SirRiskTookSpy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Γεια σας παιδια, χθες το απογευμα επεσε το κινητο (δυστυχως δεν ηταν με τη θηκη του) και η οθονη του εχει σπασει και πλεον δεν μπορεις να πατησεις τιποτα. Το κινητο ανοιγει κανονικα αλλα απλα εμφανιζει το μοτιβο καθως δεν μπορω να το ξεκλειδωσω. Το κινητο το ειχα αγορασει γυρω στα 150 ευρω και οι ερωτησεις που εχω ειναι οι εξης : 1) Aξιζει να το παω καπου για επισκευη ή απλα να παρω ενα καινουριο ? 2) Ανακτηση αρχειων μπορει να γινει ? Γιατι το πηγα καπου και μου ειπαν οτι επειδη εχω μοτιβο δεν μπορει να γινει ανακτηση αρχειων ( Ενδιαφερομαι κυριως για την ανακτηση των screenshot που ειχα μεσα ) Ευχαριστω εκ των προτερων.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Το έχεις πολύ καιρό; Εφόσον δεν μπορείς να πατήσεις το μοτίβο και να ανοίξει, δύσκολα.
Gas74 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 φιλε μου το digitizer εχει σπασει.......οχι η οθονη......φυσικα και μπορεις να το φτιαξεις....ποιο ειναι το κινητο?υπαρχει περιπτωση να ειναι φθηνο το ανταλλακτικο ,παιζει να ειναι και ακριβο..... 1
hackerW32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 αρχικα με ενα usb otg καλοδιο μπορεις να συνδεσεις ενα ποντικι και να παρεις τα αρχεια σου για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο αν υποστηρίζει otg οπως σχεδον ολα
ziaba Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Γεια σας παιδια, χθες το απογευμα επεσε το κινητο (δυστυχως δεν ηταν με τη θηκη του) και η οθονη του εχει σπασει και πλεον δεν μπορεις να πατησεις τιποτα. Το κινητο ανοιγει κανονικα αλλα απλα εμφανιζει το μοτιβο καθως δεν μπορω να το ξεκλειδωσω. Το κινητο το ειχα αγορασει γυρω στα 150 ευρω και οι ερωτησεις που εχω ειναι οι εξης : 1) Aξιζει να το παω καπου για επισκευη ή απλα να παρω ενα καινουριο ? 2) Ανακτηση αρχειων μπορει να γινει ? Γιατι το πηγα καπου και μου ειπαν οτι επειδη εχω μοτιβο δεν μπορει να γινει ανακτηση αρχειων ( Ενδιαφερομαι κυριως για την ανακτηση των screenshot που ειχα μεσα ) Ευχαριστω εκ των προτερων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα