theoritikos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Ψάχνω να αγοράσω ένα κινητό 5 ιντσών. Μια βόλτα που έκανα στα καταστήματα είδα πως αυτό το huawei δείχνει καλή επιλογή. Το βρήκα στα 150κάτι σε σκρουτζομάγαζο,όπου θα γίνει και η πιθανή αγορά. Όσοι το έχετε είστε ικανοποιημένοι από αυτό; Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω android κινητό, και θέλω κάτι που θα το κρατήσω πολύ καιρό. Έχω δει και τα γνωστά κινέζικα μοντέλα, αλλά δυστυχώς μου είναι κάπως άβολα λόγω του ότι είναι 5.5 ίντσες. Εναλλακτικά ποιο θα μου προτείνατε στο όριο των 200 ευρώ?
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Εγώ θα έλεγα p9 lite. Αφού έχει βγει το καινουριο, δεν υπάρχει λόγος να πας στο παλιό. Άλλο ένα είναι το Nexus 5X που είναι τρελό value, αλλά ξεφεύγει 30 ευρώ. Προσωπικά θα έδινα λίγο παραπάνω για το Nexus.
blueangel3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αν δεν σε ενδιαφέρει η micro sd,τότε αξίζει η αγορά του Nexus 5X
haHa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Ψάχνω να αγοράσω ένα κινητό 5 ιντσών. Μια βόλτα που έκανα στα καταστήματα είδα πως αυτό το huawei δείχνει καλή επιλογή. Το βρήκα στα 150κάτι σε σκρουτζομάγαζο,όπου θα γίνει και η πιθανή αγορά. Όσοι το έχετε είστε ικανοποιημένοι από αυτό; Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω android κινητό, και θέλω κάτι που θα το κρατήσω πολύ καιρό. Έχω δει και τα γνωστά κινέζικα μοντέλα, αλλά δυστυχώς μου είναι κάπως άβολα λόγω του ότι είναι 5.5 ίντσες. Εναλλακτικά ποιο θα μου προτείνατε στο όριο των 200 ευρώ? Με οριο τα 200€, κοιτα για το moto x 2014 που ειναι πολυ-πολυ πιο γρηγορο απο το p8 lite κ εχει κ πιο ελαφρυ κ απροβληματιστο λογισμικο. Θα σου βγαλει περισσοτερο καιρο μονο κ μονο επειδη ειναι πολυ δυνατοτερο.
ziaba Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Ψάχνω να αγοράσω ένα κινητό 5 ιντσών. Μια βόλτα που έκανα στα καταστήματα είδα πως αυτό το huawei δείχνει καλή επιλογή. Το βρήκα στα 150κάτι σε σκρουτζομάγαζο,όπου θα γίνει και η πιθανή αγορά. Όσοι το έχετε είστε ικανοποιημένοι από αυτό; Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω android κινητό, και θέλω κάτι που θα το κρατήσω πολύ καιρό. Έχω δει και τα γνωστά κινέζικα μοντέλα, αλλά δυστυχώς μου είναι κάπως άβολα λόγω του ότι είναι 5.5 ίντσες. Εναλλακτικά ποιο θα μου προτείνατε στο όριο των 200 ευρώ? αν θες κάτι που θα το κρατήσεις για χρονιά χτυπά το μότο χ2 δεν υπάρχει μεγαλύτερο vfm έως 200 ευρώ αυτή την στιγμή..... με + 30-40 ευρώ χτυπάς ακόμα κλτρες συσκευές όπως Μ8, Ζ2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα