NinjaMan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) 1)Παιδιά ξέρετε να μου πείτε κάποιο αξιόπιστο συνεργείο στο Ηράκλειο Κρήτης για να ασχοληθεί με την ανακατασκευή ενός shogun fd 110 που έχω και να μην μου πάρει ένα κάρο λεφτά; Ένα άλλο πρόβλημα που συνάντησα είναι ότι σε όσα συνεργεία επισκέφτηκα μου είπαν ότι δεν είναι πρόθυμοι να μου αγοράσουν τα κομμάτια μέσω car.gr (ακόμη και αν τα αγόραζα εγώ και τους τα έδινα έτοιμα) για να έχω την καλύτερη δυνατή τιμή αλλά μόνο να μου τα παραγγείλουν από δικό τους άτομο. Ξέρετε τον λόγο που το κάνουν αυτό; 2)Επίσης υπάρχει κάποια διαδικασία που πληρώνεις και σου καθαρίζουν+βάφουν όλο τον κινητήρα με μαύρο χρώμα θερμοκρασίας; Δεν αναφέρομαι σε νικέλωση. 3)Τι κομμάτια από άλλα μηχανάκια δέχεται το δικό μου; Είναι μοντέλο του 2002 νομίζω, αν χρειαστεί θα ανεβάσω και φωτογραφία. Π.χ. ενδιαφέρομαι να βάλω καλές ζάντες, ψηφιακό κοντέρ, neon φώτα κτλπ. και για το δικό μου δεν υπάρχουν αυτά. Έχω ακούσει ότι με προσαρμογή, αν ο άλλος είναι καλός μάστορας μπορεί να σου βάλει διάφορα πάνω στο μηχανάκι σου που είναι κανονικά φτιαγμένα για άλλα. Ας πούμε θα μου άρεσε πολύ να βάλω μια τέτοια σέλα με αερογραφία (http://www.car.gr/parts/photos/369957/) και αναρωτιέμαι αν κάποιος θα μπορούσε να το φέρει εις πέρας. Επίσης αν αγοράσεις εξάτμιση που δεν υπάρχει για το μηχανάκι σου (racetech σκέφτομαι) μπορείς το τελικό να το προσαρμόσεις στον λαιμό της δικιάς σου; Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2016 από NinjaMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 1) Δεν υπαρχει καποιος λογος, ισως επειδη φοβουνται μην ειναι τιποτα κινεζιες και τους πρηζεις τα παπαρια μετα απο 2 βδομαδες. 2) Αν εχεις τα κομματια στο χερι, τα πλενεις με πετρελαιο και τα βαφεις με σπρει. 3) Γενικα στις παπιες ταιριαζουν ολα, ειτε με τον ευκολο τροπο ειτε με τον δυσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Γιατι να τα κανεις ολα αυτα σε ενα τοσο παλιο μηχανακι? Παρε ενα kawa 130 και τελειωσε. Η ενα crypton x. Η αλλιως αν εχει μηχανικο θεμα το δικο σου, απλα φτιαξε το μοτερ, neon και τετοια ειναι πολυ old school πια, εγω δεν εχω δει ουτε ενα παπακι με νεον. Μια φορα ειχα δει ενα σκουτερ ταξιδιοτικο (ξερετε αυτα τα τεραστια με ραδιο κλπ) που ειχε φωτα νεον και ηταν σαν καρναβαλι, ειχε και τη μουσικη στη διαπασον σαν τσιρκο ηταν πραγματικα, τον εβλεπε και ελεγα απο μεσα μου "καλυτερα να οδηγουσα ταουνι του 75 παρα αυτο το πραμα..). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 1) Θα πας και θα βάλεις ότι πάρει ο μηχανικός σου. Τη φήμη του μηχανικού θα τη ρωτήσεις εκεί στην περιοχή σου από τους κάγκουρες που έχουν τα παπιά τους στη πένα. Μην αγοράσεις κομμάτια μόνος σου, θα έχεις την ευθύνη εσύ κι όχι ο μηχανικός για ότι σου βγάλει. 2) Υπάρχει χρώμα ειδικό σε σπρέι. Απλά θέλει καλή προεργασία και καθάρισμα 3) Ζάντες βάλε καινούριες, Κοντέρ άσε το ίδιο ή καθόλου, και αντί για νέον θα βάλεις led. Σελες βρίσκεις ότι θες από σελάδες Αθήνα και τις παραγγέλνεις. Γνώμη μου, αν σου περισσεύουν λεφτά, κάνε ένα διακανονισμό με 2.7χιλ και πάρε ένα crypton X. Το shogun είναι αδιάφορο σαν πάπια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Παίδες ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και έχει δίκιο και ο trilo και ο death, το cryptonx έχω διαβάσει ότι αυτή την στιγμή είναι το πιο τεχνολογικά εξελιγμένο παπί. Είναι ο μελλοντικός μου στόχος αλλά επειδή αυτή την στιγμή δεν μου περισσεύουν χρήματα και έχω μόνο 600 ευρώ στην ακρή λέω απλά να ανανεώσω το δικό μου και αργότερα βλέπουμε. Α και να πω ότι μπέρδεψα τα neon φώτα με τα xenon, αυτά εννοούσα ότι θέλω να βάλω αλλά φοβάμαι μην τυφλώνω τους άλλους οδηγούς. Εσείς τι λέτε να τα αφήσω εργοστασιακά γιατί μπορεί να χρειαστώ και μεγαλύτερη μπαταρία μετά; Το ξέρω ότι το παπί μου τεχνολογικά είναι παλιό αλλά πιο πολύ το φτιάχνω για συναισθηματικούς λόγους και μπορεί να το πουλήσω αργότερα για να πάω σε κάτι καλύτερο, μπορεί και όχι.Ορίστε ένας τυπάς στο car.gr που του έκανε αναπαλαίωση και δείτε το τελικό αποτέλεσμα να μου πείτε την γνώμη σας. Γενικά όταν κάτι το ξανανεώσεις όσο παλιό και αν είναι δεν γίνεται πολύ όμορφο; http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/8154253/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το δικό σου πως είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το ιδιο ακριβως μοντελο ειναι του 2002. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δεν μπορεις να βαλεις ΧΕΝΟΝ νομιζω, δεν εχεις σταθεροποιητη τασης. Τα ΧΕΝΟΝ μπαινουν μονο σε καινουρια σχετικα μηχανακια, μπορει να κανω και λαθως. Για μενα δεν αξιζει να ριξεις λεφτα σε αυτο το παπακι, ειναι ενα παλιο αξιοπιστο μηχανακι, αυτο και τιποτα αλλο. Φτιαξε οτι μηχανικο προβλημα εχεις, βαλε λαστιχα και κανε ενα σερβις και τελος, και αν εχεις κανενα σπασμενο πλαστικο αλλαξε το, καντο δηλαδη πιο φρεσκο, βαψιματα και λοιπα ειναι απλα τζαμπα λεφτα. Τα 600 κρατα τα αν μπορεις, βαλε αλλα τοσα και παρε ενα kawa zx η crypton x. Για μενα το παπι ειναι εργαλειο δουλειας και ανεσης, και παλιο να ειναι για μενα ειναι οκ, αρκει να εχει καλα φρενα και καλα λαστιχα, θα σε παει παντου. Δε προκειται ποτε κανενας να δει το παπι σου και να πει γουαου τι μηχανη ειναι αυτη. Αν το θες για μοστρα γκομενες κλπ δες για ΜΗΧΑΝΗ και οχι για παπακι. Φυσικα δε ξερω ποσο χρονων εισαι οποτε εσυ ξερεις καλυτερα μαλλον. ps: Οταν λεω μηχανη δεν εννοω σκουτερ, εννοω κατι με συμπλεκτη και κυβικα (400 και πανω τουλαχιστον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Παίδες ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και έχει δίκιο και ο trilo και ο death, το cryptonx έχω διαβάσει ότι αυτή την στιγμή είναι το πιο τεχνολογικά εξελιγμένο παπί. Είναι ο μελλοντικός μου στόχος αλλά επειδή αυτή την στιγμή δεν μου περισσεύουν χρήματα και έχω μόνο 600 ευρώ στην ακρή λέω απλά να ανανεώσω το δικό μου και αργότερα βλέπουμε. Α και να πω ότι μπέρδεψα τα neon φώτα με τα xenon, αυτά εννοούσα ότι θέλω να βάλω αλλά φοβάμαι μην τυφλώνω τους άλλους οδηγούς. Εσείς τι λέτε να τα αφήσω εργοστασιακά γιατί μπορεί να χρειαστώ και μεγαλύτερη μπαταρία μετά; Το ξέρω ότι το παπί μου τεχνολογικά είναι παλιό αλλά πιο πολύ το φτιάχνω για συναισθηματικούς λόγους και μπορεί να το πουλήσω αργότερα για να πάω σε κάτι καλύτερο, μπορεί και όχι. Ορίστε ένας τυπάς στο car.gr που του έκανε αναπαλαίωση και δείτε το τελικό αποτέλεσμα να μου πείτε την γνώμη σας. Γενικά όταν κάτι το ξανανεώσεις όσο παλιό και αν είναι δεν γίνεται πολύ όμορφο; http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/8154253/ Υπόψιν ότι έτσι και του αφήσεις την ποδιά έτσι κομένη το μηχανάκι θα σου ανάβει εγγυημένα ειδικά το καλοκαίρι. Και είναι πολύ σπαστικό, ειδικά αν έχεις κ το γκομενέτο πίσω... Επίσης αισθητικά θεωρώ απαίσιο το υπερβολικά λεπτό λάστιχο ποδηλάτου πίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Η καγκουριά έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Τι Μήτρογλου και μαλακίες... ...Σοβαρά τώρα! Υπάρχει άνθρωπος που βλέπει αυτό το καραγκιοζιλίκι και σκέφτεται: «Τι όμορφο μηχανάκι!» ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Η καγκουριά έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Τι Μήτρογλου και μαλακίες... ...Σοβαρά τώρα! Υπάρχει άνθρωπος που βλέπει αυτό το καραγκιοζιλίκι και σκέφτεται: «Τι όμορφο μηχανάκι!» ; Δεν έχεις γούστο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δεν έχεις γούστο ...κι αυτό το λίγο που πιθανώς είχα, αυτοκτόνησε μόλις είδα τη φωτογραφία... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Το ιδιο ακριβως μοντελο ειναι του 2002. Το δικο σου βγαλε να δουμε τι μπορουμε να κανουμε. Πχ το δικο μου το χρεπι με ενα σπρει μαυρο ματ των 3 ευρω και ενα 1000ρι γυαλοχαρτο των 0.5 ευρω, εχει γινει τουμπανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Το δικο σου βγαλε να δουμε τι μπορουμε να κανουμε. Πχ το δικο μου το χρεπι με ενα σπρει μαυρο ματ των 3 ευρω και ενα 1000ρι γυαλοχαρτο των 0.5 ευρω, εχει γινει τουμπανο. Τώρα περιμένουμε να απαντήσει και ο papias για να κλείσει το θέμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Εχουμε και εναν cb_papi Πολυ καλο παιδι. Γενικα ολοι οι παπιαιοι ειμαστε καλα παιδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα