klinika nekros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Παίδες πως μπορω να βεβαιωθω οτι εχει γινει φραγη στο τηλεφωνο μου? Χθες μου το εκλεψαν , πηγα στον παροχο και η υπαλληλος μου ειπε οτι δε χρειαζεται φραγη αλλα μου εδωσε νεα sim (την οποια ομως εγω ακομα δεν εχω αξιοποιησει) ...Το θεμα ειναι εαν η παλια sim αχρηστευεται αυτοματως με μονη την αγορα της καινουριας ή εαν απαιτειται η καινουρια να μπει σε καποια συσκευη και να δωθει ο νεος pin για να καταργηθει η παλια...φοβαμαι μηπως εγιναν τυχον κλησεις απο τον κλεφτη και χρεωθω...
Grim Ripper Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Γιατι δεν δίνεις το IMEI της συσκευής (θα το βρεις στο κουτί της) ώστε να τη μπλοκάρουν όλοι οι πάροχοι; Αν δεν κάνω λάθος θα απενεργοποιηθεί μόνη της η παλιά SIM.
samsunglife Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Με την ενεργοποίηση της καινούριας sim καταργείται ταυτόχρονα η παλιά! ΥΓ Πριν την καταργήσεις προσπάθησες να "σε καλέσεις" μήπως έπεσες σε κανα χριστιανό και σου απαντήσει?
Ghost_Rider Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Παίδες πως μπορω να βεβαιωθω οτι εχει γινει φραγη στο τηλεφωνο μου? Χθες μου το εκλεψαν , πηγα στον παροχο και η υπαλληλος μου ειπε οτι δε χρειαζεται φραγη αλλα μου εδωσε νεα sim (την οποια ομως εγω ακομα δεν εχω αξιοποιησει) ...Το θεμα ειναι εαν η παλια sim αχρηστευεται αυτοματως με μονη την αγορα της καινουριας ή εαν απαιτειται η καινουρια να μπει σε καποια συσκευη και να δωθει ο νεος pin για να καταργηθει η παλια...φοβαμαι μηπως εγιναν τυχον κλησεις απο τον κλεφτη και χρεωθω... το να χρεωθεις ειναι το λιγοτερο φιλε... 1
klinika nekros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Τι εννοεις φιλτατε? γινε πιο συγκεκριμενος...ποια ειναι τα χειροτερα γιατι θα παθω εγκεφαλικο! 1
Ghost_Rider Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Τι εννοεις φιλτατε? γινε πιο συγκεκριμενος...ποια ειναι τα χειροτερα γιατι θα παθω εγκεφαλικο! ξερω γω τοσοι αριθμοι τοσα ονοματα τιποτε σημειωσεις καταλαβαινεις που το παω
ziaba Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 ξερω γω τοσοι αριθμοι τοσα ονοματα τιποτε σημειωσεις καταλαβαινεις που το παω αν ήταν κλειδωμένη η συσκευή δεν μπορούν να δούνε τπτ έκτος από τις αποθηκευμένες επαφές στην sim
sexotik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Πας σε ενα κατάστημα παρόχου σου (Γερμανό, Βόντα κλ) , 5 ευρώ, παίρνεις νέα σιμ και σε 2 λεπτα μέσα καταργείται αυτόματα η παλιά. Τόσο απλό και εύκολο. Ούτε κλειδώματα συσκευής ούτε τπτ. 1
klinika nekros Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Σωστο. Αυτο εκανα, αλλα τι γινεται με τα mail και το fb που ειναι συγχρονισμενα στη συσκευη???
newsformobiles Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Η συσκευή είναι android ή iphone? Εάν είναι android, δοκίμασες μέσω google να βρεις την συσκευή!? Μπορείς να την κλειδώσεις, διαγράψεις... Εάν είναι miui και πάει να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, με το που θα προσπαθήσει να ξαναστήσει το κινητό, θα τον κλειδώσει απ' έξω γιατί θα σου ζητάει τον κωδικό της miui που το ξέρεις μόνο εσύ, οπότε άχρηστο θα του είναι. Εννοείται μπορείς να το βρεις και μέσω miui εάν συνδεθεί με το διαδίκτυο.
AntiCambeR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αν έχεις την απόδειξη που γράφει το Serial Number του κινητού,δώσ'το στον πάροχο να αχρηστέψει την συσκευή αν γίνεται για να μην το χαρεί άλλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα