Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα . Θελω να αγορασω κινητο και εχω καταληξει στο oneplus x που φαινεται αρκετα καλο και σε αρκετα καλη τιμη (239 ευρω ) . Εχω ομως καποιες αποριες σχετικα με το πως θα το αγορασω . Μπορειτε να μου πειτε τι χρειαζομαι ( καρτες κλπ ) και ποσο θα κοστισει συνολο και με μεταφορικα και ολα ? 

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα . Θελω να αγορασω κινητο και εχω καταληξει στο oneplus x που φαινεται αρκετα καλο και σε αρκετα καλη τιμη (239 ευρω ) . Εχω ομως καποιες αποριες σχετικα με το πως θα το αγορασω . Μπορειτε να μου πειτε τι χρειαζομαι ( καρτες κλπ ) και ποσο θα κοστισει συνολο και με μεταφορικα και ολα ? 

Ευχαριστω

γιατί δεν χτυπάς συσκευή από δω όλες με τον σναπ 801 στα ίδια λ7 παίζουν

Δημοσ.

γιατί δεν χτυπάς συσκευή από δω όλες με τον σναπ 801 στα ίδια λ7 παίζουν

Εχει αρκετα καλο design και πολυ καλα υλικα κατασκευης . Τον επεξεργαστη δεν τον χρειαζομαι για πολλα πραγματα , κανα παιχνιδακι θα παιζω μονο . Αν εχεις να προτεινεις κατι σε αυτη την τιμη τοτε θα το εκτιμουσα . Αν μπορεις ομως πες μου πως μπορω να παραγγειλω .

Ευχαριστω

Δημοσ.

Εχει αρκετα καλο design και πολυ καλα υλικα κατασκευης . Τον επεξεργαστη δεν τον χρειαζομαι για πολλα πραγματα , κανα παιχνιδακι θα παιζω μονο . Αν εχεις να προτεινεις κατι σε αυτη την τιμη τοτε θα το εκτιμουσα . Αν μπορεις ομως πες μου πως μπορω να παραγγειλω .

Ευχαριστω

με paypal τα μεταφορικά είναι δωρεάν

77f5fb20ad964c93a7d9ca6514588652.png

Ευχαριστω

moto x, z2, m8 δεν υπάρχει λόγος να πας σε 1+Χ

Δημοσ.

αν δεν εχεις/θες να μπλεξεις με καρτες paypal δες και απο εδω αν και βγαινει πθιο ακριβως.

Σε λιγες μερες παντως ανακοινωνεται λενε το oneplus 3, οποτε περιμενε μηπως παιξει καμια μειωση.

Δημοσ.

Ούτε φωτισμό δεν έχει στα πλήκτρα... Την πήρε φίλος στα 300€ και ακόμα το μετανιωνει.

Δημοσ.

Σαν πρωην κατοχος του κινητου το κινητο εχει τα κακα του εχει και τα καλα του.Δυστηχως υπαρχει καλυτερος πλεον ανταγωνισμος απο τον Νοεμβριο πχ που το ειχα παρει εγω που στα χρηματα αυτα δεν ειχες τοτε και πολλες επιλογες.

Θετικα

Ποιοτητα κατασκευης(εννοειται)

Σχεδιασμος

OxygenOs(για αλλους ειναι αρνητικο αυτο αλλα τεσπα)

2καρτο 

Sd slot

Οθονη

updates

Led notifications 

Αρνητικα 

Μπαταρια(δυστηχως εδω ξενερωνεις ασχημα)

Αν βαλεις 2 sim καρτες χανεις την επεκταση χωρου μεσω SD καρτας

service(οπως και γενικα απο αγορες τετοιων κινεζικων κινητων απο εξωτερικο

Τα specs πλεον στα χρηματα αυτα δεν εντυπωσιαζουν(κλασσικο παραδειγμα Nexus 5x που αναφερθηκε)

Μετρια καμερα

Απουσια ακουστικων απο την συσκευη(αλλους δεν τους ενδιαφερει αυτο αλλα πρεπει να αναφερεται)

Τα πληκτρα οπως αναφερθηκε οντως δεν φωτιζονται

Σε γενικες γραμμες θεωρω οτι περισσοτερο ειναι μια συσκευη που πλεον απευθυνεται περισσοτερο στον γυναικειο κοσμο λογω του design σαν ανταγωνιστης του iphone ενα πραγμα. Για οταν βγηκε ηταν μια παρα πολυ τιμια αγορα αλλα πλεον μονο το OnePlus2 αξιζει για αυτα που προσφερει σαν συνολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...