panalazo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 καλησπερα σας! Προσφατα καταφερα και ειχα remote access ενος καταγραφικου σε ενα συστημα cctv.Υστερα απο δημιουργία λογαριασμού ddns και το καταλληλο port forward ειχα το επιθυμητο αποτελεσμα και την προσβαση στο καταστημα μου μεσω smartphone.Σας γραφω αυτό το θέμα καθώς αντιμετωπίζω ενα θεματάκι.ενω όλα ειναι σωστά και εχω κάνει όλες τις καταλληλες ρυθμισεις στο dvr δλδ εδωσα μια συγκεκριμενη ip εκανα port forward για τη συγκεκριμενη ip στο router μου εκλεισα firewall εδωσα στο royter μου τα στοιχεια του account μου απο το dyndns.com και εγραψα και το host μου καθε φορα που αλλάζει η external ip μου δενενημερωνεται το dyndns μου.μιλησα με το support του dyndns και μου είπαν οτι θα πρεπει να έχω ανοικτό ενα pc στο δικτυο που ειναι συνδεδεμενο το dvr και να εγκαταστησω το update cilent σε αυτό ώστε να ενημερωνετε to dyndns μεσω αυτού η οποια αλλαγή της ip.αυτό όμως για εμενα ειναι αδυνατο καθως δεν ειναι εφικτο να εχω εκει pc.μηπως γνωριζεται καποια λυση και γτ κολλαει η ενημερωση του dyndns καθε φορα που αλλάζει η ip?
soteras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Λοιπό αυτό που θες είναι στατική ip τα κόλπα με pc ειναι τριχες κατσαρες στατική ip θες και τίποτα άλλο όυτε υπολογιστή όυτε κινητο. Την οποία ζητάς από πάρχο ρυθμίζεις μετά μια φόρα και ξεμπερδεξες για πάντα μέτα
gigasteo83 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 βαλε το DDNS στο Modem στο μαγαζι και θα εισαι κυριος
blu3_orion Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το dyndns τελευταια κολλαει στα παντα Οι περισσοτεροι κατασκευαστες εχουν δικό τους DDNS server Τι μαρκα ειναι το DVR?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα