Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίρνεις και επίδομα τυφλότητας?

Το "164 τοξικές ουσίες" δεν το βλέπουμε καθόλου. μονο την γεύση και τον ατμό που φυσάς, στα υπόλοιπα στρουθοκαμιλιζουμε..

Για το κανονικό τσιγάρο το λέει αυτό......

• Like 7
  • Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μηπως οταν εισπνειες ατμο παθαινεις πιο ευκολα πνευμονια?

κανας γιατρος ρε παιδια να μας διαφωτισει?

• Like 1
Δημοσ.
Εγω προσωπηκα ατμηζω 5 χρονια και θα συνεχησω ετσι.Δικαιωμα μου να κανω αυτο που γουσταρω.

Αυτή είναι νοοτροπία

• Like 2
Δημοσ.

Μπράβο τους.

Μακάρι και στην Ελλάδα, αν και ψιλοαδύνατο στην χώρα που οι Ελ Κάγκουρες θεωρούν αυτονόητο ότι θα παραβιάζουν τους νόμους και θα καπνίζουν σε κλειστούς χώρους επειδή έτσι τους κακομάθανε από μικρά.

• Like 11
Δημοσ.

μηπως οταν εισπνειες ατμο παθαινεις πιο ευκολα πνευμονια?

κανας γιατρος ρε παιδια να μας διαφωτισει?

μηπως οταν ατμιζεις , βγαζεις ουρα και γινεσαι εξωγηινος?

ενας επιστημονας της NASA ρε παιδια λιγο να μας διαφωτισει..

-*κοψτε τα χαζα.*-

• Like 7
Δημοσ.

Τελευταια εχω την αισθηση ή οτι μπαινω στο e-kapnisma.gr ή οτι καποιος κατοχος του site δουλευει στη philip morris. Σε φορουμ τεχνολογικο δεν ειμαι; 

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

μηπως οταν ατμιζεις , βγαζεις ουρα και γινεσαι εξωγηινος?

Ουρα βγάζουμε όλοι έτσι κι αλλιώς...

Είδες τι κάνει η απουσία τόνων; :P

• Like 20
Δημοσ.

Παίρνεις και επίδομα τυφλότητας?

Το "164 τοξικές ουσίες" δεν το βλέπουμε καθόλου. μονο την γεύση και τον ατμό που φυσάς, στα υπόλοιπα στρουθοκαμιλιζουμε..

Για το κανονικό τσιγάρο το λέει αυτό......

latest?cb=20160212111012&path-prefix=el

• Like 1
Δημοσ.

άκου εκεί μια βλαμενη χώρα (δεν καπνίζω) αλλά και παλι κάτι νόμοι τους ακούω και κάνω κάτι facepalm που βγαίνουν από την άλλη μεριά.Αμερικη η χώρα που απαγορεύεται να έχεις μια μπυρα στο χέρι αλλά όπλα όσα θες....Στη παραλία γιατί να μη καπνίσει κάποιος ;;; αχαχαχαχαχαχ,ειδικά με το ηλεκτρονικό ούτε μυρίζει ούτε φωτιές βάζει τον παίζουν και με τα δυο χεράκια εκεί πέρα :P

• Like 4
Δημοσ.

Στην πολιτεία της κόκα και της ασυδοσιας ο άτμος με γεύση μπανάνα τους πείραξε λόλ ρε καφροι

με την διαφορα οτι η κοκα βλαπτει μονο αυτον που την κανει. ενω ο 'ατμός' παει σε χιλιαδες κεφαλια που δεν γουσταρουν να εχουν επαφη με αυτο το πραγμα. το σκεφτεσαι σαν τους χρηστες, απο την δικη σου πλευρα και οχι απο του θυματος οι οποιοι πλεον θα μπορουν να παρουν μια καθαρη ανασα παραπανω.

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Διαβαστε να γελασετε και να καταλαβετε τι εστι Αμερικη και πολιτειες (και δημοι).

Πριν χρονια εζησα ενα διαστημα στην Βοστωνη, οχι στο κεντρο, 10 λεπτα απο το κεντρο (Κηφισια πχ). Στο Arlington.

Την 1η εβδομαδα πηγα στο Super market να ψωνισω. Εψαχνα για μπυρες, και πουθενα μπυρες.

Ρωταω τον ξαδελφο στο σπιτι και μου λεει οτι η περιοχη (city, Δημος) ειναι Alcool Free!! Επαθα ενα εγκεφαλικο, αλλα μετα μου ειπε οτι αυτο ειναι μονο στον Δημο αυτο (πχ Μαρουσι). Μολις βγεις απο τα ορια, τρως στη μαπα 10 καβες με τα παντα.

Δηλαδη, στο Μαρουσι απαγορευεται η πωληση αλκοολ γενικα, αλλα στην Πευκη, στην Κηφισια, στο Χαλανδρι ειναι οκ.

Η παλαβωμαρα σε ολο το μεγαλειο της.

go figure που λενε.

Δημοσ.

Γιατί θα πρέπει εγώ και καθένας να μας ερχετε ολος αυτος έστω ο "ατμός";  Να κάθομαι να πινω το καφε μου με την ησυχία μου και να μου ερχετε καπνός. Δηλαδή δεν μας φτανανε οι καπνιστές εχουμε τωρα και τους ατμιστες. Για μενα και τα δυο θα πρεπει να ειναι στην ιδια κατηγορια.

• Like 14

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...