mr.robot Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 καλησπερα προσφατα αγορασα ενα alcatel c9 7047d απο μια ανεγκεφαλη (συγγνωμη για την λεξη) απο εδω μεσα.. το κινητο ειχε κολλησει στο λογοτυπο μετα απο επανακινηση που εκανα για να δω οτι ειναι ενταξει, προσπαθησα να το επαναφερω με το προγραμμα της alcatel το mobile upgrade s 4.2.3 αλλα μου βγαζει error read terminal information failed. please check the phone status οταν το συνδεω.. περασα καποιες stock rom μεσο του sp flash tool της mtk.. αλλα εχω θεμα , υστερα απο διαφορες στοκ που δοκιμασα παιζει το σημα.. λεει μονο κλησεις εκτατης αναγκης.. εχω δοκιμασει και αλλη σιμ , και στις 2 θυρες διοτι ειναι dual .. δοκιμασα να περασω και custom ρομ και παλι το ιδιο.. εχει αλλαξει το ΙΜΕΙ σε σχεση με αυτα που γραφει στο κουτι, εκτος αν αυτος που το ειχε πριν το ειχε πειραξει πολυ διοτι οταν αλλαζω ρομ δεν αλλαζει το ΙΜΕΙ, εαν το επαναφερω οπως ειναι πανω στο κουτι το ΙΜΕΙ πιστευω το ερρορ που βγαζει απο το προγραμμα της alcatel δεν θα υπαρχει και δεν θα εχω προβλημα.. εσεις τι λετε;
dimosit Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αφού το πήρες και είχε πρόβλημα απο την αρχη γιατί δεν το γύρισες πίσω. Όσο για την ερώτηση σου δεν ξέρω να σου απαντήσω με βεβαιότητα άλλα αν δεν έχεις κάποια καλύτερη λυση δεν εχεις να χάσεις κατι.
mr.robot Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αφού το πήρες και είχε πρόβλημα απο την αρχη γιατί δεν το γύρισες πίσω. Όσο για την ερώτηση σου δεν ξέρω να σου απαντήσω με βεβαιότητα άλλα αν δεν έχεις κάποια καλύτερη λυση δεν εχεις να χάσεις κατι. διοτι η τυπισσα δεν το δεχεται πισω.
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Στο "σχετικα με το τηλεφωνο" ,υπαρχουν imei's;;. Αν ναι,ειναι διαφορετικα απο αυτα που υπαρχουν πισω απο την μπαταρια;;;
mr.robot Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Στο "σχετικα με το τηλεφωνο" ,υπαρχουν imei's;;. Αν ναι,ειναι διαφορετικα απο αυτα που υπαρχουν πισω απο την μπαταρια;;; δυστυχως η μπαταρια δεν βγαινει, αλλα ναι ειναι διαφορετικα τα ΙΜΕΙ
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Αν αυτο σε βοηθησει,κατεβασε το chamelefon,δωσ'του τα γνησια ιμει και πατα apply...
mr.robot Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 το δοκιμασα και μου λεει να κανω shut down κλπ το εκανα και δεν αλλαξαν, βρηκα ενα βιντεακι στο youtube που λεει πως να το αλλαξεις μεσω xposed.. το δοκιμασα και επιτυχως αλλαξε μονο του πρωτου slot στης sim , δεν ειχε επιλογη να αλλαξω το ΙΜΕΙ του 2ου slot, προφανως δεν υποστιριζει dual sim κινητα, αλλα νομιζω δεν θα υπηρχε προβλημα. δεν αλλαξε ομως το προβλημα με το δικτυο.. ακομα καλω απο αλλο κινητο και λεει οτι ειμαι απενεργοποιημενος.. ενω εχω σημα, :/ δοκιμασα να παω ρυθμισεις να τις πειραξω λιγο εκει που λεει αυτοματη επιλογη δικτυου κλπ και τιποτε δεν αλλαξε, βρηκα κατι εφαρμογης που κανουν refresh το σημα, παλι τιποτα, επισης δοκιμασα να περασω την official stock rom μεσω του mobile upgrade s 4.2.3 της Αλκατελ και παλι εμφανιζεται το ιδιο ερρορ που λεω στο πρωτο ποστ.. καποια αλλη ιδεα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα