adi32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δηλαδη επειδη εικαζεις οτι καποιοι κανουν καποιες κατα τη γνωμη σου κακες πραξεις νομιμοποιεισαι να κανεις εσυ αλλη μια Εσυ ολα αυτα τα ασχετα για τα οποια κατηγορεις τους αλλους τα κανεις ? ή μαζι με ολα αυτα τα ασχετα κανεις και το ντουμανιασμα ? 2
Nimda075 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δηλαδη επειδη εικαζεις οτι καποιοι κανουν καποιες κατα τη γνωμη σου κακες πραξεις νομιμοποιεισαι να κανεις εσυ αλλη μια Εσυ ολα αυτα τα ασχετα για τα οποια κατηγορεις τους αλλους τα κανεις ? ή μαζι με ολα αυτα τα ασχετα κανεις και το ντουμανιασμα ? δεν εικαζω ,βλεπω γυρω μου κ οχι δεν θα κανω τον δικαστη στο ιντερνετ που ο καθενας ειναι οτι θελει να δειξει απλα δειχνω το στοχευμενο κ επιλεκτικο κατα των καπνιστων που ειναι ευκολα θυματα ενω δεξια αριστερα γινονται ανειπωτα οργια
adi32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 δεν εικαζω ,βλεπω γυρω μου κ οχι δεν θα κανω τον δικαστη στο ιντερνετ που ο καθενας ειναι οτι θελει να δειξει απλα δειχνω το στοχευμενο κ επιλεκτικο κατα των καπνιστων που ειναι ευκολα θυματα ενω δεξια αριστερα γινονται ανειπωτα οργια ευκολα θυματα προφανως ειναι ολοι οι υπολοιποι που δεν μπορουν να πανε πουθενα σαν ανθρωποι γιατι δε τους αφηνουν αυτοι που παραβιαζουν τους ισχυοντες, σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο, νομους με την ανοχη του κρατους 1
Nimda075 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 κ τα αλλα που εγραψα επιζημια κ παρανομα ειναι αλλα δεν σε βολευει
jmirko15 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 μπλα μπλα μπλα Επίσης ξέχασες και τα άτομα που κατουράνε το καπάκι της τουαλέτας σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους. (Θα έλεγα και άλλα αλλλα βαριέμαι πρωί-πρωί ) 2
Ravager Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Αν είναι να ανοίξουμε το θέμα με τα wifi ας τα πούμε ποιο άπλα. Σας ενοχλεί το wifi άλλα όλοι σας έχετε ένα φούρνο μικροκυμάτων που είναι πραγματικός δολοφόνος και μετά σας φταίει το wifi. Έκτος από την ακτινοβολία που είναι τεράστια, δεν αφήνει τίποτα θρεπτικό στο φαγητό. Άλλα ξέχασα είναι βολικό. Όσο για το τσιγάρο όταν χάσεις κάποιον δικό σου αυτή την απόλαυση όπως την λέτε τότε να το συζητήσουμε. Και οι δικοί μου της ίδιες βλακείες λέγανε. Μετα τρέχα να με κάνεις καλά. Τότε λυπάμαι δεν υπάρχει επιστροφη. 1
deesnider Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Αν είναι να ανοίξουμε το θέμα με τα wifi ας τα πούμε ποιο άπλα. Σας ενοχλεί το wifi άλλα όλοι σας έχετε ένα φούρνο μικροκυμάτων που είναι πραγματικός δολοφόνος και μετά σας φταίει το wifi. Έκτος από την ακτινοβολία που είναι τεράστια, δεν αφήνει τίποτα θρεπτικό στο φαγητό. Άλλα ξέχασα είναι βολικό. Όσο για το τσιγάρο όταν χάσεις κάποιον δικό σου αυτή την απόλαυση όπως την λέτε τότε να το συζητήσουμε. Και οι δικοί μου της ίδιες βλακείες λέγανε. Μετα τρέχα να με κάνεις καλά. Τότε λυπάμαι δεν υπάρχει επιστροφη. - Εμένα δε μ'ενοχλεί το wi-fi. - Ο φούρνος μικροκυμάτων, είναι ...δολοφόνος(!), μόνο στα διάφορα blogs τού κώλου (ακτινοβολία δε διαρρέεται στο περιβάλλον, εκτός αν έχει πρόβλημα η συσκευή, άσε που όταν ανοίξει η πόρτα διακόπτεται η λειτουργία του). - Για το τσιγάρο συμφωνούμε, αλλά - ας το πούμε κάνα εκατομμύριο φορές ακόμα μπας και ξεκολλήσει το μυαλό ορισμένων - εδώ μιλάμε για η.τ. και όχι για τσιγάρο, κοινώς, το ένα είναι βούρτσα και το άλλο ξέρεις τι...μην τα μπερδεύεις! 2
Dr.Fuzzy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Και στο Ελλαδιστάν επιτρέπονται ακόμα τα κανονικά τσιγάρα σε κλειστούς χώρους.....Βάσει νόμου κανονικά δεν επιτρέπεται. Το πόσο εφαρμόζεται ο νόμος βέβαια ειναι άλλο θέμα...Ανάλογες πατέντες γίνονται και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες πάντως, δεν είμαστε οι μόνοι αν αυτο σε κανει να νιώθεις καλύτερα. 1
panther_512 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 - Για το τσιγάρο συμφωνούμε, αλλά - ας το πούμε κάνα εκατομμύριο φορές ακόμα μπας και ξεκολλήσει το μυαλό ορισμένων - εδώ μιλάμε για η.τ. και όχι για τσιγάρο, κοινώς, το ένα είναι βούρτσα και το άλλο ξέρεις τι...μην τα μπερδεύεις! Υποθετικό σενάριο και παρακαλώ για την άποψή σου. Όλοι ξέρουμε σε τί τεκέδες μετατρέπονται τα κλειστά μαγαζιά στην Ελλάδα, ειδικά οι καφετέριες και ειδικά τον χειμώνα. Μιλάμε για τρελές καταστάσεις όπου ο καπνός είναι διάχυτος σε όλο το εσωτερικό του μαγαζιού. Πάρε τώρα όλο αυτόν τον κόσμο που καπνίζει και μετέτρεψέ τον σε ατμιστές. Οπότε όλο το εσωτερικό του μαγαζιού είναι διάχυτο με ατμό με ότι αυτός περιέχει από τα ατμιστήρια και υγρά όλου αυτού του κόσμου. Εσύ πιστεύεις ότι το περιβάλλον αυτό θα είναι ΟΚ για να κάτσει μία έγκυος, ή μιά οικογένεια με τα μωρά τους ή πιό ηλικιωμένοι άνθρωποι? 1
deesnider Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Όλοι ξέρουμε σε τί τεκέδες μετατρέπονται τα κλειστά μαγαζιά... ...Εσύ πιστεύεις ότι το περιβάλλον αυτό θα είναι ΟΚ για να κάτσει μία έγκυος, ή μιά οικογένεια με τα μωρά τους ή πιό ηλικιωμένοι άνθρωποι? Άλλη μία: Το αρχικό άρθρο αναφέρεται σε απαγόρευση τής χρήσης η.τ. σε πάρκα και παραλίες. Τι είναι αυτό που έχετε πάθει και γυρίζετε την κουβέντα στους κλειστούς χώρους; Έστω... ...τι πιστεύω εγώ; Το περιβάλλον που περιγράφεις, θεωρώ ότι είναι απείρως ασφαλέστερο για τους παθητικούς αποδέκτες, συγκριτικά μ' εκείνο στο οποίο υπάρχει καπνός. Αν είναι απολύτως ασφαλές δεν το γνωρίζω. Όπως δε γνωρίζω και αν είναι απολύτως ασφαλές το περιβάλλον μια ταβέρνας, όπου υπάρχουν υδρατμοί από το τηγάνισμα. Ενώ όμως ούτε γι' αυτή την περίπτωση έχουν γίνει έρευνες για να αποδείξουν την αθωότητα τής «τηγανίλας» στον αέρα που αναπνέει ο κόσμος, δε βλέπω κανέναν να αγχώνεται. 3
panther_512 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μάλιστα........ Όταν έκανα ψυχοθεραπεία για να κόψω το κάπνισμα, μας εξήγησαν πώς να αναλύουμε τον τρόπο σκέψης μας, ώστε να καταλάβουμε πώς λειτουργεί ο εθισμός επάνω μας. Αυτό που μας είπαν είναι ότι όλη η επιχειρηματολογία ενός εθισμένου στη νικοτίνη ατόμου, είναι δημιουργημένη έτσι, ώστε να συνεχίζει να πείθει τον εαυτό του για τη συνέχιση της συνήθειας και την εξασφάλιση της επόμενης δόσης νικοτίνης. Μία επιχειρηματολογία που συνεχώς αναβαθμίζεται και εξελίσσεται ανάλογα με τις επιρροές για διακοπή της πρόσβασης του ατόμου στη νικοτίνη. Μόνο όταν απεξαρτητοποιήθηκα από τη νικοτίνη συνειδητοποίησα πόσο αληθινή ήταν αυτή η κουβέντα, διότι όσο ήμουν καπνιστής έλεγα ακριβώς τις ίδιες βλακείες που διαβάζω και εδώ. 2
deesnider Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μόνο όταν απεξαρτητοποιήθηκα από τη νικοτίνη συνειδητοποίησα πόσο αληθινή ήταν αυτή η κουβέντα, διότι όσο ήμουν καπνιστής έλεγα ακριβώς τις ίδιες βλακείες που διαβάζω και εδώ. Η διαφορά μας όμως, είναι ότι εγώ αναφέρω/ρωτώ συγκεκριμένα πράγματα τα οποία - νομίζω, τουλάχιστον... - δεν είναι παράλογα. Εσύ επιλέγεις να τα χαρακτηρίσεις «βλακείες» και να ξεμπερδεύεις. Μαγκιά και δικαίωμά σου. Τους λόγους για τους οποίους απευθύνεις το λόγο σε άλλους δεν εντοπίζω, αλλά δε βαριέσαι...
Spyros7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μάλιστα........ Όταν έκανα ψυχοθεραπεία για να κόψω το κάπνισμα, μας εξήγησαν πώς να αναλύουμε τον τρόπο σκέψης μας, ώστε να καταλάβουμε πώς λειτουργεί ο εθισμός επάνω μας. Αυτό που μας είπαν είναι ότι όλη η επιχειρηματολογία ενός εθισμένου στη νικοτίνη ατόμου, είναι δημιουργημένη έτσι, ώστε να συνεχίζει να πείθει τον εαυτό του για τη συνέχιση της συνήθειας και την εξασφάλιση της επόμενης δόσης νικοτίνης. Μία επιχειρηματολογία που συνεχώς αναβαθμίζεται και εξελίσσεται ανάλογα με τις επιρροές για διακοπή της πρόσβασης του ατόμου στη νικοτίνη. Μόνο όταν απεξαρτητοποιήθηκα από τη νικοτίνη συνειδητοποίησα πόσο αληθινή ήταν αυτή η κουβέντα, διότι όσο ήμουν καπνιστής έλεγα ακριβώς τις ίδιες βλακείες που διαβάζω και εδώ. Ο ψυχοθεραπευτής σου είπε για την "τοξικότητα" της εισπνεόμενης νικοτίνης? Λογικό, οι ψυχολόγοι δεν ξέρουν την τύφλα τους από βιολογία.. Αν η πεποίθηση ότι η νικοτίνη είναι η πηγή όλων των κακών σε βοήθησε στο να κόψεις το τσιγάρο αυτό είναι καλό για σένα, αλλά δεν θα αλλάξουμε την πραγματικότητα για πάρτη σου. Η επιστήμη δεν λειτουργεί με απολυτότητες. 2
grdtk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Οπωςδηποτε νομος για πρόστιμο αν κλασεις σε κλειστούς χωρους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα