μπορεί να προσφέρει κάποια εταιρία courier. Ευχαριστώ πολύ
SB_1957 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 1/4/2020 στις 12:09 ΠΜ, gousias είπε Δεν έχω καταλάβει ορισμένα στον τρόπο λειτουργίας των ΤΘ, όποιος/α μπορεί να δώσει illumination, είμαι ευγνώμων! 1. Έχει προκύψει κάποια αλλαγή ώστε να υπάρχει δυνατότητα για εξωτερική θυρίδα ή πρόσβαση επί 24ώρου (ή όσο περισσότερο γίνεται); 2. Η ΤΘ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ότι κατάλαβα και σε αγορές από εξωτερικό και εσωτερικό, σωστά; Όταν γίνονται αγορές που παραδίδονται τα δέματα από courier (DHL, UPS, ACS, SPEEDEX, ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ κλπ κλπ κλπ), τότε θα πάνε στην δηλωμένη ΤΘ και θα τα παραδώσουν εκεί, πως γίνεται ακριβώς; 3. Τη θυρίδα την ανοίγει με κλειδί υπάλληλος του ταχυδρομείου κάθε φορά που πηγαίνεις να δεις αν έχει κάτι ή σου δίνουν κλειδί; 4. Η συνδρομή είναι ετήσια ή και μικρότερη; Προκαταβάλεται εφάπαξ; 38 λεπτά πριν, NasKs είπε Καλησπέρα, μήπως προχωρήσατε σε χρήση ταχυδρομικής θυρίδας και έχετε τις απαντήσεις στα παραπάνω; Αναζητώ συγκεκριμένα τη πληροφορία της ερώτησής σας #2 ή εάν την ίδια υπηρεσία μπορεί να προσφέρει κάποια εταιρία courier. Ευχαριστώ πολύ Η ταχ. θυρίδα αφορά μόνο ό,τι διακινείται από ΕΛΤΑ. Η συνδρομή είναι ετήσια. Πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα δεν δέχονται διεύθυνση αποστολής ταχ. θυρίδα. Αν παρόλα αυτά σταλεί, δεν πάει στη θυρίδα, αλλά θα πρέπει ή εσύ να εντοπίσεις μέσω tracking number σε ποια κούριερ βρίσκεται ή να δίνεις τηλέφωνο για να επικοινωνήσει η κούριερ όταν φτάσει. Μένουμε σε περιοχή που δεν έρχεται ούτε ταχυδρόμος, ούτε κούριερ. Έχουμε ταχ. θυρίδα στην κοντινότερη πόλη, όπου παραλαμβάνουμε την αλληλογραφία και ό,τι δέμα έρθει μέσω ΕΛΤΑ. Ό,τι έρχεται με άλλες κούριερ πηγαίνουμε και το παραλαμβάνουμε εμείς μετά από τηλεφωνική επικοινωνία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα