Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλιστα........

Όταν έκανα ψυχοθεραπεία για να κόψω το κάπνισμα, μας εξήγησαν πώς να αναλύουμε τον τρόπο σκέψης μας, ώστε να καταλάβουμε πώς λειτουργεί ο εθισμός επάνω μας.

Αυτό που μας είπαν είναι ότι όλη η επιχειρηματολογία ενός εθισμένου στη νικοτίνη ατόμου, είναι δημιουργημένη έτσι, ώστε να συνεχίζει να πείθει τον εαυτό του για τη συνέχιση της συνήθειας και την εξασφάλιση της επόμενης δόσης νικοτίνης. Μία επιχειρηματολογία που συνεχώς αναβαθμίζεται και εξελίσσεται ανάλογα με τις επιρροές για διακοπή της πρόσβασης του ατόμου στη νικοτίνη.

Μόνο όταν απεξαρτητοποιήθηκα από τη νικοτίνη συνειδητοποίησα πόσο αληθινή ήταν αυτή η κουβέντα, διότι όσο ήμουν καπνιστής έλεγα ακριβώς τις ίδιες βλακείες που διαβάζω και εδώ.

Αν θες ρώτα τον ψυχολόγο σου για αυτούς που γουστάρουν να ατμίζουν υγρά άνευ νικοτίνης.

Θα με ενδιέφερε η άποψη του πάνω σε VG, PG & H²0.

• Like 2
  • Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανονικο τσιγαρο κανω αλλα ας πουμε λιγο τα πραματα με το ονομα τους. Απαγορευσαν το τσιγαρο σε δημοσιους χωρους; Ε θα κοψουν και το ηλεκτρονικο. Γιατι οταν ο καπνιστης θα δει τον ατμιστη να καπνιζει εκει που αυτος δεν μπορει (παντου δλδ), τι θα κανει; Θα γινει κι αυτος ατμιστης. Ποιοι ειναι οι χαμενοι; Οι καπνοβιομηχανιες και το λομπυ τους που χρηματοδοτει ανοιχτα κιολας τις καμπανιες του εκαστοτε γερουσιαστη. Τελος. Και οι μελετες και τα λοιπα επιχειρηματα των περισσοτερων εδω μεσα...pointless.

• Like 3
Δημοσ.

Άρχισε από όλους τους καπνιστές η παραφιλολογία για το κάπνισμα. Λες και ενδιαφέρθηκαν ποτέ προς τα που πάει ο καπνός τους (και δεν με ενδιαφέρει αν είναι ηλεκτρονικός) ΟΤΑΝ καπνίζουν σε εξωτερικό χώρο. Το μόνο πράγμα για το οποίο υπάρχει αντίσταση σ' αυτήν την χώρα είναι το κάπνισμα. Όλα τα άλλα γαργάρα.

Τσάμπα μάγκες.

Θα ήθελα μια φορά, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο γεμάτο καπνιστές να αρχίσω να κλάνω ασύστολα (υπάρχει μια τεχνική δυσκολία) να δω τι θα μου πουν ότι τους ενοχλεί.

Την γνώμη μου λέω δεν θα μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Φτάνει.

• Like 2
Δημοσ.

Άρχισε από όλους τους καπνιστές η παραφιλολογία για το κάπνισμα. Λες και ενδιαφέρθηκαν ποτέ προς τα που πάει ο καπνός τους (και δεν με ενδιαφέρει αν είναι ηλεκτρονικός) ΟΤΑΝ καπνίζουν σε εξωτερικό χώρο. Το μόνο πράγμα για το οποίο υπάρχει αντίσταση σ' αυτήν την χώρα είναι το κάπνισμα. Όλα τα άλλα γαργάρα.

Τσάμπα μάγκες.

Θα ήθελα μια φορά, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο γεμάτο καπνιστές να αρχίσω να κλάνω ασύστολα (υπάρχει μια τεχνική δυσκολία) να δω τι θα μου πουν ότι τους ενοχλεί.

Την γνώμη μου λέω δεν θα μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Φτάνει.

γιατί οι υπόλοιποι τι λέμε??? τι γνώμη μας λέμε όλοι δεν σε καταλαβαίνω... εσύ δηλαδή που μπαίνεις και λες ότι θα μας αρχίσεις στις κλανιές τι ακριβώς είσαι?

Επισκέπτης
Δημοσ.

αχαχαχα τι διαβαζω θεε μου αχαχαχα 

Κάτι τέτοια triggeroνια βλέπω και ευχαριστώ τον Θεό που υπάρχει το ινσομνια.

Δημοσ.

Φταίμε και εμείς ως ατμιστές.

Ειδικά στην Αμερική ο νταλκάς όλων των vapers είναι να κάνουν subohm πνευμονικές και να βγάζουν σύννεφα απο το στόμα.

Προφανώς και είναι δικαίωμα μας, αλλά με αυτό τον τρόπο νομίζω γινόμαστε προκλητικοί.

Όσο για την είδηση καθαυτή δε μου προκαλεί έκπληξη.Αν δείτε τι πέρασε το FDA ενάντια στη κοινότητα των ατμιστών θα καταλάβετε το τι πόλεμος υπάρχει.

Η κυβέρνηση τα παίρνει απο τις καπνοβιομηχανίες και κάνει πόλεμο στο Ηλ.Τσιγάρο και ταυτόχρονα στους Κινέζους που είναι οι δημιουργοί του 99% των Mods & ατμοποιητών.

Όσον αφορά το Ελλαδιστάν τι να πω...Νόμος έκτρωμα που έγινε απο ανθρώπους που δεν έχουν τη παραμικρή ιδέα για το άτμισμα.

Φάνηκε ξεκάθαρα όταν δε δημοσιεύαν τα σχόλια μας με τις ενστάσεις μας στο προσχέδιο του νόμου, καθώς δεν είχαν επιχειρήματα να απαντήσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Διαβαστε να γελασετε και να καταλαβετε τι εστι Αμερικη και πολιτειες (και δημοι).

Πριν χρονια εζησα ενα διαστημα στην Βοστωνη, οχι στο κεντρο, 10 λεπτα απο το κεντρο (Κηφισια πχ). Στο Arlington.

Την 1η εβδομαδα πηγα στο Super market να ψωνισω. Εψαχνα για μπυρες, και πουθενα μπυρες.

Ρωταω τον ξαδελφο στο σπιτι και μου λεει οτι η περιοχη (city, Δημος) ειναι Alcool Free!! Επαθα ενα εγκεφαλικο, αλλα μετα μου ειπε οτι αυτο ειναι μονο στον Δημο αυτο (πχ Μαρουσι). Μολις βγεις απο τα ορια, τρως στη μαπα 10 καβες με τα παντα.

Δηλαδη, στο Μαρουσι απαγορευεται η πωληση αλκοολ γενικα, αλλα στην Πευκη, στην Κηφισια, στο Χαλανδρι ειναι οκ.

Η παλαβωμαρα σε ολο το μεγαλειο της.

go figure που λενε.

αυτό μου θυμίζει κάτι ελληνικά μαγαζιά όπου σε ένα τυχαίο τραπέζι υπάρχει σήμα «μη καπνίζετε» και στο αμέσως διπλανό , ούτε μισό μέτρο απόσταση επιτρέπεται.

Δημοσ.

η λογικη του αντικαπνιστη 

τραβα ψοφα σπιτι σου ρε ,με επιβαρυνεις

την ιδια στιγμη που ο αντικαπνιστης ισως

εχει τα wifi του 24/7 ανοιχτα ετσι γιατι δεν ξερει η βαριεται να τα ανοιγοκλεινει οταν τα χρειαζεται

θεωρει οτι πρεπει να τρωω στην μαπα την μουσικη του στην διαπασων σε σπιτια κ αυτοκινητα

μιλαει στο αυτοκινητο χωρις bluetooth βαζοντας σε κινδυνο οσους οδηγουν η περπατανε στον ιδιο δρομο μαζι του

χρησιμοποιει χωρις προφανη αναγκη ασυρματο τηλεφωνο

τρωει γενετικα τροποποιημενα τροφιμα με το τσουβαλι χωρις να τον απασχολει

ανασαινει τον καραμολισμενο αερα απο τα αυτοκινητα κ τις βιομηχανιες χωρις να τον απασχολει

διπλοπαρκαρει τριπλοπαρκαρει οπου τον βολευει

χρησιμοποιει παρανομες εξατμισεις για να ειναι μουρη

μολυνει τις παραλιες με τα σκουπιδια του λες κ ειναι τσιφλικι του

ισως αλλα ολοι τα συνανταμε αυτα κ αλλα τοσα καθημερινα

οποτε μεχρι να μου την πει καποιος που δεν επιβαρυνει κανεναν κ στην ιδια λογικη με τον παρτακια αντικαπνιστη θα σας ντουμανιαζω 

Αυτό το "ίσως" στην αρχή, λες και βγήκε από πρωτοσέλιδο κίτρινου τύπου!

Σαν να λέμε: οι καπνιστές που "ίσως" να είναι και παιδόφιλοι εγκληματίες πολέμου!

Πολλά από τα "παραδείγματά" σου είναι εντελώς άστοχα (πχ το 1,3,4,5,6) καθώς είτε δεν είναι αληθινά βλαπτικά, είτε δεν μπορείς να τα αποφύγεις, είτε έχει αποφασιστεί ακόμα και με νόμο ότι είναι ασφαλή, αλλά κυρίως επειδή είναι πράγματα που δεν διαχωρίζουν τον καπνιστή από τον μή καπνιστή (και όχι αντικαπνιστή). -εκτός και αν το να μην ανασαίνεις είναι επιλογή-

Θα σου πρότεινα να παρατηρήσεις γύρω σου ποιοι λειτουργούν συνήθως με αυτή τη λογική, της έλλειψης σεβασμού. Κάνε μια βόλτα στην παραλία και μέτρα πόσοι καπνιστές μαζεύουν τις γόπες τους και πόσοι τις θάβουν στην άμμο, πόσοι πετάνε τις στάχτες και τα αποτσίγαρα στο τασάκι του αυτοκινήτου και πόσοι το πετάνε στην άσφαλτο...

Από την άνεση που γράφεις "θα σας ντουμανιάζω", σε κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με τους κάγκουρες που περιγράφεις, που επίσης δε τους νοιάζει ο διπλανός τους.

Δημοσ.

Φίλε μου άκου να σου πω. Θες να καπνίζεις όλοι μέρα; Με για σου με χαρά σου δεν με ενοχλείς. Κλεισου σου σε ένα δωμάτιο και πέθανε από αυτό δεν με απασχολεί. Δικιά σου επιλογή είναι. Έμενα γιατί θα πρέπει να με ενοχλείς;

ναι ρε μαγκα μαζι σου την απαγορευση των δικυκλων εντος πολεως γιατι δεν την απαιτεις?Των οποιων οι ρυποι ειναι ιδιοι με το φουγαρο εργοστασιου?Το ηλεκτρονικο τι σε ενοχλει για πες μου (που υπαρχει πληθος ανθρωπων που κανει χωρις νικοτινη και τα αρθρα για την τοξικοτητα του αφορουν την νικοτινη και μονο).

Δεν ειμαι καπνιστης απλα θεωρω πως βγαινει κομπλεξισμος επειδη τοσα χρονια που η πολιτεια σας ειχε γραμμενους τους αντικαπνιστες στα @@ της,και με τον νομο ειπατε να πατε σε αλλο επιπεδο.

Τα δικυκλα τα ανεφερα γιατι ειχε τυχει να διαβασω καποια αρθρα μετα απο μια εκπομπη.Και η τεχνολογια για την εκπομπη ρυπων των δικυκλων εχει μεινει 30 χρονια πισω σε σχεση με τα αυτοκινητα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πώς γίνεται οι ατμιστές να συγκρίνουν το τσιγάρο με τις κλανιές;

Δημοσ.

μαλακια τους γιατι οταν λες βλακιες σαν επιχειρηματα χανεις το δικιο σου.

επισης το "ατμισμα"(ηλιθια λεξη) δεν εχει καμια σχεση με το τσιγαρο οποτε μεγαλο φαουλ να αναφερονται κοινα

Δημοσ.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το "παθητικο άτμισμα" προκαλεί οποιοδήποτε πρόβλημα, αυτός που ζητάει να απαγορευτεί με νόμο είναι το ίδιο γελοίος με κάποιον που ζητά να απαγορευτούν με νόμο οι κλανιές.

Απλό ειναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...