Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 αλλιώς τι; θα μου πάρουν το σπίτι που θέλω να τους χαρίσω; Αν στο πάρουν μιλάμε για κατάσχεση και οχι δωρεά. Εγώ σου ανέφερα τι ισχύει αν θες να κάνεις δωρεά προς στο κράτος. Αν μπορούσε ο καθένας να κάνει δωρεές έτσι εύκολα, πολλά διατηρητέα εδώ γύρω μου που είναι ερείπια και θέλουν ένα μάτσο λεφτά για να τα φτιάξουν θα τα είχανε δωρίσει οι ιδιοκτήτες στο κράτος αποφεύγοντας πολλές ευθύνες.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 αλλιώς τι; θα μου πάρουν το σπίτι που θέλω να τους χαρίσω; Μπορεί να σου κάνουν κατάσχεση αλλά αυτό είναι το λιγότερο, θα ξεκινήσουν από την κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Κι αν δεν έχω τίποτα, τι θα γίνει ρε παιδιά; Αν δεν έχω τίποτα να μου πάρουν,δεν θα αναγκαστούν να πάρουν το σπίτι; Ε ας δουν αυτοί τι θα το κάνουν. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Στις 4/6/2016 στις 10:52 ΜΜ, TheAccountant είπε οπως ορθα αναφερεται και απο τον Βασιλης29, δεν χρειαζεται να γκρεμισεις το σπίτι. Αφαίρεσε την σκεπή. Χωρίς σκεπή δεν λογίζεται ως σπίτι. Αφαιρεσε την, πάρε μια βεβαιωση σχετικά με την μη υπαρξη της και κάνε τις απαραίτητες μεταβολές στο Ε9. Ειναι η ποιο ανέξοδη λύση. Επανέρχομαι μετά από 2 χρόνια διότι το σπίτι ρήμαχτηκε με τον χρόνο. Δεν υπάρχει ούτε σκεπή πλέον. Την βεβαίωση της μη ύπαρξης της θα την πάρω από την πολεοδομία η πάλι πρέπει να πληρώσω μηχανικό ;
Joshua21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Επανέρχομαι μετά από 2 χρόνια διότι το σπίτι ρήμαχτηκε με τον χρόνο. Δεν υπάρχει ούτε σκεπή πλέον. Την βεβαίωση της μη ύπαρξης της θα την πάρω από την πολεοδομία η πάλι πρέπει να πληρώσω μηχανικό ; Επανέρχεσαι μετά από 2 χρόνια και ρωτάς κάτι που έχει επίσης απαντηθεί πριν από 2 χρόνια Θα το ελέγξει μηχανικός και θα σου δώσει βεβαίωση ότι είναι κατεστραμμένο, και με τη βεβαίωση αυτή θα κάνεις αλλαγή στο Ε9 ώστε να πληρώνεις ΕΝΦΙΑ μόνο για το οικόπεδο. 1 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Στις 6/6/2016 στις 2:10 ΜΜ, idomeneas7 είπε Οχι, εγω ρωτάω για ήδη μισογκρεμισμένο από μόνο του ώστε να έχω έκπτωση 60% στον ΕΝΦΙΑ. Η λογιστρια ζητησε βεβαιωση μηχανικου για να το αλλαξει στο Ε9. Τι έκανες τελικά; 17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Επανέρχεσαι μετά από 2 χρόνια και ρωτάς κάτι που έχει επίσης απαντηθεί πριν από 2 χρόνια Θα το ελέγξει μηχανικός και θα σου δώσει βεβαίωση ότι είναι κατεστραμμένο, και με τη βεβαίωση αυτή θα κάνεις αλλαγή στο Ε9 ώστε να πληρώνεις ΕΝΦΙΑ μόνο για το οικόπεδο. Μηχανικός της πολεοδομίας η ιδιώτης ; Πώς λέγεται αυτη η βεβαίωση για να τη ζητήσω ;
Joshua21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 33 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Τι έκανες τελικά; Μηχανικός της πολεοδομίας η ιδιώτης ; Πώς λέγεται αυτη η βεβαίωση για να τη ζητήσω ; Ιδιώτης. Τώρα πως λέγεται δεν ξέρω, αλλά σίγουρα ξέρει ο μηχανικός, αν του πεις πως θες να το δηλώσεις στο Ε9 ως κατεστραμμένο θα καταλάβει.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Να είναι τόσο απλό δηλαδή; Πάει ο μηχανικος ,το βλέπει το γράφει σε ένα χαρτί υπογράφει και τέλος; Να θέλει κανένα 300αρι για αυτό ;
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Να είναι τόσο απλό δηλαδή; Πάει ο μηχανικος ,το βλέπει το γράφει σε ένα χαρτί υπογράφει και τέλος; Να θέλει κανένα 300αρι για αυτό ; Αποκλείεται τόσο πολλά, μιλάμε για τυπική διαδικασία πηγαίνει επιβλέπει και σου γράφει ένα χαρτί που το σφραγίζει.
ELTASSOS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Πουλα το Τωρα...βαλε αγγελια στα διαφορα / ακινητα στο ισομνια
μπιπ μπιπ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Χαχα ναι είναι και περιζήτητο τρομάρα του.
ELTASSOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Προσεξε επειδη και εγω πουλαω αμα ριξεις την τιμη οτι να ειναι θα πουληθει. Τωρα αν θες να φτιαχτεις με το ακινητο σπεκουλαρωντας σε υπεραξιες θα το πληρωσεις ειτε σαν αξια οικοπεδου, ειτε ακινητου. Στο κατω κατω αν το σκοτωσεις εσυ μπορεις να παρεις κατι αλλο σκοτωμενο παλι να κανεις δουλεια σου. Η ζωη ειναι συγκοινωνουντα δοχεια.
gdriver Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ρε παιδιά , μιάς που υπάρχει θέμα. Θέλω να ρωτήσω. Ένας εξυπνάκιας στο χωριό, έχτισε μέσα σε σχεδιαζόμενο από την πολεοδομία δρόμο, ένα σπίτι. Εννοώ πως ο δρόμος υπάρχει στο σχέδιο, δεν έχει φυσικά υλοποιηθεί εδώ και 40 χρόνια, και ο εξυπνάκιας άδραξε την ευκαιρία να κτίσει πάνω στο σημείο που θα περάσει ο δρόμος που μάλλον θα φτιάξει το κράτος το 3.000 μ.χ. Η πολεοδομια ήρθε το ανακύρηξε αυθεραιτο το κτίσμα, έριξε προστιμο 30.000€ αλλα η κατεδάφιση δεν έχει προχωρήσει. Τί μπορεί να γίνει για να επιταχυνθεί η διαδικασία απομάκρυνσης αυτού του ακινήτου; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από gdriver
μπιπ μπιπ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Προσεξε επειδη και εγω πουλαω αμα ριξεις την τιμη οτι να ειναι θα πουληθει. Τωρα αν θες να φτιαχτεις με το ακινητο σπεκουλαρωντας σε υπεραξιες θα το πληρωσεις ειτε σαν αξια οικοπεδου, ειτε ακινητου. Στο κατω κατω αν το σκοτωσεις εσυ μπορεις να παρεις κατι αλλο σκοτωμενο παλι να κανεις δουλεια σου. Η ζωη ειναι συγκοινωνουντα δοχεια. Ένας έδινε 10.000 πέρσι αλλά υπάρχαν αντιδράσεις από την οικογένεια. Και καλά η αξία του είναι τουλάχιστον 40.000 και να περιμένω να βγούμε από την κρίση καμιά δεκαετία. Κι επειδή δεν είναι 100% δικό μου δεν προχώρησα. Ειλικρινά θα το χάριζα αν ήταν μόνο δικό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα