KaRastaR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα ειχα κανει και μια παλιότερη ανάρτηση αλλά δεν είχε βοηθήσει.. Σπουδάζω σε σχολή επιστήμης υπολογιστών και έχω μονο desktop.Λόγω του ότι περνάω αρκετές ώρες στην σχολή αλλά φεύγω και συχνά εκτός της πόλης που σπουδάζω χρειάζομαι λάπτοπ για να είμαι κομπλέ. Δεν με νοιάζει το λάπτοπ να έχει κάτι τρελό πάνω του από άποψη να παίζω games η κατι παρόμοιο.Με ενδιαφέρει κυρίως στο να σηκώνει τα απαραίτητα προγράμματα για την σχολή μου. Επειδή έριξα μια ματιά οποιοδήποτε λάπτοπ με μέτρια χαρακτηριστικά είναι πανάκριβο έχω τις εξής 2 απορίες-ερωτήσεις. 1)Υπάρχει κάποιο φτηνό(max 400) που να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μου? 2)Η σκέψη να πουλήσω το σταθερό ή να το κάνω τράμπα πως ακούγεται?Είναι 2 χρονών και έχεις τα εξής specs και αν ναι με τι λάπτοπ? http://imgur.com/7GI6aOV Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Γιατί δεν κοιτάς σε refurbished? Υπάρχουν καλά μοντέλα και με εγγύηση 1 χρόνου (και με δυνατότητα αγοράς 3 ετών) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα