Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Γεια παίδες, δεν θα πολυλογήσω. Θέλω να αλλάξω μπαταρία. Πήρα την καινούρια, άνοιξα το πίσω μέρος του macbook, και όταν πήγα να ξεβιδώσω την μπαταρία, βλέπω 3 βίδες με αυτό το σχήμα: Εδώ κόλλησα. Δεν έχω κατσαβίδι με τέτοια μύτη. Μπορώ να το βρω σε ένα κοινό μαγαζί με κατσαβίδια ή θέλει κάπου πιο εξειδικευμένα; (δεν θέλω από ebay και τέτοια, γιατί θα κάνει μέρες να έρθει).
SuPerMaNrE Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 γιατί δε δοκιμάζεις με το απλό το πλακέ το κατσαβίδι με προσοχή μήπως γίνει;
Gas74 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Πουλανε φιλε...εχει σετακια στα μαγαζια..και στο eshop εχει........μη δοκιμασεις με αλλο κατσαβιδι........ http://www.skroutz.gr/c/955/katsavidia.html?keyphrase=tri+wing tri wing λεγεται........
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Πουλανε φιλε...εχει σετακια στα μαγαζια..και στο eshop εχει........μη δοκιμασεις με αλλο κατσαβιδι........ http://www.skroutz.gr/c/955/katsavidia.html?keyphrase=tri+wing tri wing λεγεται........ ωραια, σ'ευχαριστώ πολύ! οπότε αν πάω ξερω γω σε κανα μαγαζι που πουλάνε και κατσαβίδια, θα έχει, έτσι;
Eliaskat Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 αν εισαι Αθηνα εχω εγω να σε εξυπηρετησω,αλλιως κανα 3ευρω εχει
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 καλημέρα , έχει ο michos αγια παρασκευη γινεται να βρω πουθενα στο κέντρο; η αγ. παρασκευή πέφτει κάπως μακριά, γι'αυτό.
georgeadams Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Στο Ράδιο Κατουμά (ή άλλα αντίστοιχα μαγαζιά ηλεκτρονικών).
Haldol Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Κι αν τυχόν δε βρεις εκεί, μετά πέρνα μια βόλτα απ'το "Φανό" που είναι κοντά [Σολωμού, Εξάρχεια] και συνήθως έχει τα πάντα.
zio10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ίσως βρεις και σε μαγαζί που επισκευάζει κονσόλες. Τέτοιες βίδες έχουν και κάποια Nintendo.
georgeadams Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Από τον Κατουμά είχα πάρει εγώ ένα (πριν από κάτι αιώνες) για να ανοίξω και να τσιπάρω το Wii
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 παίδες, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να 'στε καλά! θα ψάξω σ'αυτά τα μαγαζιά που αναφέρατε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα