GTR-Nismo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Λοιπον παιδια καϊκε η μητρικη και το τροφοδοτικο λογο διακοπης ρευματος .Ευτηχως ο υπολογιστης ειναι σχετικα παλιος για αυτο δεν υπαρχει μεγαλο προβλημα. Αγορασα καινουργιο τροφοδοτικο συγκεκριμενα το Thermaltake Smart Se 530W. . Αποφασισα λοιπον αντι να παρω μεταχειρισμενη μητρικη να κανω μια μικρη αναβαθμιση στον υπολογιστη .Δηλαδη θελω μνημες μητρικη και επεξεργαστη . Εχω καρτα γραφικων gigabyte gtx 550 Ti , εχω SSD 120GB για το λειτουργικο και 1TB για τα αρχεια και παιχνιδια. Το budget μου ειναι 150€ αντε 170€ βαρια. Σκεφτομαι να παω στον intel pentium g4400 . Αξιζει ο συγκεκριμενος? Τον θελω για γενικη χρηση οπως ταινιες , internet αλλα και κανα παιχνιδακι Lineage,LOL και rocket league.
cloud13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Για το μπατζετ σου ειναι οτι πρεπει θεωρω με ενα dimm 8αρι βγαινεις στα 170 περιπου.
Zandim Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 μια χαρα κανει για τη χρηση που θες τον ειχα πριν κανω αναβαθμιση και επαιζα μεχρι και gta V με 30fps half v-sync σε 1080p medium settings. Αρα τα πιο απλα τα παιζει ακομα πιο ευκολα. Ακομα καλυτερα αν μπορεσεις να πας σε i3-6100 ή i3-6098 για να μη χρειαστει να αναβαθμισεις αν βαλεις κανα βαρυ απιχνιδι στο μελλον, αλλα βγαιενις εκτος budget. Στις αγγελιες ειχα πετυχει τον i3-6098 στα 80€ νομιζω. Η διαφορα του σε σχεση με τον 6100 ειναι οτι εχει hd510 αντι για hd530 ενσωματωμενη gpu αλλα δε σε απασχολει εσενα γιατι εχεις ξεχωριστη.
GTR-Nismo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Ναι με ι3 βγαινω εκτος budget εκτος αν βρω καποιον μεταχειρισμενο στα 80-90€ τοτε θα τον παρω. Δεν σκοπευω να παιξω αλλα παιχνιδια εκτος απο αυτα που ανεφερα .Σκεφτομουν να ξεκινησω wot αλλα οπως βλεπω το σεικωνει ανετα. Αρα παμε σε Intel Pentium G4400 με 1 stick 8GB DDR3L ή DDR4 . Μπορειτε να μου προτεινετε μια καλη μητρικη ? Γυρω στα 50 εως 70€ αλλα να εχει και VGA. Καλο θα ηταν να ειναι Ddr4 αλλα και ddr3l να ειναι δεν νε ενοχλη. Η αγορα θα γινει απο το eshop. Ειναι ενταξει ετσι?
joakim Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 φτιαξε ενα συστηματακι σαν το δικο μου και δεν θα χασεις http://www.e-shop.gr/cpu-intel-pentium-dual-core-g4400-330ghz-lga1151-box-p-PER.558506 http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-h110m-a-retail-p-PER.524429 και μια μνημη που θα διαλεξεις.Αυτα που θελεις τα κανει για πλακα. 1
jgeorgiou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 μπορείς να αγοράσεις την φθηνότερη Η81 μητρική που θα βρεις , την φθηνότερη 8αρα ddr3/1600 που θα βρεις (αυτά κάνουν 55 +30 = 85ευρώ καινουρια στα σκρουτζομαγαζα) και βρες έναν Ι3 4160 ή 4170 από τις αγγελιες εδώ στο ινσόμνια με 70-90ευρώ. αν ακολουθήσεις αυτή την λύση είσαι εντός μπαντζετ και το pc θα "πετάει" και θα έχεις εγγύηση κανονική εκτός του επεξεργαστή που επειδή δεν κλοκάρεται ποιο πιθανό είναι να πέσει αστεροειδής και να σε σκοτώσει παρά να σου σκάσει ακόμη και μεταχειρισμένος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα