doit123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 εφτασε ο καιρος για αγορα subwoofer.τι θα μου προτεινατε να παρω για να ταιριαξει με τα εν λογω ηχεια?ο ενισχυτης ειναι Pioneer VSX-909RDS.το δωματιο ειναι κοντα στα 30 τ.μ.σας ευχαριστω προκαταβολικα!
mikele13- Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 επειδη τυχαινει να εχω τα ιδια ηχεια με Pioneer vsx 924 subwoofer εχω αυτο και ειμαι υπερ-ικανοποιημενος http://www.skroutz.gr/s/341078/Koda-GW-212.html?from=most-popular&keyphrase=koda+subwoofer
doit123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 σε ευχαριστω πολυ!! πιστευεις οτι ο ενισχυτης τα εχει φαει τα ψωμια του η στεκεται αξιος στο να τα οδηγησει?
george kesoglu Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) εάν λες για το subwoofer ενεργό είναι, δεν ζορίζεται ο ενισχυτής τα ηχεία πιστεύω θα του πέσουν βαρια είναι 8Ω αλλα κατεβαίνουν στα 3,2Ω συν τα watt θα ζοριστεί λιγάκι, εάν δεν τα έχεις πάρει τα κρισταλ επέλεξε ένα ζευγάρι με λιγότερα watt στα 8Ω που να μην κατεβαίνουν πολύ χαμηλά σε συχνότητες εφόσον θα βάλεις subwoofer για να μην ζορίζεται και ο ενισχυτής υποθέτω ότι μιλάμε για home cinema έτσι ??? και όχι για ακρόαση στερεοφωνικής μουσικής Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2016 από george kesoglu
george kesoglu Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 επειδη τυχαινει να εχω τα ιδια ηχεια με Pioneer vsx 924 πολύ καλος ενισχυτής σου αλλα είναι πολύ πιο δυνατός πιο αποδοτικός και δουλεύει στα 6Ω σε σχέση με του TS
doit123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 george το συστημα ειναι στημενο και παιζει.η ερωτηση ηταν για τον ενισχυτη και τα κρυσταλ αν μπορει να τα οδηγησει ναι σωστα.εχεις να προτεινεις καποιο μπασο? σε ευχαριστω προκαταβολικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα