Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oποτε οι αλλοι 5 στους 100 ειναι οι μαγαζατορες που θα προτιμησεις να πας. Δεν καταλαβαινω, τι ακριβως ζητας. Με το ζορι να απαγορευτει παντου επειδη εσυ δεν γουσταρεις? 

Ο καθε ανθρωπος που βγαινει εξω να διασκεδασει δεν ειναι μονος του Συνηθως εχει και παρεα

Οταν στην παρεα σου ειναι εθισμενοι απαιτουν να πας σε μαγαζι που επιτρεπεται το καπνισμα

Ετσι και τα 5% ττων μαγαζιων που ειχαν την καλη διαθεση να μεινουν καθαρα ή εκλεισαν ή τα εκαναν κι αυτοι τεκε

• Super Moderators
Δημοσ.

Μα αν απαγορευτουν τα αμαξακια θα εχει και ΜΜΜ μετα τις 12 το βραδυ δεν νομιζεις?

Με τι λεφτά? 177m ζημιά έχουν, ο μισός στόλος σχεδόν δεν κυκλοφορεί την μέρα, κοβονται δρομολόγια κτλπ...

Και ναι, συμφωνω και επαυξανω οτι η καυλα / εθισμος δεν ειναι αναγκη, γιαυτο λεω να απαγορευοτν και τα αυτοκινητα XD

Μπορεί κάποτε, μέχρι τότε όμως δεν θα ζούμε μάλλον. Σίγουρα όμως πιο πριν θα έχει απαγορευτεί το κάπνισμα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν στην παρεα σου ειναι εθισμενοι απαιτουν να πας σε μαγαζι που επιτρεπεται το καπνισμα

Αν αναλογιστούμε το τι έχεις σύρει στους εθισμένους που λες και πώς τους έχεις χαρακτηρίσει, από τότε που άρχισες να συμμετέχεις στο θέμα, είναι τουλάχιστον ανεξήγητο το γιατί τους συναναστρέφεσαι (δύο πιθανές εξηγήσεις μόνο: 1. Είσαι μαζοχιστής & 2. Ζεις για να γκρινιάζεις και γκρινιάζεις για να ζεις).

Μάλλον λοιπόν πρέπει ν' αλλάξεις παρέες, οπότε το όφελος θα είναι αμοιβαίο: Εσύ θα πάψεις να υφίστασαι τις απαιτήσεις τους και εκείνων θα πάψουν να τους γίνονται τσουρέκια, κάθε φορά που θέλουν να βγουν για ένα ποτό.

Επεξ/σία από deesnider
Δημοσ.

Ο καθε ανθρωπος που βγαινει εξω να διασκεδασει δεν ειναι μονος του Συνηθως εχει και παρεα

Ετσι και τα 5% ττων μαγαζιων που ειχαν την καλη διαθεση να μεινουν καθαρα ή εκλεισαν ή τα εκαναν κι αυτοι τεκε

Δεν παιζει ρε συ, κανεις πλακα. Δηλαδη το προβλημα σου δεν ειναι οι χωροι μη καπνιζοντων, ειναι οτι θες να πας με συγκεκριμενη παρεα σε μαγαζι μη καπνιζοντων, και επειδη αυτη η παρεα δεν θελει να σε συνοδεψει, εσυ ζητας την απαγορευση!!! ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΟΜΩΣ!! Σεβεσαι τα θελω των αλλων, ευγε.

Δηλαδη δεν ειναι οτι απλα θες να εχεις την επιλογη να πας σε μαγαζι μη καπνιζοντων, ειναι οτι θες να ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ την επιλογη απο τους αλλους!! Γιατι δεν το παμε και ενα βημα παραπερα? Απαγορεψε και το καπνισμα στα σπιτια, γιατι οι φιλοι σου καπνιζουν και τωρα δεν μπορεις να πας σπιτι τους!

Αν εσυ δεν θες να πας σε μαγαζι με καπνιζοντες, να τους το ζητησεις. Αν δεν γουσταρουν τοτε απλα αλλαξε παρεα. Και γω δεν γουσταρω που η παρεα μου παει σε στριπτιτζαδικο αλλα δεν απαιτω να βγει νομος που να απαγορεψει τα στριπτιτζαδικα επειδη εγω δεν γουσταρω. Δηλαδη τι αλλο θα διαβασω εδω περα..

Με τι λεφτά? 177m ζημιά έχουν, ο μισός στόλος σχεδόν δεν κυκλοφορεί την μέρα, κοβονται δρομολόγια κτλπ...

Μπορεί κάποτε, μέχρι τότε όμως δεν θα ζούμε μάλλον. Σίγουρα όμως πιο πριν θα έχει απαγορευτεί το κάπνισμα :P

Νταξει νταξει, αρα Ι.Χ στην πολη μονο μετα τις 12 το βραδυ και εως τις 6 το πρωι. Συμφωνησαμε? XD

• Like 1
Δημοσ.

τελικα ειναι κρυπτο-φασιζουσα η κατασταση στις ΗΠΑ.

Απαγορευεται στις παραλιες ακομα και το ηλεκτρονικο ? Απιστευτα πραγματα.

Τώρα εσύ το κατάλαβες;

Εγώ το ξέρω απ' τα τέλη '90.

Όταν συνεργάστηκα τότε με τους αδερφούς Αλαχούζους (Έλληνες πρωτοπόροι στα ειδικά εφέ του κινηματογράφου) που πήγαν και το σπούδασαν Αμερική και έζησαν εκεί χρόνια, μου εξιστορούσαν ΠΟΣΟ ΧΟΥΝΤΑ είναι οι ΗΠΑ - ότι είναι ΜΑΚΡΑΝ η τελευταία χώρα που θα επέλεγαν να πάνε να ζήσουν!

Δημοσ.

Πραγματικα ή κανετε πλακα ή απο τον εθισμο δεν ξερετε τι λετε

Οι προτασεις σας επειδη εχετε την κακη και απαγορευμενη συνηθεια να καπνιζετε ειναι:

Να πεταξουμε ολοι τα αυτοκινητα

Να κυκλοφορουμε οποτε θελετε

Να πηγανουμε στο σουπερ μαρκετ με τα ποδια

Να καθομαστε σπιτι μας και να μην μπορουμε να παμε σε κανενα μαγαζι (γιατι δεν υπαρχει κανενα που να απογορευτεται το καπνισμα)

Να μην κανουμε κανενα καπνιστη παρεα

Να κλεισουμε το wifi

Να πεταξουμε το φουρνο μικροκυματων

Να μην εχουμε ασυρματο τηλεφωνο ................

Για τις παρεες δε μιλησα μονο για μενα αλλα γενικα

Επειδη εχω πολλες παρεες υπαρχουν πολλοι που σεβονται και βγαινουν εξω για τσιγαρο

Αλλοι ομως εστω κι αν ειναι 2 καπνιστες σε παρεα 10 ατομων απαιτουν ολη η παρεα μαζι με τα παιδια τους να κατσουμε σε μερος καπνιζοντων 

Αν ολο το μαγαζι εινια τεκες φυσικα και κανεις δε θα βγει εξω να κανει τσιγαρο

Η απαγορευση στα μαγαζια πρεπει να ειναι ολικη με χωρους καπνιστηριων

Το μισο μισο και οι λοιπες βλακειες ειδαμε οτι απετυχαν παταγωδως

Δημοσ.

Οτι και να πω για σενα ρε adi χαμενο παει. Εισαι ενα strawman με keyboard. Οι προτασεις περι αυτοκινητου πηγαινουν στην απαγορευση καπνισματος σε ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, σταματα να τα μπλεκεις, δεν πειεθεις κανεναν. Για τους κλειστους χωρους τα ειπαμε ηδη, ο καθε μαγαζατορας να ειναι ελευθερος να επιλεξει, εφοσον μιλαμε για μαγαζια. Για δημοσιες υπηρεσιες προφανως και πρεπει να απαγορευεται δια ροπαλου.Και ναι, αν σε ενοχλει το καπνισμα σε ΑΝΟΙΧΤΟ χωρο τοτε με ενοχλει και το αμαξι σου. Μου ζητας να σεβαστω την δικια σου κακια συνηθεια την στιγμη που δεν σεβεσαι εσυ τη δικια μου. Σορρυ, δεν παει ετσι. Οπως εσυ μου ζητας να μην καπνιζω επειδη και συ δεν καπνιζεις (σε ανοιχτο χωρο μιλαμε παντα), ετσι και γω σου ζηταω να πας στο σουπερμαρκετ με τα ποδια οπως παω και εγω. Μονα ζυγα δικα σου δεν γινεται.

Τωρα στα ειπα και πριν, εφοσον η παρεα σου θελει να παει σε μαγαζι καπνιζοντων δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβας. Η πας μαζι τους, η καθεσαι σπιτι, η αλλαζεις παρεα. Να τους απαγορεψεις αυτο που γουσταρουν για να περασει το δικο σου δεν το καταλαβαινω. Και γω δεν γουσταρω να βλεπω μπαλα, δεν ζηταω ομως να απαγορευτει η μπαλαν στην τηλεοραση για να μη πανε οι φιλοι μου να βλεπουν. Δηλαδη νταξει, το χεις τερματισει το θεμα. Σε ξαναρωταω, γιατι να μην απαγορευτει το καπνισμα και στα σπιτια της παρεας σου, ωστε να εισαι ελευθερος να τους επισκεπτεσαι χωρις να σε ενοχλει?

Δημοσ.

Μαγαζια μη καπνιζοντων δεν υπαρχουν

Παρανομα ολοι καπνιζουν παντου

Το αυτοκινητο δεν ειναι κακια συνηθεια ουτε παρανομο

Το τσιγαρο ειναι

Σε καποιες χωρες που θελουν να προστατεψουν τα παιδια και δεν ειναι τριτοκοσμικες  απαγορευτεται να καπνιζεις στο αυτοκινητο και μεσα στο σπιτι σου μπροστα στα παιδια σου

Αν καποιοι απο την παρεα μου καπνιζουν μεσα στο σπιτι τους και δε σεβονται ουτε τα παιδια τους, τους τη λεω ή τους επισκεπτομαι πιο σπανια

• Super Moderators
Δημοσ.

Νταξει νταξει, αρα Ι.Χ στην πολη μονο μετα τις 12 το βραδυ και εως τις 6 το πρωι. Συμφωνησαμε? XD

Γιατί να συμφωνήσουμε? Αφού δεν θέλω απαγόρευση στους ανοιχτούς χώρους, μόνο να εφαρμοστεί στους κλειστούς δημόσιους (ο νόμος υπάρχει ήδη)... :)

Απαγόρευση πάντως σταδιακή σε βάθος χρόνου των IX βενζίνης/πετρελαίου σε δακτύλιο κι έτσι, θα δεχόμουν και χωρίς απαγόρευση καπνισματος σε ανοιχτούς χώρους. Υβριδικά και χρήση ηλεκτροκινητήρα στο κέντρο...

Αλλά και να θέλει πχ το κράτος να απαγορεύσει στους ανοιχτούς δημόσιους χώρους, νομίζεις ότι θα δώσει "αντάλλαγμα"? :P

Δημοσ.

Αν καποιοι απο την παρεα  μου καπνιζουν μεσα στο σπιτι τους  και δε σεβονται ουτε τα παιδια τους, τους τη λεω ή τους επισκεπτομαι πιο σπανια 

δικαιωμα σου να κανεις οτι θελεις, αλλα βρε τραγικε και υποχονδριε δεν θα πεθανεις επειδη ο φιλος σου ή ετσι οπως το λες "φιλος" σου θα καπνισει στο σπιτι του

Δημοσ.

δικαιωμα σου να κανεις οτι θελεις, αλλα βρε τραγικε και υποχονδριε δεν θα πεθανεις επειδη ο φιλος σου ή ετσι οπως το λες "φιλος" σου θα καπνισει στο σπιτι του

Δε σου ειπα οτι θα πεθανω

Αλλα τραγικος ειναι αυτος που διαμαρτυρονται τα παιδια του και του λενε σβηστο δεν μπορουμε τη μποχα και αυτος δεν το σβηνει και φυσαει τον καπνο στη μουρη μας οταν τρωμε

Δημοσ.

Η απαγορευση στα μαγαζια πρεπει να ειναι ολικη με χωρους καπνιστηριων

Αρκετά μεγάλους, ώστε να χωρούν και 5-6 τραπέζια, για όσους καπνιστές πελάτες δεν αντέχουν να το δαγκώνουν χειμωνιάτικα (ή, γενικότερα, να χαλάνε το κέφι τους) την ώρα που - υποτίθεται ότι - διασκεδάζουν, ή αποκλειστικά «καπνιστήρια δι' ορθίους», διότι εσύ θες να πας να κάτσεις ειδικά σ' αυτά τα τραπέζια και πρέπει να έχεις κάτι για να γκρινιάζεις; Άσε, δε χρειάζεται ν' απαντήσεις, ξέρω...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αρκετά μεγάλους, ώστε να χωρούν και 5-6 τραπέζια, για όσους καπνιστές πελάτες δεν αντέχουν να το δαγκώνουν χειμωνιάτικα (ή, γενικότερα, να χαλάνε το κέφι τους) την ώρα που - υποτίθεται ότι - διασκεδάζουν, ή αποκλειστικά «καπνιστήρια δι' ορθίους», διότι εσύ θες να πας να κάτσεις ειδικά σ' αυτά τα τραπέζια και πρέπει να έχεις κάτι για να γκρινιάζεις; Άσε, δε χρειάζεται ν' απαντήσεις, ξέρω...

Μια απλή ερώτηση μόνο: δεν θα μπορούσε μια καφετέρια (δεν μιλάω περί νομολογίας, αυτά είναι άλλα) να έχει ένα δωμάτιο (πχ. ένα "Λα τζούρα κλαμπ") μόνο για καπνιστές και το υπόλοιπο για μη καπνιστές;

Δημοσ.

Μονο κλειστο καπνιστηριο μπορει να γινει

Δεν μπορει η παρεα να χωριστει και να καθεται σε χωριστα τραπεζια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...