Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα λαπτοπ με χαμηλες ταχυτητες δισκου hdd 500 GB και θελω να διατηρησω το συστημα και να το κλωνοποιησω σε SSD 500 GB, χρειαζομαι ενα SATA to USB μετατροπεα και cloning software (δωρεαν),

το εχει κανει γενικα κανενας αυτο και υπαρχει κινδυνος απωλειας δεδομενων κατα την κλωνοποιηση του δισκου? θα υπαρχει αισθητη βελτιωση στην ταχυτητα? εχω σκαναρει το συστημα για ιούς αλλα δεν εχω βρει τιποτα σημαντικο αρα δε νομιζω οτι υπαρχει κρυφος ιος που θα περασει με την κλωνοποιηση στον νεο δισκο ή υπαρχει πιθανοτητα να μεταφερθει στο νεο δισκο και να εχω προβληματα και εκει με την ταχυτητα του δισκου?

Δημοσ.

Δεν αξίζει σε καμια περίπτωση να μπλέξεις με cloning κτλπ , κανε μια καθαρή εγκατάσταση στον ssd το λειτουργικό και μετα οτι πράγματα θέλεις πέρασε τα ετσι θα εισαι σίγουρος οτι ολα λειτπουργούν κανονικα

Δημοσ.

εχω ενα lenovo G505S που γενικα εχει θεματα επιδοσεων μπορει πραγματικα μια καθαρη εγκατασταση και ενας SSD να κανει διαφορα?

Δημοσ.

Μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου και με τον κλώνο αφούθ θέλεις να διατηρήσεις τα win+εφαρμογές όπως είναι. Free καό είναι το AOMEI.

Φυσικά πριν κάνεις τον κλώνο πρέπει να κάνεις backup τα αρχεία σου σε ένα άλλο μέσο σε περίπτωση στραβής.

Μετατροπέα έχω αυτόν. Μπορείς να δεις και σε digitus

http://www.skroutz.gr/c/906/aksesouar-sklhrwn-diskoi/m/663/Digitus.html?page=2

Δημοσ.

Ενας ssd υα δώσει αλλη πνοή στο σύστημα σου οσο και παλιό μηχάνημα να έχεις και απλα θα σου ξανά τονίσω να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση να εισαι κομπλέ το σύστημα σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...