Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα σπίτι ακατοίκητο για το οποίο πληρώνω πολύ μεγάλο ενφια.

Επειδή όμως δεν είμαι πλούσια, θέλω να το γκρεμίσω για να σταματήσω να πληρώνω τρελά ποσά. (Τώρα διάβασα ότι τα μη ηλεκτροδοτούμενα δεν θα έχουν πλέον την έκπτωση 20%)

Αρχικά πρέπει να πάω στην πολεοδομία να βγάλω άδεια. Και μετά να βρω μπουλντόζα να το γκρεμίσει και να μαζέψει τα μπάζα. Γνωρίζετε αναλυτικά τι χρειάζεται; Και το βασικότερο, το κόστος όλων αυτών; Πολύ πιθανό το κόστος να είναι αβάσταχτο για μένα και να συνεχίσω να πληρώνω για το τίποτα λες και μου περισσεύουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω να σου πω για την κατεδάφιση, αλλά γιατί δεν το νοικιάζεις έστω και σε χαμηλή τιμή για να βγάζεις τα έξοδά του; Κρίμα είναι να το κατεδαφίσεις.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου πω για την κατεδάφιση, αλλά γιατί δεν το νοικιάζεις έστω και σε χαμηλή τιμή για να βγάζεις τα έξοδά του; Κρίμα είναι να το κατεδαφίσεις.

είναι ερείπιο

Βλέπω άρχισε η ανάπτυξη

και να το γκρεμίσεις πάλι έχει ενφια

http://www.capital.gr/tax/2065717/poso-enfia-tha-plirosete-gia-oikopeda-kai-agrotemaxia

όχι τόσο μεγάλο όμως

Δημοσ.

Έχω ένα σπίτι ακατοίκητο για το οποίο πληρώνω πολύ μεγάλο ενφια.

Επειδή όμως δεν είμαι πλούσια, θέλω να το γκρεμίσω για να σταματήσω να πληρώνω τρελά ποσά. (Τώρα διάβασα ότι τα μη ηλεκτροδοτούμενα δεν θα έχουν πλέον την έκπτωση 20%)

Αρχικά πρέπει να πάω στην πολεοδομία να βγάλω άδεια. Και μετά να βρω μπουλντόζα να το γκρεμίσει και να μαζέψει τα μπάζα. Γνωρίζετε αναλυτικά τι χρειάζεται; Και το βασικότερο, το κόστος όλων αυτών; Πολύ πιθανό το κόστος να είναι αβάσταχτο για μένα και να συνεχίσω να πληρώνω για το τίποτα λες και μου περισσεύουν.

https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B4%CE%B1%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B7+%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85+%CE%BA%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82

Δημοσ.

Ειναι το εξυπνο κρατος που εχουμε (οπως η εξυπνη σιτα το εξυπνο σουτιεν κλπ)

Παρτε δανεια αβερτα να παρετε σπιτια και μετα γκρεμιστε τα να μην πληρωνετε (πολυ)

Παρτε πορσε  με πολλα κυβικα με 50000ε και μετα πουληστε τα πισω στους γερμανους με 3000

Αλλα εμεις περα βρεχει

Μονο αν μας κοψουν το dsl μπορει να αντιδρασουμε

• Like 3
Δημοσ.

δεν το αγόρασα εγώ αυτό το σπίτι εννοείται

φαντάζομαι πέρα από την κατεδάφιση πρέπει να πληρώσω κι ένα σωρό γραφειοκρατικά...

To κόστος κατεδάφισης ισογείου κτίσματος θεωρείται ότι ανέρχεται περίπου στα 300 Ευρώ/τ.μ.

καλά, άντε γεια

χαχα ,τώρα έκανα τον υπολογισμό

θέλω 27.000 ευρώ για να το γκρεμίσω...χαχαχα...

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Το οικόπεδο έχει καμία αξία; Πουλά το και ας το γκρεμισει ο αγοραστής.

Αλλιώς, ίσως μπορείς να το παραχωρήσεις στο κράτος για κάποια χρόνια ώστε να γλιτωσεις τον ενφια

• Like 1
Δημοσ.

Μην κολλας στο ποσο .Πρωτα ρωτα καποιο μηχανικο να σου πει το ακριβες κοστος των γραφειοκρατικων και μετα παρε προσφορες απο συνεργεια κλπ.

Δημοσ.

Ρε συ ρώτα πρώτα έναν μηχανικό και μην στηρίζεσαι σε ότι διαβάζεις στο ίντερνετ. Σιγά μη σου ζητήσει καποιος κανένα μυριο για γκρέμισμα. Με ένα 1000ακι θα είσαι κομπλέ

Δημοσ.

Σε μεσιτικα-αγγελιες καμμια τυχη ε ? Δεν το θελει κανεις για επαγγελματικη στεγη η σαν αποθηκη, κατιτις..

Δημοσ.

Ρε συ ρώτα πρώτα έναν μηχανικό και μην στηρίζεσαι σε ότι διαβάζεις στο ίντερνετ. Σιγά μη σου ζητήσει καποιος κανένα μυριο για γκρέμισμα. Με ένα 1000ακι θα είσαι κομπλέ

Για ενα 1000ακι ουτε το τηλεφωνώ δεν θα σήκωση ο μηχανικός

• Like 3
Δημοσ.

Να εκφράσω κι εγώ μια απορία: αν το σπίτι είναι γκρεμισμένο αλλά τα μπάζα μείνουν στο οικόπεδο, πιάνεται σαν οικόπεδο ή συνεχίζει να υπολογίζεται σπίτι? Επειδή εμείς πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για ένα χαμόσπιτο στο χωριό το οποίο από μόνο του έχει διαλυθεί...δηλαδή άντε να έχει έναν τοίχο όλο κι όλο. Πως αποδεικνύεις κάτι τέτοιο στην εφορία? Απλά το δηλώνεις οικόπεδο και τέλος? Μάλλον θα πρέπει να πληρώσεις διάφορα κερατιάτικα κι εκεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...