Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Παίρνεις και επίδομα τυφλότητας? Το "164 τοξικές ουσίες" δεν το βλέπουμε καθόλου. μονο την γεύση και τον ατμό που φυσάς, στα υπόλοιπα στρουθοκαμιλιζουμε.. "Το τσιγάρο δεν είναι βιοδιασπώμενο και περιέχει περισσότερες από 164 τοξικές ουσίες, μολύνοντας τις παραλίες, τα πάρκα μας αλλά και εκθέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή όσων κινούνται στους δημόσιους αυτούς χώρους - μέσω του παθητικού καπνίσματος" Μου αρέσει που γραφεις για τύφλωση... ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ πάλι και ...ίσως καταλάβεις....
pcos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Γιατί θα πρέπει εγώ και καθένας να μας ερχετε ολος αυτος έστω ο "ατμός"; Να κάθομαι να πινω το καφε μου με την ησυχία μου και να μου ερχετε καπνός. Δηλαδή δεν μας φτανανε οι καπνιστές εχουμε τωρα και τους ατμιστες. Για μενα και τα δυο θα πρεπει να ειναι στην ιδια κατηγορια. για να "ποζαρει" ο αλλος σαν ατμομηχανη λες και κανει κατι το σπουδαιο! 4
gliogas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μας κάνουν πλάκα δεν υπάρχει ο τυπος που διαλέγει τά άρθρα στο ινσόμνια πρέπει να του έχει φάει την γκόμενα τύπος με ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν εξηγείται ότι βάζουν μόνο άρθρα που είναι κατά του ΗΤ. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αυτή είναι νοοτροπία Αυτό λέγεται ΕΠΙΛΟΓΗ και ατομική κρίση.
orck Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Πολιτισμος και σεβασμος στον διπλανο μας.Μπορει να γινουμε και εμεις χωρα καποια στιγμη, με το μνημονιο 156 και επειτα απο εντονη πιεση των θεσμων. Γιατι αλλιως μονοι μας... θα λεμε 1000 χρονια για τους θεριακληδες ελληνες. Ασχετα που δεν βλεπω κανεναν να καπνιζει σε λεωφορεια, σινεμα, νοσοκομεια, εμπορικα καταστηματα, προφανος εκει δεν πλησιαζουν οι "θεριακληδες". 3
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Πολιτισμος και σεβασμος στον διπλανο μας. εγω προτιμω να με αφηνουν να περπαταω στα πεζοδρομια, και να μην παρκαρουν. Ο αερας του ΗΤ δεν ενοχλει κανεναν. Ουτε καν μυριζει.
Spyros7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Γιατί θα πρέπει εγώ και καθένας να μας ερχετε ολος αυτος έστω ο "ατμός"; Να κάθομαι να πινω το καφε μου με την ησυχία μου και να μου ερχετε καπνός. Δηλαδή δεν μας φτανανε οι καπνιστές εχουμε τωρα και τους ατμιστες. Για μενα και τα δυο θα πρεπει να ειναι στην ιδια κατηγορια. Sure, αρκεί να προσθέσεις στη λίστα αυτούς που τρώνε σκόρδο, αυτούς που κλάνουνε δημόσια και όσους έχουν αυτοκίνητο. Και πολλά άλλα που βαριέμαι να γράψω. Εναλλακτικά, μπορείς εσύ να πας να ζήσεις στο βουνό για να μην ενοχλείσαι και να μην ενοχλείς με τις απόψεις σου τους φυσιολογικούς ανθρώπους. 14
savvas1340 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 με την διαφορα οτι η κοκα βλαπτει μονο αυτον που την κανει. ενω ο 'ατμός' παει σε χιλιαδες κεφαλια που δεν γουσταρουν να εχουν επαφη με αυτο το πραγμα. το σκεφτεσαι σαν τους χρηστες, απο την δικη σου πλευρα και οχι απο του θυματος οι οποιοι πλεον θα μπορουν να παρουν μια καθαρη ανασα παραπανω. Παραλογίζομαι, άρα υπάρχω. 1
rose21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 τελικα ειναι κρυπτο-φασιζουσα η κατασταση στις ΗΠΑ. Απαγορευεται στις παραλιες ακομα και το ηλεκτρονικο ? Απιστευτα πραγματα. Kαλα κανουν 1
gliogas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Kαλα κανουν ευκαιρία να μετακομίσεις Καλιφόρνια 6
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Κόψτε το ρε !!! Εγώ πως μπορεσα; Είμαι ανώτερος χαρακτήρας ή άνθρωπος; Ναι, είσαι ανώτερος, συγχαρητήρια, αυτό δεν ήθελες να ακούσεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Γαμώτο. Δεν μπήκα όταν άρχισε το θέμα και τζάμπα το ποπκορν.
savvas1340 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Γιατί θα πρέπει εγώ και καθένας να μας ερχετε ολος αυτος έστω ο "ατμός"; Να κάθομαι να πινω το καφε μου με την ησυχία μου και να μου ερχετε καπνός. Δηλαδή δεν μας φτανανε οι καπνιστές εχουμε τωρα και τους ατμιστες. Για μενα και τα δυο θα πρεπει να ειναι στην ιδια κατηγορια. Το ατμός γιατί είναι σε εισαγωγικά;Τι μας κρύβουν; (να κάθομαι να πίνω τον καφέ μου με την ησυχία μου και να μου έρχεται η μπόχα κολόνιας από το διπλανό τραπέζι.) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Το ατμός γιατί είναι σε εισαγωγικά;Τι μας κρύβουν; (να κάθομαι να πίνω τον καφέ μου με την ησυχία μου και να μου έρχεται η μπόχα κολόνιας από το διπλανό τραπέζι.) Το βάζει σε εισαγωγικά για να πει ότι δεν είναι ατμός (όπως θα ήταν λχ. του νερού) αλλά πολλές χημικές ουσίες μαζεμένες μαζί. Μην μου επιτεθείς, επεξήγηση κάνω δεν τοποθετούμαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Το ατμός γιατί είναι σε εισαγωγικά;Τι μας κρύβουν; (να κάθομαι να πίνω τον καφέ μου με την ησυχία μου και να μου έρχεται η μπόχα κολόνιας από το διπλανό τραπέζι.) Εμενα μου μυριζει η λακ της κυριας διπλα με το μαλι-υπερπαραγωγη. Οσο για το τι μας κρυβουν, ισως ο Χιος εχει την απαντηση. Η ο Βελλοπουλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα