Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχεις δικιο για ολο το κομματι αλλα μου εδωσες αφορμη να σχολιασω το θεμα τις ευγενειας.

Ξεχνα το καλη η καραμελα και την ακουγα πολυ συχνα σε σημειο που παραληγω να το πιστεψω την ειδα(καθως και πανω σε συζητηση μου ειπαν οτι συμβαινει και σε αλλα κρατη) την ευρωπαικη ευγενεια και να μου λειπει φιλος, η τυπικοτητα σε ολο της το μεγαλειο ψευτικο χαμογελο ,ευγενεια καθαρα λογο συνηθειας ενδιαφερον 0 για το αν αυτος που περναταει διπλα ζει η πεθαινει εκεινη την στιγμη.

Που αν γλυστρησεις και πεσεις πανω σε κανενα αυτοκινητο πρωτα θα λυθει το πως θα τον αποζημειωσεις και μετα θα ρωτησει,αν ρωτησει αν εισαι καλα.

Που θα πεις σε καποιον τι ομορφο μωρο που εχετε και θα σε κοιταει σαν παιδεραστη.

Χιλια στραβα εχουμε θα το δεχτω αλλα σε αυτο το κομματι σοκαριστικα αρνητικα με το ποσο παρτακιδες ειναι εξω.

Η δικη μου εμπειρια λεει αλλα παντως.

Δημοσ.

Η δικη μου εμπειρια λεει αλλα παντως.

Δεν νομιζω να ειμαι απλα ατυχος

Και τα ιδια ακουω απο μονιμο κατοικο εξωτερικου (Γαλλια τα τελευταια 12 χρονια).Τα ιδια μου λεει καθαρα τυπικοτητα οτι προσταζουν οι κανονες ευγενειας και απο εκει και περα την παρτη μας και μονο.

ΥΓ το περιστατικο με το αυτοκινητο συνεβει με ενα "σταθμευμενο" ποδηλατο και ο τυπος το μονο που τον ενοιαξε ηταν το ποιος θα του πληρωσει την μανετα που χαλασε

Δημοσ.

Εδω σε χτυπανε με το αυτοκινητο και φευγουν τι μου λες τωρα;
Ειμαστε ο ορισμος του "παρτακηδες". Αν δεν ημασταν δεν θα ειχε φτασει σε αυτη τη κατασταση η χωρα ουτε θα ειχαμε μονο καφετεριες και μικρομαγαζα. Θα ειχαμε και εταιριες-σοβαρη παραγωγη. Αρα θεωρω πως δεν εισαι ατυχος αλλα λιγο ρατσισουλης και κανεις focus στους αλλους οταν εμεις ειμαστε χειροτεροι! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή εμείς δεν είμαστε παρτακηδες? Ο καλός λόγος και η ψευτοκαλοσυνη δε μου λέει τίποτα όταν από το νηπιο βάζω μέσο να πάρουν το μωρό μου, στο δημοτικό, στο γυμνάσιο λαδωνω τον καθηγητή να κάνει ιδιαίτερα να βγει καλύτερος ο γιος μου, στο στρατό βάζω βύσμα να χωσω τα άλλα παιδιά, μετά παρακαλαω 100 βουλευτές να βάλουν στο δημόσιο το στουρνο γιο μου με το πλαστο πτυχιο, λαδωνω την εφορία, κάνω το μάγκα και καπνιζω στη μούρη του παιδιού μου κλπ..........

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

τωρα παω να παραγγειλω 5-6 κι οποιος αλλος θελει μου λεει

Αν δε μου φτασουν τα ψιλα θα παρω σε ολους ενα τετοιο να κανετε τις δουλειες σας

μετα θα κοψετε ολοι το φουμο νομιζω

E ναι, φαινεται οτι εχεις επιχειρηματα.Απο τις τοσες λυσεις που σου δωσα, διαλεξες αυτη που σε βολευε, και μαλιστα, πηρες και την ακριβοτερη λυση απο τα ηλεκτρικα αυτοκινητα. Παρε λεωφορειο φιλε, δεν θα καθεσαι εσυ να κυκλοφορεις να πηζω εγω στο ντουμανι που βγαζει το αυτοκινητο και να κολλαω 2 ωρες στη κινηση που δημιουργεις για παρτυ σου.

Να φανταστω μολις κοψουμε το φουμο θα παραδωσεις και συ πινακιδες :)

Δεν υπάρχουν "αντιδράσεις" γιατί υπάρχει μια χρησιμότητα/ανάγκη, δεν τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για την καύλα μας όπως το τσιγάρο...

Aρα εισαι υπερ του να απαγορευτουν ολα τα αυτοκινητα πανω απο 1000cc , σωστα? Λιμουζινες κλπα ουτε καν συζητηση, εχουν φυγει ακλαφτα. Αλλωστε, αποκλειστικα για την καυλα μας τα χρησιμοποιουμε και αυτα.

Οποια χρησιμοτητα εχει το αυτοκινητο παντως καλυπτεται απτα ΜΜΜ. Οπως λοιπον για ΣΕΝΑ προσωπικα δεν ειναι αναγκη το τσιγαρο, αλλο τοσο για μενα δεν ειναι αναγκη το αυτοκινητο. 

Τα ΙΔΙΑ σχεδόν διαβάζαμε και σε παλιότερες συζητήσεις για την απαγόρευση σε κλειστούς δημόσιους χώρους. Για καυσαέρια οχημάτων/εργοστάσια/wifi/κινητά/κτλπ κτλπ

Το οτι καποια "ιδιοφυια" χρησιμοποιησε το ιδιο (χαζο εν προκειμενη) επιχειρημα σε ακυρο θεμα σημαινει οτι πρεπει και συ να πας να χρησιμοποιησεις χαζο επιχειρημα? Εν προκειμενω, διαφωνεις οτι τοσο το αυτοκινητο οσο και το τσιγαρο επιβαρυνουν την υγεια μας σε δημοσιους χωρους η αλλα λογια να αγαπιομαστε? Μαλιστα, τα αυτοκινητα / μηχανακια κλπα ειναι ακομα χειροτερα απο το καπνισμα, μιας και περα απο την μολυνση εχουν την εξτρα αποκλειστικοτητα της ηχορυπανσης (αμα μενεις σε λεωφορο θα καταλαβεις) και του θανατου δια ατυχηματος.

Δηλαδή εμείς δεν είμαστε παρτακηδες? 

Καλα εσυ συγκεκριμενα παραεισαι παρτακιας. Απαιτεις απτους αλλους να κοψουν τις δικιες τους κακιες συνηθειες,  για τις δικιες σου ουτε λογος XD

• Super Moderators
Δημοσ.

Aρα εισαι υπερ του να απαγορευτουν ολα τα αυτοκινητα πανω απο 1000cc , σωστα?

Όχι γιατί υπάρχουν κι άτομα που χρειάζονται για την δουλειά τους περισσότερα κυβικά ή έχουν μεγάλη οικογένεια και δεν βγαίνουν και τόσο μεγάλα αμάξια με 1000cc. Εσύ μάλλον εννοείς τα supercars ή κωλοφτιαγμένα/WRC/RC/ST/AMG/Mx και δεν συμμαζεύεται. Για αυτά δεν με νοιάζει...

Οποια χρησιμοτητα εχει το αυτοκινητο παντως καλυπτεται απτα ΜΜΜ. Οπως λοιπον για ΣΕΝΑ προσωπικα δεν ειναι αναγκη το τσιγαρο, αλλο τοσο για μενα δεν ειναι αναγκη το αυτοκινητο.

Όχι δεν καλύπτουν τα ΜΜΜ τα πάντα, ούτε κατά διάνοια...

Για κανένα δεν είναι "ανάγκη" το τσιγάρο. Ούτε θρεπτικά συστατικά έχει, ούτε χορταίνει, ούτε ξεδιψάει ούτε προσφέρει στο σώμα κάποιο θετικό. Αποκλειστικά ΜΟΝΟ αρνητικά. Το ότι κάποιος μπορεί να χαλαρώνει ή να αισθάνεται καλύτερα με αυτό δεν το καθιστά αναγκαίο. Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι γι' αυτό απλά κάποιοι επέλεξαν τον συγκεκριμένο...

Εν προκειμενω, διαφωνεις οτι τοσο το αυτοκινητο οσο και το τσιγαρο επιβαρυνουν την υγεια μας σε δημοσιους χωρους η αλλα λογια να αγαπιομαστε? Μαλιστα, τα αυτοκινητα / μηχανακια κλπα ειναι ακομα χειροτερα απο το καπνισμα, μιας και περα απο την μολυνση εχουν την εξτρα αποκλειστικοτητα της ηχορυπανσης (αμα μενεις σε λεωφορο θα καταλαβεις) και του θανατου δια ατυχηματος.

Προφανώς και συμφωνώ ότι και τα 2 επιβαρύνουν την υγεία, απλά το ένα είναι χρήσιμο ενώ το άλλο όχι...

Επίσης βρίσκω τρομακτικά παράλογο το να ζητάει κάποιος να αλλάξει πρώτα το πως κινείται/λειτουργεί όλος ο πλανήτης για να δεχτεί μετά την απαγόρευση σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

Τέλος βρίσκω κι εγώ υπερβολική την απαγόρευση τσιγάρου κι ηλ. τσιγάρου σε δημόσιους ανοιχτούς χώρους, η όλη ένσταση μου ήταν απλά η σύγκριση με άλλα πράγματα τα οποία έχουν χρησιμότητα την οποία άκουγα και σε topics για την απαγόρευση σε κλειστό δημόσιο χώρο...

Δημοσ.

Το επιχείρημα ότι ο νόμος αυτός στην *Καλιφόρνια* γίνεται για συμφέροντα κάπ/βιομηχανιων είναι παράλογος.

Να υπενθυμίσω ότι αυτή ήταν η 1η πολιτεία που εφαρμόστηκε απαγορευση κανονικού καπνίσματος σε κλειστούς χώρους. Επίσης, η 1η πολιτεία που απαγορεύτηκε στους ανοιχτους χώρους.Τότε δεν υπήρχαν τα συμφέροντα; Μη βλέπετε φαντάσματα. Η πολιτεία αυτή είναι πρωτοπορος σ αυτα,όπως και η αναγραφή θερμίδων σε κάθε ρόφημα /φαγητό.

Όι άνθρωποι εκεί θέλουν να βάλουν τα ίδια μέτρα /κοινωνικής περιθωριοποιησης/ του κανονικού τσιγάρου και στο ατμισμα. Και συμφωνώ. Οι λόγοι:

1. Δεν έχει αποδειχθεί ότι το παθητικό ατμισμα είναι εντελώς ακινδυνο.

2. Δε θέλουν να το ξεκινήσει και η νεολαία. Άρα, το απομακρυνουν από όλα τα μέρη έξω.

Γενικά,τα μέτρα περιθωριοποιησης στο τσιγάρο (άσχημα πακέτα,μηδεν διαφημισεις, απαγορευση σε κλειστούς χωρους) λειτουργησαν στο εξωτερικό, υπήρξε αξιοσημείωτη μείωση καπνιστων και σώθηκαν ζωές.

Άλλωστε το ατμισμα,σαν μέθοδος διακοπής καπνίσματος, πρέπει να θεωρείται σαν κάτι προσωρινό,να είναι ο προθαλαμος για την οριστική διακοπή. Με το που ξεκινάς ατμισμα, μπαίνει μια αντίστροφη μέτρηση για την διακοπή και του ατμισματος.

Καπνιστες-ατμιστες, σας περιμένουμε στην μεριά μας, η ποιότητα ζωής είναι πολυ καλύτερη.

Για την κατάσταση στην Ελλάδα ουδέν σχολιον, αλλά το γεγονός ότι 50+ κρατη απαγορευσαν το τσιγάρο και εμείς είμαστε τελευταίοι των τελευταίων..και αυτός ο υπ.υγειας με το τσιγάρο στο στόμα σε κλειστό χώρο συνέντευξης..

Α στα Starbucks απαγορεύεται το κάπνισμα και το τηρούν Χ-)

• Like 1
Δημοσ.

Περίμενε από την μία "μέρα" στην άλλη να αγοράσουν όλοι πανάκριβα ηλεκτρικά όσοι έχουν τώρα πετρελαιο/βενζινοκίνητα και να θες να κάνεις ένα ταξίδι και να κάθεσαι να περιμένεις να φορτίσει, μετά στάση να ξαναφορτίσει etc etc κι όλα αυτά οικονομικά ασφαλώς...

Πλοία/αεροπλάνα/τρένα/νταλίκες/εκσκαφείς κτλπ κτλπ, χώρες φτωχές να τα αλλάξουν όλα σε ηλεκτρικά, το πως θα αποδίδουν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

Μετά να γυρίσουν όλοι σε ΑΠΕ αποκλειστικά χωρίς προβλήματα κάθε τρεις και λίγο...

Να καταργηθούν τα κινητά, τα wifi, και να αλλάξουν με τι? Ενσύρματα? Τελείως διαφορετική χρήση το ένα με το άλλο...

!

Μίλησα καθαρά για ΙΧ, ούτε για αεροπλάνα, εκσκαφεις, φαγανες που λέγαμε μικροί, αεροπλάνα και βαπορια.

Δεν εξυπηρετεί καμία ανάγκη, την ανάγκη αυτή την καλύπτουν τα ΜΜΜ.

Αλλά επειδή είμαι large :P αφήνω μέχρι 1000cc και με λίγη διαπραγματευση 1100cc

Οτιδήποτε παραπάνω μολύνει, βλάπτει την υγεία μου και πρέπει να απαγορευτεί.

Δημοσ.

Όχι γιατί υπάρχουν κι άτομα που χρειάζονται για την δουλειά τους περισσότερα κυβικά ή έχουν μεγάλη οικογένεια και δεν βγαίνουν και τόσο μεγάλα αμάξια με 1000cc. Εσύ μάλλον εννοείς τα supercars ή κωλοφτιαγμένα/WRC/RC/ST και δεν συμμαζεύεται. Για αυτά δεν με νοιάζει...

Όχι δεν καλύπτουν τα ΜΜΜ τα πάντα, ούτε κατά διάνοια...

Για κανένα δεν είναι "ανάγκη" το τσιγάρο. Ούτε θρεπτικά συστατικά έχει, ούτε χορταίνει, ούτε ξεδιψάει ούτε προσφέρει στο σώμα κάποιο θετικό. Αποκλειστικά ΜΟΝΟ αρνητικά. Το ότι κάποιος μπορεί να χαλαρώνει ή να αισθάνεται καλύτερα με αυτό δεν το καθιστά αναγκάιο. Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι γι' αυτό απλά κάποιοι επέλεξαν τον συγκεκριμένο...

Προφανώς και συμφωνώ ότι και τα 2 επιβαρύνουν την υγεία, απλά το ένα είναι χρήσιμο ενώ το άλλο όχι...

Ρε φιλε, προφανως δεν βγαινουν μεγαλυτερα αυτοκινητα με 1000cc. Μολις βγει ο νομος που απαγορευει τα περισσοτερα cc θα κυκλοφορησουν, εχεις το λογο μου. 

Πες μου, τι ακριβως ειναι αυτο που δνε καλυπτουν τα ΜΜΜ? Που θες να πας να σου βγαλω διαδρομη τσακ μπαμ. Και ναι, με πειθεις, ολοι που κυκλοφορουν με το αμαξι και πηζουμε στην κινηση ειναι επειδη ειναι αναγκη. Ρε φιλαρακι, να ξερω κιολας, τρολλαρις?

Οσο για το αν εχει θετικα το καπνισμα, μονος σου το πες, το οτι καποιος χαλαρωνει η / και αισθανεται καλυτερα μαντεψε τι ειναι...ΘΕΤΙΚΟ!! ΟΥΑΟΥ?

Υπαρχουν πολλοι τροποι μετακινησης, απλα οι περισσοτεροι επιλεγουν τον πιο βολικο για την παρτυ τους και στα τετοια τους οι υπολοιποι, και τωρα ζητας απο τους καπνιστες να σεβαστουν εσενα ενω εσυ δεν τους σεβεσαι...καλη τυχη

• Super Moderators
Δημοσ.

Μίλησα καθαρά για ΙΧ, ούτε για αεροπλάνα, εκσκαφεις, φαγανες που λέγαμε μικροί, αεροπλάνα και βαπορια.

Δεν εξυπηρετεί καμία ανάγκη, την ανάγκη αυτή την καλύπτουν τα ΜΜΜ.

Αλλά επειδή είμαι large :P αφήνω μέχρι 1000cc και με λίγη διαπραγματευση 1100cc

Οτιδήποτε παραπάνω μολύνει, βλάπτει την υγεία μου και πρέπει να απαγορευτεί.

Γιατί όμως δεν το έχει κάνει ακόμα ούτε μια χώρα στον κόσμο αυτό αλλά έχουν απαγορεύσει το κάπνισμα στους κλειστούς δημόσιους χώρους? Συνομωσία?

Δημοσ.

Επίσης βρίσκω τρομακτικά παράλογο το να ζητάει κάποιος να αλλάξει πρώτα το πως κινείται/λειτουργεί όλος ο πλανήτης για να δεχτεί μετά την απαγόρευση σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

Συμφωνω,

Τέλος βρίσκω κι εγώ υπερβολική την απαγόρευση τσιγάρου κι ηλ. τσιγάρου σε δημόσιους ανοιχτούς χώρους, η όλη ένσταση μου ήταν απλά η σύγκριση με άλλα πράγματα τα οποία έχουν χρησιμότητα την οποία άκουγα και σε topics για την απαγόρευση σε κλειστό δημόσιο χώρο...

Ε οση χρησιμοτητα εχουν τα ΙΧ αλλο τοσο εχει και το τσιγαρο. Αποψη μου και αποψη σου. Εσενα σου ειναι αχρηστο το τσιγαρο, εμενα το αυτοκινητο

• Super Moderators
Δημοσ.

Πες μου, τι ακριβως ειναι αυτο που δνε καλυπτουν τα ΜΜΜ? Που θες να πας να σου βγαλω διαδρομη τσακ μπαμ. Και ναι, με πειθεις, ολοι που κυκλοφορουν με το αμαξι και πηζουμε στην κινηση ειναι επειδη ειναι αναγκη. Ρε φιλαρακι, να ξερω κιολας, τρολλαρις?

Σε ποιον πλανήτη ζεις που καλύπτουν τα πάντα τα ΜΜΜ? Εκτός πόλεων υπάρχουν? Σε χωριά/οικισμούς κι έτσι ή όλα ποδαράτο/ποδήλατο? Άντε οι νέοι να την παλέψουν, οι γέροι τα ΑΜΕΑ?

Εγώ trollάρω ή εσύ που έχεις εξισώσει το τσιγάρο με το νερό και το φαί και τον άερα?

και τωρα ζητας απο τους καπνιστες να σεβαστουν εσενα ενω εσυ δεν τους σεβεσαι...καλη τυχη

Άρα θα βάλω την συνήθεια σου πάνω από την υγεία μου και θα σου ζητήσω και συγγνώμη που σε ενοχλώ κιόλας...

Ε οση χρησιμοτητα εχουν τα ΙΧ αλλο τοσο εχει και το τσιγαρο. Αποψη μου και αποψη σου. Εσενα σου ειναι αχρηστο το τσιγαρο, εμενα το αυτοκινητο

Όχι δεν έχουν την ίδια χρησιμότητα και δεν είναι αποψή μου κι αποψή σου...

Δημοσ.

E ναι, φαινεται οτι εχεις επιχειρηματα.Απο τις τοσες λυσεις που σου δωσα, διαλεξες αυτη που σε βολευε, και μαλιστα, πηρες και την ακριβοτερη λυση απο τα ηλεκτρικα αυτοκινητα. Παρε λεωφορειο φιλε, δεν θα καθεσαι εσυ να κυκλοφορεις να πηζω εγω στο ντουμανι που βγαζει το αυτοκινητο και να κολλαω 2 ωρες στη κινηση που δημιουργεις για παρτυ σου.

Να φανταστω μολις κοψουμε το φουμο θα παραδωσεις και συ πινακιδες :)

Aρα εισαι υπερ του να απαγορευτουν ολα τα αυτοκινητα πανω απο 1000cc , σωστα? Λιμουζινες κλπα ουτε καν συζητηση, εχουν φυγει ακλαφτα. Αλλωστε, αποκλειστικα για την καυλα μας τα χρησιμοποιουμε και αυτα.

Το οτι καποια "ιδιοφυια" χρησιμοποιησε το ιδιο (χαζο εν προκειμενη) επιχειρημα σε ακυρο θεμα σημαινει οτι πρεπει και συ να πας να χρησιμοποιησεις χαζο επιχειρημα? Εν προκειμενω, διαφωνεις οτι τοσο το αυτοκινητο οσο και το τσιγαρο επιβαρυνουν την υγεια μας σε δημοσιους χωρους η αλλα λογια να αγαπιομαστε? Μαλιστα, τα αυτοκινητα / μηχανακια κλπα ειναι ακομα χειροτερα απο το καπνισμα, μιας και περα απο την μολυνση εχουν την εξτρα αποκλειστικοτητα της ηχορυπανσης (αμα μενεις σε λεωφορο θα καταλαβεις) και του θανατου δια ατυχηματος.

Καλα εσυ συγκεκριμενα παραεισαι παρτακιας. Απαιτεις απτους αλλους να κοψουν τις δικιες τους κακιες συνηθειες,  για τις δικιες σου ουτε λογος XD

Ή μας δουλευεις αγρια ή ο εθισμος ειναι τοσο μεγαλος

Εσυ φανταζομαι πας στο σουπερ μαρκετ με το λεωφορειο

Τα παιδια σου σε φροντιστηρια εκδηλωσεις κλπ με το ποδηλατο

Βολτες πας με τα ποδια

Ταξιδια με αλογο ......

Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ παρτακιας Εχω αυτοκινητο

Ξεχασα να πω οτι εχω και εγω μια συνηθεια

Μου αρεσει να καιω πλαστικες σακουλες στα εστιατορια που παω οποτε αν τολμησει καποιος και μου κανει παρατηρηση του λεω πετα το αυτοκινητο σου και μετα θα σταματησω και θα ειμαι οκ ετσι ?

Δημοσ.

Σε ποια χώρα ζεις που καλύπτουν τα πάντα τα ΜΜΜ? Εκτός πόλεων υπάρχουν? Σε χωριά/οικισμούς κι έτσι ή όλα ποδαράτο/ποδήλατο? Άντε οι νέοι να την παλέψουν, οι γέροι τα ΑΜΕΑ?

A το πηγαμε και εκτος πολεων τωρα? Μα το μεγαλο προβλημα της μολυνσης ειναι στις πολεις. Αρα στις πολεις ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ να απαγορευτουν? Αλλιως τι μου φερνεις το χωριο σαν παραδειγμα?

Οι γεροι και τα ΑΜΕΑ να παρουν ταξι, ειναι δυνατον ο παππους που δεν μπορει να περπατησει να πιασει τιμονι στα χερια του? Αντι να πεθανεις απτο τσιγαρο θα πεθαινεις απτον παππου

Άρα θα βάλω την συνήθεια σου πάνω από την υγεία μου και θα σου ζητήσω και συγγνώμη που σε ενοχλώ κιόλας...

Οχι, απλα δεν θα ζητας να βαλω εγω την υγεια σου πανω απτην δικια μου συνηθεια ενω εσυ δεν εισαι διατεθειμενος να κανεις το ιδιο. Απλα πραματα, δεν νομιζεις? 

• Super Moderators
Δημοσ.

A το πηγαμε και εκτος πολεων τωρα?

Γιατί στα προάστια δεν είναι πρόβλημα? Νομίζεις ότι καλύπτουν τα πάντα τα ΜΜΜ ή είναι 24ωρα?

Ή μας δουλευεις αγρια ή ο εθισμος ειναι τοσο μεγαλος

Ρητορική ερώτηση?

Οι γεροι και τα ΑΜΕΑ να παρουν ταξι

Ρωτάς αν έχουν λεφτά? Θα τους τα πληρώσεις?

Οχι, απλα δεν θα ζητας να βαλω εγω την υγεια σου πανω απτην δικια μου συνηθεια ενω εσυ δεν εισαι διατεθειμενος να κανεις το ιδιο. Απλα πραματα, δεν νομιζεις?

Όχι δεν είναι απλά, γιατί το αυτοκίνητο έχει μια χρήσιμότητα ενώ το άλλο γίνεται για την καύλα...

Τέλος κανείς δεν έχει απαγορεύσει τα ΙΧ, ενώ πόσες δεκάδες χώρες απαγορεύουν το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους, όλοι πρόβατα που το δέχτηκαν εκτός από τους γαμάτους Έλληνες ...

Εσυ φανταζομαι πας στο σουπερ μαρκετ με το λεωφορειο

Τα παιδια σου σε φροντιστηρια εκδηλωσεις κλπ με το ποδηλατο

Βολτες πας με τα ποδια

Ταξιδια με αλογο ......

Με ταξί ρε, κλάιν θα στα πληρώνει ο κβαντικός...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...