NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ΤΘ και για παραγγελίες (πχ κινητό από το εξωτερικό) ή μόνο για γράμματα; Για ολα, αλλα όπως καταλαβαίνεις αν έρθει δέμα η ειδοποίηση παει στην θυρίδα, δηλαδή άχρηστη η ειδοποίηση
iordanis77 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Για ολα, αλλα όπως καταλαβαίνεις αν έρθει δέμα η ειδοποίηση παει στην θυρίδα, δηλαδή άχρηστη η ειδοποίηση Γιατι αχρηστη? Καποιος που εχει θυριδα εξυπακουεται οτι την ανοιγει καθε τοσο. Η ΤΘ και ο ΤΚ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διεύθυνσης μας. Πχ Ιωάννης Ιωάννου Πασσαλιδη 90 Τ.Θ 1010 ΤΚ 55132 Καλαμαριά Αν γραψεις ολο αυτο που θα παει η επιστολη? στην Πασσαλιδη 90 ή στην ΤΘ. 1010 ??
Finn Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Στην θυρίδα θα πάει. Κακία φορά η οδός βοηθάει τον ταχυδρόμο να αναγνώριση τον σωστό ΤΚ. Πχ εσύ μπορεί να ανήκεις στον ΤΚ 55132 και να μένεις Πασαλιδη αλλά να δηλωσες λανθασμένα 55134 (άλλος ΤΚ της Καλαμαριάς). Ο συναδελφος που εργάζεται στο 55134 βλέποντας Πασαλιδη θα αναδιαβιβασει την αλληλογραφία σου στον σωστό ΤΚ. Αν δεν έγραφες Πασαλιδη είτε θα έμπαινε σε λάθος θυρίδα αλλού καταστήματος είτε θα έμενε στα αζήτητα
duende Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 εγω οσα χρονια εχω θυριδα γραφω μονο ονοματεπωνυμο τθ 123456 τκ 123456 πολη χωρα και ερχονται ολα εκει. τελευταια φορα που ανανεωσα ηταν καπου στο 80ρι αξιζει αν εχεις θεμα με τη παραδοση μη συστημενων και πακετων (χανονται, τα βουτανε κλπ) 1
dritan90 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 εγω οσα χρονια εχω θυριδα γραφω μονο ονοματεπωνυμο τθ 123456 τκ 123456 πολη χωρα και ερχονται ολα εκει. τελευταια φορα που ανανεωσα ηταν καπου στο 80ρι αξιζει αν εχεις θεμα με τη παραδοση μη συστημενων και πακετων (χανονται, τα βουτανε κλπ) ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ δεχοσουν εκει?
drdedus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα Αυτα τα μικρα κουτιά που έχουν συνήθως στην επαρχία στους δρόμους που είναι πολλα μαζί και απευθύνονται στους κατοικους μιας γειτονιάς, τις ταχυδρομικές θυρίδες, ποια η διαδικασία να τα αποκτησει κανείς και ποσο στοιχίζει; πως ονομαζονται σαν προϊόν ΕΛΤΑ γιατι εψαξα και δεν τα βρήκα. Αυτη τη δύσκολη περιοδο προσπαθω να επικοινωνήσω με τα ΕΛΤΑ και δεν απαντάει κανεις.
llldoomlll Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Στις 26/3/2020 στις 12:20 ΜΜ, drdedus είπε Καλησπέρα Αυτα τα μικρα κουτιά που έχουν συνήθως στην επαρχία στους δρόμους που είναι πολλα μαζί και απευθύνονται στους κατοικους μιας γειτονιάς, τις ταχυδρομικές θυρίδες, ποια η διαδικασία να τα αποκτησει κανείς και ποσο στοιχίζει; πως ονομαζονται σαν προϊόν ΕΛΤΑ γιατι εψαξα και δεν τα βρήκα. Αυτη τη δύσκολη περιοδο προσπαθω να επικοινωνήσω με τα ΕΛΤΑ και δεν απαντάει κανεις. Αλλο η θυριδα των Ελτα και αλλο η προσωπικη θυριδα στο χωρο σου ή σε κοινοχρηστο χωρο
papoys1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Στις 26/3/2020 στις 12:20 ΜΜ, drdedus είπε Καλησπέρα Αυτα τα μικρα κουτιά που έχουν συνήθως στην επαρχία στους δρόμους που είναι πολλα μαζί και απευθύνονται στους κατοικους μιας γειτονιάς, τις ταχυδρομικές θυρίδες, ποια η διαδικασία να τα αποκτησει κανείς και ποσο στοιχίζει; πως ονομαζονται σαν προϊόν ΕΛΤΑ γιατι εψαξα και δεν τα βρήκα. Αυτη τη δύσκολη περιοδο προσπαθω να επικοινωνήσω με τα ΕΛΤΑ και δεν απαντάει κανεις. Αυτά νομίζω δεν είναι των ΕΛΤΑ.Τα φτιάχνουν συνήθως με δικά τους έξοδα μεγάλες γειτονιές ή Σύλλογοι περιοχών.Είναι σαν γραμματοκιβώτια αλλά συγκεντρωμένα σε ένα χώρο. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται και ο ταχυδρόμος
drdedus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Με τα χίλια ζόρια μετά απο μέρες μιας και δεν σήκωναν το τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα πήρα στα κεντρικά. Ειχα συνηθίσει που στο τηλ επικοινωνίας των ΕΛΤΑ σε 1 λεπτό απαντούσαν. Και εκεί τα ίδια για 2 μέρες. Σε κάποια φάση βρήκα ενα τηλ και μετά άλλο και μετά άλλο. Μίλησα τελικά με έναν ευγενικό κύριο ο οποίος μου είπε οτι ο ταχυδρόμος λόγο των ημερών πήρε άδεια. Δεν κατάλαβα αν κόλλησε η όχι. Μου είπε ότι αρμόδιο είναι το τοπικό ταχυδρομείο και οτι θα πρέπει να μιλήσω με την διευθύντρια να δει αν υπάρχει κενή θυρίδα για να κάνω αίτηση να μου δώσει. Είναι δωρεάν αν υπάρχει. Άντε να δούμε όμως τι χαρτιά χρειάζονται. Οως να αποδειξω οτι ειμαι μόνιμος κάτοικος ενω φαινομαι άλλου. Το σπίτι βέβαια είναι δικό μου. Αρκεί? Το πρόβλημα είναι οτι δεν σηκώνουν ποτε το τηλέφωνο. Ο ταχυδρόμος πήρε άδεια αλλά κανείς δεν σήκωνε τηλέφωνα Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από drdedus
llldoomlll Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, drdedus είπε Μεωτα χίλια ζόρια μετά απο μέρες μιας και δεν σήκωναν το τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα πήρα στα κεντρικά. Ειχα συνηθίσει που στο τηλ επικοινωνίας των ΕΛΤΑ σε 1 λεπτό απαντούσαν. Και εκεί τα ίδια για 2 μέρες. Σε κάποια φάση βρήκα ενα τηλ και μετά άλλο και μετά άλλο. Μίλησα τελικά με έναν ευγενικό κύριο ο οποίος μου είπε οτι ο ταχυδρόμος λόγο των ημερών πήρε άδεια. Δεν κατάλαβα αν κόλλησε η όχι. Μου είπε ότι αρμόδιο είναι ωτο τοπικό ταχυδρομείο και οτι θα πρέπει να μιλήσω με την διευθύντρια να δει αν υπάρχει κενή θυρίδα για να κάνω αίτηση να μου δώσει. Το πρόβλημα είναι οτι δεν σηκώνουν ποτε το τηλέφωνο. Μα ετσι οπως ειναι τα πραγματα τι να την κανεις την θυριδα ? Εκτος και αν ληψεις Εξωτερικο 🤣 Το θεμα ειναι στα κεντρα διαλογης , δηλαδη τα πραγματα δεν πανε στο τελικο καταστημα που παραλαμβανουμε
drdedus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, llldoomlll είπε Μα ετσι οπως ειναι τα πραγματα τι να την κανεις την θυριδα ? Εκτος και αν ληψεις Εξωτερικο 🤣 Το θεμα ειναι στα κεντρα διαλογης , δηλαδη τα πραγματα δεν πανε στο τελικο καταστημα που παραλαμβανουμε Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι θες να πεις Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από drdedus
llldoomlll Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, drdedus είπε Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι θες να πεις? Η θυριδα θα ειναι στο καταστημα που σε εξυπηρετει! Οταν φτανει στο καταστημα αυτο οι υπαλληλοι το βαζουν στη θυριδα σου. Το θεμα ειναι ειναι οτι κολλανε γραμματα δεματα αλλου Αεροδρομιο, κεντρα διαλογης λογω ογκου, λογω ελλειψης προσωπικου, λογω τεμπελιας κτλ Με 2 λογια και θυριδα να εχεις τζαμπα θα την πληρωνεις αφου αδεια θα μενει ετσι κιαλλιως
drdedus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι θυρίδες εξωτερικού χώρου των ελτα δεν εχουν καμία χρέωση. Από εκεί παραλαμβάνεις την αλληλογραφία σου και είναι πολύ καλύτερα σε πολλές περιπτώσεις. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από drdedus
llldoomlll Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, drdedus είπε Οι θυρίδες εξωτερικού χώρου των ελτα δεν εχουν καμία χρέωση. Από εκεί παραλαμβάνεις την αλληλογραφία σου και είναι πολύ καλύτερα σε πολλές περιπτώσεις. Εγω στην Αθηνα εξωτερικου χωρου δεν εχω δει για πιο μικρες πολεις παω πασο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα